Bi akıl verin lütfen

huzursuzsendrom

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
3
2
6
37
Herkese iyi geceler bu konuyu açmak için üye oldum .

3 yıllık evliyim eşimin en ufak yanlışını görmedim öyle büyük kavgamız falan da yoktur . Eşimin telefonu hep ortadadır asla saklamaz bende hiç karıştırmam .
Geçen gün şeytan dürtü bi bakıyım dedim geçen sene aralık ayında bi numaradan eskort numarası gelmiş silmemiş sordum arkadaşa lazım oldu bende birinden aldım ona verdim dedi.
asla ikna olmadım şimdi konuşmuyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor ?

Yanlış bir durum olsa zaten silerdi, saklama ihtiyacı hissederdi. Biraz trip at boşa gitmesin ama bu konuyu tekrar konuş ona güvendiğini söyle. Eşin senin güvenini kaybetmek istemeyecektir. Bi işler çevirse telefonu saklardı emin ol.

Bana ispatlayana kadar konuşmayacağımı hatta boşanmaya kadar gideceğini söyledim. Evet silerdi ama atlamışta olabilir. Teşekkür ederim yorumun için

Bişey olmadığı için silmemiş degıl kendisi baya aramıs arastırmıs . Hadi kendisi degıl arkadasına lazım olsa arkadaslarıyla böyle eskort karı kız seks muhabbetleri mi ediyor. Aralarında kız mı paslasıyorlar bu daha kötü. Düşünsene kocana adam diyor kanka bir eskort bulalım ya, aaa dur benm bildigim vardı atayım nosunu sana

Arkadaşa lazım ne demek ya basit ve çok normal bir durummuş gibi cevaplamış birde pardonda karşısında ki insanı erkekler ne kadar hafife alıyor salak yerine koyuyor resmen. Ne kadar çirkin bir yardımlaşma bu. Silmiyor olmasının sebebi de yalanı hazır olması bence. Ben inanmazdım şahsen. Sanki arkadaşına hediye alıyor tövbe yarabbim.

Hayır adamın durumu da tam trajedi.
Onca sene düzgün adam imajını koru, sonra bir arkadaşa lazım olacak eskort yüzünden karınla papaz ol

Arkadaş arkadaşın bi şeyidir nasılsa .

arkadaşı eskorta gidecekse kendi numara bulamıyor da neden sizin eşinizden rica etmiş? lazım olan şey eskort tamirci numarası filan değil.
eskort kıtlığı mı var memlekette, arayan googlea da yazar bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…