- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Ben yegenimden örnek vereyim size.Oyun kurdukları arkadaslariyla birbirleriyle bise olunca kendilerince bebek bebek diye dalga geçiyorlar.Yaslari da 5 yani hepsinin:)) O kelimeye çok kızıyorlar ama anasınıfına gönderdiler,bu defa ben daha bebeğim diyor gitmek istemiyor.Bir kaç gün ağlamış ortalığı yıkmis almak zorunda kaldılar sanslarini seneye deneyecekler.Onun yararına olduğunu bildiğiniz bir konuda onun adına karar vermekten cekinmeyin.Cocuklar bazen işlerine geldiği kendilerince banane üretiyorlar.Zaten bu yaşta karar verme yetileri olmadığı için görev size düşüyor.Artik bir sekilde motive ederek,anaokulunda yapılan eğlenceli etkinliklerden bahsederek biraz daha anaokuluna isindirabilirsiniz bence.Ayrica çalışan bir anne babanın çocuğu olarak kreş konusunda size katiliyorum.Eger ev hanimiysaniz kreşe gerçekten gerek yok.Ben 8 yaşındayken annem ise başlamıştı buna rağmen o zamanlar benim için çok zor geçmişti.Bir de o zamanlar kadinlar bu kadar is hayatinda yoktu herkesin annesi sınıfa girene kadar yaninda dururdu sinifa girerken annelerine el sallarlardi cok üzülürdüm.Simdi artik herkes calisiyor.Ama çalismadan ihtiyaç yokken kreşle tanıştırmak bana cok dogru gelmiyor.