Merhaba eşimin ailesi köyde yaşıyor benim ailem istanbulda. Kayınvalidem kaynatam görgüsüzün önde gideni çok afadersiniz. Canım ben çok güzel kandırıldım 27 yaşındaydım çalışıyordum bizim uzaktan bi akrabamız saolsun bana bunlardan bahsetti öve öve bitiremedi övdüğü şeylerin hiç birisini göremedim Allaha şükür. Evlendikten sonra İki kere kayınvalidemgile gittim birinde 7 gün diğerinde 10 gün kaldım. İlk gittiğimde ne bi hazırlık ne bi yemek ne bi kahvaltı buzdolapları takır takır boş. Banyolarının musluğu bozuktu 2 yıldır bozuk mutfaktan su taşıyıp banyo yapmıştım. İki göz odaları var birinde kendileri yatıyor birindede oturuyolar. Ben iki kere gittim bi daha da tövbe dedim bu sene sadece kendi annemgile gideceğim.Hakikaten acaba parayı bitiktirip ne yapacak planı neya?herşeyden önce o bebeğe sana bakmakla yükümlü sorumsuzluk pintilik bu,bide kalkmış ona güvenmiş yurt dışına yerleşmişsin hiçmi orda tanıdık yok,kayınvalidenleri aramayı denedinmi aranız nasıl bilmiyorum ama gerçekten yabancı ülkeye git dil yok ev hapis başında adam yok bakan yok ilgilenen yok nasıl bişey anlayamadım allah sana sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?