6 ay ne ki ya.. 5 yıllık sevgilimden ayrıldım ben içim cızlamadan. ohh olsun. şimdi evleniyorum mutluyum. o da beni kaybettiğine yansın. cnm senin için senden değerli kimse yok. adamın ne olduğu belli 6 ayda aldatmış seni. hiç görüşmediği kızlarla sohbeti sex e getiren adamın da ilk aldatışı değildir bu. geçmiş olsun ucuz atlatmışsınaffetmek gibi bir hata yapma please
seni ayni sekilde yakalasa yapistiracagi kelimeleri bi dusun. iste bunlarda erkeklerin ..... her turlusunden korusun Allah.
6 ay hiçbir şey evlenseydin yılların gitseydi de yaşayabilirdin bunu
Bazı insanlar böyle işte
Mideleri alıyor böyle işlere bulaşmayı
aldatılmak.. çok canın yanıyor anlıyorum değer verdikten sonra 6 ayı 6 yılı çokda şey fark ettrmiyor bence..
ama şu an için dolu tarafndan görmektede fayda var ya sen öğrenmeseydin, ya kandırılmaya devam etseydin..
Allah karşına çıkarmış çok şükür ki
Ya ben daha 18 yaşındayım üniversite birinci sınıf öğrencisiyim iki oldu ya da. Yani aldatılmayla tanışmak için çok erken değil mi ben safça seviyordum ve hakikaten inanıyordum ya. Ne güzel canım benim içim cız etmeden bitirdim diyorsun. Bilmiyorum acaba acının gerekli olduğunu düşündüğüm için mi bunu diyemiyorum ben.. Bu arada inşallah çok mutlu olursun evliliğinde :)
ayrılırken içim cız etmedi. düşünmedim yani hiç. üzülmedim onun için. acı çekmedim desem yalan olur. öyle bir acı çektim ki hemde iliklerime kadar hissettim acıyı kederi. hatta kendi kendime acımı tazeleyip durdum. o kadar çok acı çekmeliyim ki bana döndüğünde onu affetmemeliyim diye düşündüm. anneme anlattım. arkadaşlarıma anlattım. 1 aya acı keder kalmadı. 5 yılın acısı 1 ay sürdü yani. aldatılmak okadar gurur kırıcı bişey ki bunu öğrendim ben. iyi ki de aldatmış beni ki şimdi ki sevgilimle tanıştım. Allah senin de gönlüne göre versin. ama affetme
Boşver arkadaşım 6 ay dediğin nedir ki hem daha çok gençsin daha neler göreceksin yaşayacaksın (sanki ben çok büyüğüm)
Yalnız durumuna yazdığına çok güldüm kızmazsaniyi yapmışsın
Biraz üzülürsün ama sonra geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?