ikiniz de sakinleşene kadar hiç görüşmeyin msjlaşmayın bence. sonra sağlam kafayla konuşursunuz,ortada sinirlenecek bişey göremedim ben. düzelir herşey yakında.
Eski konularını bilmiyorum ama sen abartmışsın gibi geldi biraz, sonuçta hocasıymış sevgilin öğrencilerinde merak ettikleri şeylerdir bunlar klasikleşmiş sorulardır yani. Sevgilinde karşılığında sorabilir öğrencisi sonuçta... Kıskançlığın boyutunu bu kadar abartmamak lazım canım bana göre... Hem sınavlarında varmış sen onları düşün öncelikleKısaca bana normal bir konuşma gibi geldi. Bu kadar basit şeylerden kavga çıkartırsan hem kendini , hem onu , hemde ilişkinizi yıpratırsın bana göre biraz daha sakin olmakta fayda var derim ben... :)
sevgilime sordum bu kız senden ders alıyomu dedim hatırlamıyorum dedi.kızın farklı bi amaçla sorduğunu düşündüm açıkcası bide gülümsedi filan zor tuttum kendimi orada.ama belkide ben abarttım
Kendimden düşünüyorum lisede olsun üniversitede olsun hocalarımızın peşinden gidip onlarla sohbet etmeyi severdik... Gülmeyi yanlış anlama bence, dersine girmese bile öğrenciler öğretmenlerle arayı iyi tutmaya çalışır her zaman... İkinizde biraz sakinleşin sonra sevgilini ara , biraz alttan almakta ve aramakta fayda vardır bu tip durumlarda... Hatta herşeyi kafaya takmayan ve kavgaları çabuk unutan biriyse konuyu açmadan bile konuşabilirsin... Hiç olmamış gibi.. Ben eşime çok yapıyorum bunu çokta işe yarıyor , hoş o unutmamış oluyor ben unutmuş oluyorum ama olsun oda alıştı artık... :))
bilemiyorum da ben bu durumda kızıcağımı sanmıyorumyani sıradan bir konuşma gibi geldi , kız soyadından dolayı aynı memleketli olduklarını tahmin etti ve bunu belirtti evet gereksiz ama sorun edilcek birşeyde değil bana göre ,
hem kısıtlamayla olmaz ki bu işler sevgiline güvenmenle alakalı , yapıcak adam sen kızmayasın diye sen varken araya resmiyet koyar sen olmadığın zamanlar muhabbet eder, çokda uzatılacak bir durum değil bana göre
evet haklısın sanırım
alttan almaya çalışcam bende
aynen bencede çok gereksizdi ama ben büyüttüm..
bu tartışmadan önce çok dikkat ediyodu hareketlerine mesela bi öğrenciyi çalıştırmıyodu,yada dışaradan başka üniversitelerden gelen kızlara bu konuda yardım edemeyeceğini söyüyodu dün dediki madem sen ana inanmıyosun güvenmiyosun bende dikkat etmiycem artık bunu istiyosun sen dedi çok sinirliydi söylerken kızlar sizce aramız düzelince ne söyliyim ona bu konuda
kızlar merhaba
üzüntüden ölücem yakında yada hasta olcam..şimdi konumu okuyanlar bilirler ben internete sevgilimle ilgili bazı şeyler görmüştüm normal yazılarda olsa affedemedim onu küstük haftalardır yüzüne vurdum hep..sonra aramız biraz yumuşadı sanki okuldan çıkıyoduk bi kız geldi yanımıza konuşma söyle
kız:hocam mrb sizin soyadınız x mi
sevgilim:evet
kız:siz y limisiniz(memleketini soruyo)
sevgilim:evet y liyim sizin soyadınız ne burda benim tepem attı tabi
kızda soyadını söyledi bende y liyim dedi sevgilim öylemi dedi konuşma bitti çıktk okuldan ama ben sinir küpüyüm,dedim ki tmam kıza cevap verceksin tabi ama ne diye soyadını soruyosun.kızdan rahatsız oldum dedim.yani amacı neydi anlamadım o kadar sinirlendim ki.
çok kötü kavga ettik 4 gündür tartışıyoruz,önce özür diledi bi daha olmaz böyle bişey dedi sonra oda sinirlendi çok uzattın dedi..bende kötü msjlar attım sinirlenince kendini kaybediyo evde cam filan kırmış annesi aradı beni noldu kızım böyle dedi,bende anlattım bana hak vermedi tabi..aramız kötü bende çok kötüyüm..
bi akıl verin haftaya sınavlarım başlıyo ve ders çalışamıyorum artık
bence konuyu pek uzatmadan al karşına konuş , kendisini senin yerine koyması gerektiğini, sen yapınca rahatsız olucağı davranışları yapmamasını, onu sevdiğin içn kıskandığını, kendinin özen gösterdiğini ondan da bu özeni göstermesi gerektiğini belirtip tatlıya bağlayabilirsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?