- 17 Ekim 2022
- 3
- 2
- 6
- 37
- Konu Sahibi huzursuzsendrom
-
Yanlış bir durum olsa zaten silerdi, saklama ihtiyacı hissederdi. Biraz trip at boşa gitmesinHerkese iyi geceler bu konuyu açmak için üye oldum .
3 yıllık evliyim eşimin en ufak yanlışını görmedim öyle büyük kavgamız falan da yoktur . Eşimin telefonu hep ortadadır asla saklamaz bende hiç karıştırmam .
Geçen gün şeytan dürtü bi bakıyım dedim geçen sene aralık ayında bi numaradan eskort numarası gelmiş silmemiş sordum arkadaşa lazım oldu bende birinden aldım ona verdim dedi.
asla ikna olmadım şimdi konuşmuyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor ?
Bana ispatlayana kadar konuşmayacağımı hatta boşanmaya kadar gideceğini söyledim. Evet silerdi ama atlamışta olabilir. Teşekkür ederim yorumun içinYanlış bir durum olsa zaten silerdi, saklama ihtiyacı hissederdi. Biraz trip at boşa gitmesinama bu konuyu tekrar konuş ona güvendiğini söyle. Eşin senin güvenini kaybetmek istemeyecektir. Bi işler çevirse telefonu saklardı emin ol.
NerdennnBen bu konuyu hatırlıyorum aynısı hatta
Bir bakıma tesisatçı sayılabilir.Tamamen saçmalık yaptığı açıklama.
Arkadaşa lazım olmuşmuş.
Sanki tesisatcı numarası almış arkadaşı için öyle öneri üzerine numara alıyor.
Güldür güldür skeci gibi kafamda canlandı sahnelerBir bakıma tesisatçı sayılabilir.
Arkadaş arkadaşın bi şeyidir nasılsa .Herkese iyi geceler bu konuyu açmak için üye oldum .
3 yıllık evliyim eşimin en ufak yanlışını görmedim öyle büyük kavgamız falan da yoktur . Eşimin telefonu hep ortadadır asla saklamaz bende hiç karıştırmam .
Geçen gün şeytan dürtü bi bakıyım dedim geçen sene aralık ayında bi numaradan eskort numarası gelmiş silmemiş sordum arkadaşa lazım oldu bende birinden aldım ona verdim dedi.
asla ikna olmadım şimdi konuşmuyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?