Bi aptallık yaptım:(

Çocuk desem çocuk değilsin.O ürettiğin hiç bir bahane de fake bir face açmanı gerektirmez.Herkesiz hayatında inişli çıkışlı acı tatlı zamanları olur.Bu gidip güzel bir kızın resmini bulup face açmasını gerektirmez.Kendine güvenin olmadığını gösterir.Ya hadi bi çocukluk yaptın açtın diyelim,36 37 yaşına gelmiş bir adam,sırf güzel bir kız resmi görüyor facete,yazışmaya başlıyor ve sırılsıklam aşık oluyor öyle mi?Saf mısın,cahil misin tecrübesiz mi?Diyelim ki aşık.Yahu o yaşa gelmiş,iş güç sahibi bir adamın görmediği bilmediği kılza iki kelam yazşırak aşık olabilmesi sence normal mi?Aşk bu mudur.

Bırak Allah aşkına,kapat face i geç git,açıklama yapma ihtiyacı bile duyma.İn midir cin midir,evli midir sapık mıdır salak mıdır..yani onun da senin profilin gibi çoğu şeyi yalansa....

uzu
uzulme evlidir...

çok çocukça, bir de aşık olduğunu sanıyorsun. Başka bir kızın fotoğrafını kullanmaya utanmıyor musun sen yahu ? Nasıl bir genişlik bu ben anlamadım yaşın başında az değil benden büyüksün.

O yasta adamm iki resime tav olup hic tanimadigi kizla evlenmek mi istiyor.ya cok salak yada cakal kizi dusurmek amaci..kusura bakma ama seninde yasin ufak degil.ayrica yaptigin suc.o resimlerini kullandigin kiz seni yakalarsa basin belaya girer...bence o facebboku kapa ve bidaha konusma adamla.insan netten tanisabilir ama bir araya bile gelmemissiniz henuz ne evliligi ya sacmalik..

Oov başlık başımıza kalmış mune'nin cımbızıyla gelmesi yakındır

Ben de bunu dicektim, sen fakesin o senden de fake

26 yaşında bir insan böyle çocukların ergenlerin yapacağı şeyleri yapmayacak olgunlukta olur bu bir.
İkincisi sen kpssye hazırlanıyorsun diyorsun ki vakit ayıramadım ilgilenemedim erkek arkadaşımla ayrıldık.
E peki o face adresini aç, kişi ekle, beğen, yorum yap gelen mesajlara cevap ver.Bunlar vaktini almadı heralde.
Madem problemleriniz vardı konuşarak halletseydiniz.Ya da konuşarak düzgünce ayrılsaydınız.Bu kandırma işi vs. çocukça şeyler.
Ya da o adam senin vaktini almadı mı? Sürekli görüşüyormuşsunuz.
Ayrıca yaptığın suç.Başkasının resmini kullanmışsın.Ayrıca bulunmaz sanma netten vs. diye.
Nasıl ki evlerin adresi var bilgisayarların da Ip adresleri var.İnternet nasılsa nereden bulacak falan deme.
Aklını başına al ve sana yakışanı yap.

facebookta fake olan birinin burda fake olmadığını bana kim kanıtlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…