Bi akıl verin lütfen:(kim haklı?

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
kızlar merhaba
üzüntüden ölücem yakında yada hasta olcam..şimdi konumu okuyanlar bilirler ben internete sevgilimle ilgili bazı şeyler görmüştüm normal yazılarda olsa affedemedim onu küstük haftalardır yüzüne vurdum hep..sonra aramız biraz yumuşadı sanki okuldan çıkıyoduk bi kız geldi yanımıza konuşma söyle
kız:hocam mrb sizin soyadınız x mi
sevgilim:evet
kız:siz y limisiniz(memleketini soruyo)
sevgilim:evet y liyim sizin soyadınız ne burda benim tepem attı tabi
kızda soyadını söyledi bende y liyim dedi sevgilim öylemi dedi konuşma bitti çıktk okuldan ama ben sinir küpüyüm,dedim ki tmam kıza cevap verceksin tabi ama ne diye soyadını soruyosun.kızdan rahatsız oldum dedim.yani amacı neydi anlamadım o kadar sinirlendim ki.
çok kötü kavga ettik 4 gündür tartışıyoruz,önce özür diledi bi daha olmaz böyle bişey dedi sonra oda sinirlendi çok uzattın dedi..bende kötü msjlar attım sinirlenince kendini kaybediyo evde cam filan kırmış annesi aradı beni noldu kızım böyle dedi,bende anlattım bana hak vermedi tabi..aramız kötü bende çok kötüyüm..
bi akıl verin haftaya sınavlarım başlıyo ve ders çalışamıyorum artık

ikiniz de sakinleşene kadar hiç görüşmeyin msjlaşmayın bence. sonra sağlam kafayla konuşursunuz,ortada sinirlenecek bişey göremedim ben. düzelir herşey yakında.

Eski konularını bilmiyorum ama sen abartmışsın gibi geldi biraz, sonuçta hocasıymış sevgilin öğrencilerinde merak ettikleri şeylerdir bunlar klasikleşmiş sorulardır yani. Sevgilinde karşılığında sorabilir öğrencisi sonuçta... Kıskançlığın boyutunu bu kadar abartmamak lazım canım bana göre... Hem sınavlarında varmış sen onları düşün öncelikle Kısaca bana normal bir konuşma gibi geldi. Bu kadar basit şeylerden kavga çıkartırsan hem kendini , hem onu , hemde ilişkinizi yıpratırsın bana göre biraz daha sakin olmakta fayda var derim ben... :)

ikiniz de sakinleşene kadar hiç görüşmeyin msjlaşmayın bence. sonra sağlam kafayla konuşursunuz,ortada sinirlenecek bişey göremedim ben. düzelir herşey yakında.

ben içten içe affetmycem onu yine ama ondan da vazgeçemiyorum işte umarım düzelir

sevgilime sordum bu kız senden ders alıyomu dedim hatırlamıyorum dedi.kızın farklı bi amaçla sorduğunu düşündüm açıkcası bide gülümsedi filan zor tuttum kendimi orada.ama belkide ben abarttım

sevgilime sordum bu kız senden ders alıyomu dedim hatırlamıyorum dedi.kızın farklı bi amaçla sorduğunu düşündüm açıkcası bide gülümsedi filan zor tuttum kendimi orada.ama belkide ben abarttım

Kendimden düşünüyorum lisede olsun üniversitede olsun hocalarımızın peşinden gidip onlarla sohbet etmeyi severdik... Gülmeyi yanlış anlama bence, dersine girmese bile öğrenciler öğretmenlerle arayı iyi tutmaya çalışır her zaman... İkinizde biraz sakinleşin sonra sevgilini ara , biraz alttan almakta ve aramakta fayda vardır bu tip durumlarda... Hatta herşeyi kafaya takmayan ve kavgaları çabuk unutan biriyse konuyu açmadan bile konuşabilirsin... Hiç olmamış gibi.. Ben eşime çok yapıyorum bunu çokta işe yarıyor , hoş o unutmamış oluyor ben unutmuş oluyorum ama olsun oda alıştı artık... :))

bilemiyorum da ben bu durumda kızıcağımı sanmıyorumyani sıradan bir konuşma gibi geldi , kız soyadından dolayı aynı memleketli olduklarını tahmin etti ve bunu belirtti evet gereksiz ama sorun edilcek birşeyde değil bana göre ,

hem kısıtlamayla olmaz ki bu işler sevgiline güvenmenle alakalı , yapıcak adam sen kızmayasın diye sen varken araya resmiyet koyar sen olmadığın zamanlar muhabbet eder, çokda uzatılacak bir durum değil bana göre

bence siz haksızsınız, biraz kıskanmış olmanızda bir şey yok ama gereksiz yere uzatmışsınız öğrenciler hocalarına böyle yaklaşır genelde tipik bir tavırdır arkasında kötü bir niyet olması gerekmez. hadi diyelim kız sevgilinize ilgi duyuyor gene de sevgilinize tavır almanızı gerektirecek bir şey yok neticede öğrencisiyle arasındaki ilişkiyi belli düzeyde tutabilecek bir insandır mutlaka bu tavrınızla onun gururunu incitmiş olabilirsiniz biraz daha sakin olmanızı tavsiye ederim

evet haklısın sanırım
alttan almaya çalışcam bende

aynen bencede çok gereksizdi ama ben büyüttüm..

