- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
bende çalışan bayanım canım akşam eve gidince yemek yapıyorum sofrayı kuruyorum eşim gelir yemek yeriz ben mutfağa geçerim o sofrayı toplayıp getirir sonra varsa çamaşır atar yıkarım o bitene kadar dağınıklığımızı toplarım eşim o ara kırıntıları süpürür hafta sonu büyük temizlik yaparız o ütüyü yapar ben ev temizlerim ama tek başıma hepsini yetiştiremem eminim daha çok yorulurum eşinin mutlaka yardım etmesi gerekli ikinizde çalışıyosunuz eşit şartlar var ortada oda yardım edicek ilk baş konuş ortaklaşa yapmayı düzen oturtmayı tavsiye et baktın olmuyo hiçbir işe elini sürme anca beraber de bir zman sonra yapmak zorunda kalır sanırım bide çocugunuz varmış işiniz iki kat zorlaşıyo eşinin yardım etmesi şart
Kendi de çalışıyo kolaysa gelsin bi de evi parlatsın
El sürmüyosa yardımcı alsın
Benim de aynı sorunum var canımAkşam o kadar yorgun geliyorum ki yaparım dediğim işler çoğu zaman kalıyor. 17 aylık kızım var onla ilgileniyorum yemek yiyorum o bile zorla yani. Allahtan eşim çok umursamaz bişe demez,ne zaman enerjim olursa ozaman hallederim hep.Annem gibi olsam keşke biz küçükken işe giderdi,herşeyini sabah yarım-1 saatte halledip çıkardı,hep enerjikti. Hala da öyledir
Büyük temizliği haftasonuna bıraksan hafta içi de bi gün ütü, bigün toz alma,bigün çamaşır yıkama vb.diye günlere bölsen belki kolaylık olur canım. Haa benim gibi üşenip ertelersen de ayrı konu
Ya esin de sana yardim edecek ya da senden mucizeler beklemeyecek. Kendi bi ise el surmuyor kadin gelmesine izin vermiyo senden de herseye yetismeni bekliyo. Suyundan da koysun
işte öyle deyince ben senin bir günde yaptığın işi 1 saatte yaparım diyo
laf çok ama icraat yok canım
Yap hadi demiyo musun
Yapsın yani orası onunda evi madme pek hamarat enerjisini doğru yöne kullansın
Benim eşim de ben rica etsem yardım eder,temizlik de yapar ama arkasından tekrar yapmak zorunda kaldığım için artık yaptırmıyorumsizin eşe imrendim valla[/QUO
1 defa kötü yapıcak 2 defa kötü yapıcak yapa yapa alışıcak canım annesi hiç iş yaptırmamış ona ben öğretiom o yapıyo saolsun en iyi huyu bu sanırım
diyorum canım yaparım diyo lafta kalıyo ancak
Kibar olma
Cinnet geçir birgün
Bende yapmıyorum de
Temiz çorabın çamaşırın kalmayınca ne yapacaksın bakalım de ve yapma bi süre cidden
taktir ettim eşinizini canım ne güzel konuşmayı denicem bakalım otur konuşalım dediğim zamanda sonra konuşuruz deyip kaçıyo
bende bilmiyorum ki canım ama ev hanımı kadın yapıyo sonuçta
yok canım o kadar fazla eşyamda yokki
eşim bunu anlamıyor işte canım herkes çalışıyo herkes yapıyo sen neden yapamayasınki deyip çıkıyo işin işinden
çocuk olunca daha zor oluyo canım benle otur benle oyna benimle dur diyo haklıda zaten özlüyo akşama kadar çocuk
canım haftanın 3 veya 4 günü geç geliyor zaten genelde eve ve hep yorgun oluyor kendisi
topluyorum canım elimden geldiğince ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum anlamadım gitti
canım yemek konusunda ev düzeni temizliği hakkında annesi o şekilde yetiştirmiş oda sürekli aynı şeyleri istiyo ama benim gücümün yetmediği yerler oluyo işte
kadın tutmayada yanaşmyo canım malesef
bilmiyorum canım elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum ilgi ama anlamıyorum işte
evlendim 1 ay kadar ben yaptım herşeyi o totoyu devirip yattı baktım olucağı yok dedim bu iş böyle gitmez kalk al eline bezi toz al bakıyım bende çalıştım sende çalıştın ikimizde yorulduk 1 aylık sefa yeter sana şimdi alıştı ben söylemeden gidip balkonu yıkar evi süpürür saolsun baştan sıkıya gelince alıştı yoksa oda yapmazdı eminim
deneyeyim canım bi belki işe yarar
diyorum canım yaparım diyo lafta kalıyo ancak
maşallah canım valla helal olsun sana
evlendim 1 ay kadar ben yaptım herşeyi o totoyu devirip yattı baktım olucağı yok dedim bu iş böyle gitmez kalk al eline bezi toz al bakıyım bende çalıştım sende çalıştın ikimizde yorulduk 1 aylık sefa yeter sana şimdi alıştı ben söylemeden gidip balkonu yıkar evi süpürür saolsun baştan sıkıya gelince alıştı yoksa oda yapmazdı eminim
darısı senin başına inşallah canım bide geçen biyerde okumuştum erkekler güçlü kadınlara yardım etmez diye yazıyodu yatağı çek koltugu çek benim gücüm yetmez sen çok güçlüsün gibi gaza getirip yaptırıyolarmış o taktiği dene olmadı
Benimde bileğim incecik parmaklarıma yeğenlerimin yüzüğü oluyo
Diyorum benim bileklerim çabuk yoruluyo şunu yapar mısın
Boş boş spor yapacağına benim işime yarasın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?