Bi aldatılma vakası daha. ihtiyacım var güç verecek yorumlara

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Kızlar merhaba. 6 aylık bi ilişkim vardı eski konumu okuyanlar bilir bitmişti ama bi şekilde tekrar başladık. Ve herşey güzeldi. Yani saf ben öyle sanıyordum. Bugün fark ettim ki uzun süredir bende olan face şifresini değiştirmiş. Ben de hesabına benim telefonumu ekleyip görünürlüğü sadece ben yapmıştım amaç olur da değiştirirse ulaşayımdı. Bu sayede şifresini kırdım girdim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kızın biri girmemle mesaj attı neden meşgule atıyorsun benimle işin bitti di mi diye. Çaktırmadım oymuş gibi konuştum anladım ki hiç görüşmemiş bu kızla ama telefonda sohbetin boyutunu aşmışlar. Sexe kadar gelmiş konu. Beni kıyamam evlenince olsun her şey diye öpmeyen adam bu. Herşeyi öğrendikten sonra kıza bi güzel saydırdım engelledim o da tabi seviyesini düşürdü. Sonra durumuna ALLAH BENİM BELAMI VERSİN yazıp çıktım hesabından. En çok da şu konuda midem bulanıyor bana seni hayatım boyunca yanımda görmek istiyorum aşkımdan ölüyorum mesajları attığı zamanlarda o kıza özledim diyormuş telefonda. İnanmıştım ben ya. Gerçekten güvenmiştim. Bu kadar ucuz muyduk bize bunu yaptı? Beddua etmeyeyim diyorum ama hak ediyor.. Değil mi?

Boşver kurtulmuşsun işte...

Kızla sevgili olmamışlar ama böyle seviyesiz bi sohbet olmuş..

Kızla sevgili olup olmadıgı önemli degil ki sonuçta senle sevgiliyken seni sanal alemde aldatmış bu aldatmanın gerçek hayatta olmayacagı ne malum yol yakınken yol ver gitsin bugun sanal alemde aldatmaya başlayan gerçek hayatada taşır.

Her kelimene katılıyorum. Ne hissedeceğimi bile bilmiyorum şu an garip durumdayım ben ya

herseyde bır hayır vardır dıye düşün allaha sıgın herkes yaptıgını bi şekilde yasıyo zaten için rahat olsun oda yasar nasılsa.

Canm 6 yılını versen napardın ya 6 ay cok uzun bı sure deıl gercek yuzunu gormussn ıste

Yine de 6 aya çok şey sığdı canım nasıl hemen unutabilirim, 6 saat bile geçirmemem gereken bi insanla . Hem sindirerek unutmak istiyorum acımı çekeceğim gerekirse ama geriye dönüp bakmayacağım

6 ay ne ki ya.. 5 yıllık sevgilimden ayrıldım ben içim cızlamadan. ohh olsun. şimdi evleniyorum mutluyum. o da beni kaybettiğine yansın. cnm senin için senden değerli kimse yok. adamın ne olduğu belli 6 ayda aldatmış seni. hiç görüşmediği kızlarla sohbeti sex e getiren adamın da ilk aldatışı değildir bu. geçmiş olsun ucuz atlatmışsınaffetmek gibi bir hata yapma please

6 ay hiçbir şey evlenseydin yılların gitseydi de yaşayabilirdin bunu
Bazı insanlar böyle işte
Mideleri alıyor böyle işlere bulaşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…