bu tartışmadan önce çok dikkat ediyodu hareketlerine mesela bi öğrenciyi çalıştırmıyodu,yada dışaradan başka üniversitelerden gelen kızlara bu konuda yardım edemeyeceğini söyüyodu dün dediki madem sen ana inanmıyosun güvenmiyosun bende dikkat etmiycem artık bunu istiyosun sen dedi çok sinirliydi söylerken kızlar sizce aramız düzelince ne söyliyim ona bu konuda

bence konuyu pek uzatmadan al karşına konuş , kendisini senin yerine koyması gerektiğini, sen yapınca rahatsız olucağı davranışları yapmamasını, onu sevdiğin içn kıskandığını, kendinin özen gösterdiğini ondan da bu özeni göstermesi gerektiğini belirtip tatlıya bağlayabilirsin,

Kim ne desin size şimdi? Öğrencisi sanırım hemşeri cıktı soyadı da tanıdık gelmiştir muhtemelen. Huzursuzluk cıkardığınızla kalmışsınız siz de :S

sinir hastası etmişim ben onu kıskançlığımla böyle diyo..bide şu var mesela yerimde kendisi olsa kıyamet kopardı diyorum ki bak sende olsan sorun ederdin anlamıyo almıyo kafası.ancak yaşıycak ki böyle bi durumu o zaman anlasın..orda benim sinirimi bozan tek şey sevgilimin kızın soyadını sorması yani niye soruyosun değil mi sanane?şimdi de alttan alıyorum nazlanıyo uğraşmıycam bende valla bana değer verseydi benim üzüleceğimi bile bile o kıza soyadını sormazdı çünkü tanıdı 2 yıldır beni

önceki sorunlarınız hakkında bilgim yok ama bu anlattığınız sıradan öğretmen öğrenci ilişkisiki. hemşehri çıkmış ve sadece soyismini sorduğu için bu kadar kızmaya gerek yok bence Sevgiliniz eğitim kurumlarında bulunduğu sürece bu tür olaylarla sıkça karşılaşırsınız zaten. Bende lisede üniversitede olsun hocamlarımla konuşurdum.

Küçük sorunları büyütmek ikinizide çok yorar ayrıca ilişkinizide yıpratır. Bu tür sorunları sakin anınızda konuşmayı deneyin.

üff ne kadar abartmışsınız ya
şaka gibi ya böyle birşey için 4 gün konuşmamak

Her yurdum insanı gibi sevgiliniz de böyle bi muhabbette soru sormadan geçememiş
Ben bi problem göremedim

Hadi siz fazla kıskançsınız, sorun gördünüz diyelim
Sevgiliniz özür dilediğinde bari uzatmasaydınız

Bu yüzden olay büyümüş bence, sevgilinizde fazla uzattın diye kızmış özüre rağmen siz barışmayınca
Ben olsam bende kızarım çok ayıp bişey mi sanki.. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyden kavga çıkarmaya bayılan bi millet olduk..

biraz fazla abartmışsın mesleği gereği öğrencileriyle böyle konuşması normal bence özür dileyip alttan almalısın

Bence hocayla, asistanla sevgili olanlar bu tür diyaloglara alışmalı.
Mesela benim hukuk hocam genç kızlar hep "aa evlenmiş ya yüzük var" diye konuşurlar göz koyduklarından değil halbuki. Bazen hocalarımızla gider sohbet ederiz ama bunlar hep "hocanla aranı iyi tut lazım olur" kafası

Bence bu yönde bakma bu tip durumlara yoksa çok yıpranır ilişkiniz, senin bu durumlara alışman gerekiyor bence

Önceki konunu da okudum, ayrılacağım falan demişsin tabi
ben ayrıl ya da ayrılma gibisinden bir yorumda bulunmayacağım
ama sana söyleyeceğim tek şey bence sen haklısın, burnunu
sürttürmelisin diye düşünüyorum tabi bu sadece benim fikrim..

çok abartmışsınız, eğer o yapsaydı o da çok abartmış olacaktı.. bu şekilde devam edemezsiniz zaten, çünkü öğretmen-öğrenci ilişkilerinde her daim ceket iliklenecek kadar ciddiyet olmaz, hele öğretmen çok çok büyük değilse.. bu veya benzeri diyalogları çok yaşayacaksınız, kabullenemeyecekseniz yol yakınken vazgeçin, daha fazla kırılmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…