bi bakabilirmisiniz rica etsem

Benim eşim de ben rica etsem yardım eder,temizlik de yapar ama arkasından tekrar yapmak zorunda kaldığım için artık yaptırmıyorum sizin eşe imrendim valla

Kendi de çalışıyo kolaysa gelsin bi de evi parlatsın
El sürmüyosa yardımcı alsın

işte öyle deyince ben senin bir günde yaptığın işi 1 saatte yaparım diyo

laf çok ama icraat yok canım

benim eşim umursadığı için bu haldeyiz galiba canım keşke enerjik olabilsem kıpır kıpır hareketli ama olmuyo nedense olmuyo yaa
çocuk olunca dahada zor oluyo herşey

evlendim 1 ay kadar ben yaptım herşeyi o totoyu devirip yattı baktım olucağı yok dedim bu iş böyle gitmez kalk al eline bezi toz al bakıyım bende çalıştım sende çalıştın ikimizde yorulduk 1 aylık sefa yeter sana şimdi alıştı ben söylemeden gidip balkonu yıkar evi süpürür saolsun baştan sıkıya gelince alıştı yoksa oda yapmazdı eminim

valla sinir oluyorum. full time çalışıp cocugu olan bir kadından evin pür düzen olmasını bekleyen erkek sopalıktır bence. kadın neden gelmiyormuş pardon. valla size şunu söyleyeyim sizin yarınız kadar çalışıyorum ve eve yardımcı geliyor. başta eşim karşı cıktı (ozaman full time çalışıyordum çocuk yoktu) o zaman istediğin zaman misafir cagırmam mümkün değil dedim. ütüsü yetişmiyordu. şimdi üç gün kadın geliyor. çocuklarımla ilgileniyorum istediğimiz an arayana buyrun diyebiliyoruz evimiz hep temiz düzenli. kendinizi bu kadar ezdirmeyin. siz robot değilsiniz. ya dışarıda çalışmayın ya da evde hanım olun. ileride cok pişman olursunuz. ha bir de parçası 1 1.5 liraya gömlek ütüleyen yerler var belki ütüden kurtulsanız eliniz azıcık rahatlar. bir de ben dolapta hazır yemeklikler bulundururum yemek pişirmem uzun zaman almaz. sulu köfte, izmir köfte, kuru köfte, haşlanmış et domates rendesi haşlanmış lahana mesela. bunlar hazırken yemeğin hazırlanması cok kısa sürüyor. böyle pratik çözümleriniz olursa biraz zamanınız artabilir.ama asıl mesele bence kapıdan girince iş peşinden koşmaktansa cocgunuzla oynayın. o büyüyecek siz kaçırmış olacaksınız..

eşin yardım etmedikten sonra yetişmezki zaten...ben yemek yapana kadar eşim servisleri vs. hazırlar...evi temizliyorsam tozu alır ütüyü yapar...annesi bizdeykende yaptı annesi garip garip bakınca eşimde çalışıyor eve katkı sağlıyor tarzı bi açıklama yapmıştı..çalışan bayanların genel sorunudur yani..haftasonlarıda kendine yardımcı ayarladınmı bişi kalmaz..ev hanımı olsak tabi bi iş bırakmayız akşama kadar dımi yani

Son düzenleme:

maşallah canım valla helal olsun sana

deneyeyim canım bi belki işe yarar

Bazısı kibarlıktan anlamaz
Bi de sen sustukça daha da konuşur
Cinnet iyidir, söylediklerini uygulamanın o kadar da kolay olmadığını idrak eder en azından iş başa düşünce

Yoksa herkes ister evi bal dök yala olsun ama vakit ve halinin olması lazım
Bir elin nesi var iki elin sesi var derler
Otel değil orası kullandığı yerin düzeninden o da sorumlu

maşallah canım valla helal olsun sana

darısı senin başına inşallah canım bide geçen biyerde okumuştum erkekler güçlü kadınlara yardım etmez diye yazıyodu yatağı çek koltugu çek benim gücüm yetmez sen çok güçlüsün gibi gaza getirip yaptırıyolarmış o taktiği dene olmadı

bide adamın yaptığı işi beğenmemezlik yapma...üstünden sen bidaha geçiyorsanda söyleme...gazla yani....beğenmezsen bi daha yaptıramazsın

Benimde aynı şekilde oldu
Paylanmadan anlamıyorlar evet

hem iş,hem ev,hemde çocuk !
iyi bile yetişiyorsun bacım be
arada temizliğe bayan çağırsan

Benimde bileğim incecik parmaklarıma yeğenlerimin yüzüğü oluyo
Diyorum benim bileklerim çabuk yoruluyo şunu yapar mısın
Boş boş spor yapacağına benim işime yarasın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…