- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
Benimde aynı şekilde oldu
Paylanmadan anlamıyorlar evet
çocuk olunca daha zor oluyo canım benle otur benle oyna benimle dur diyo haklıda zaten özlüyo akşama kadar çocuk
darısı senin başına inşallah canım bide geçen biyerde okumuştum erkekler güçlü kadınlara yardım etmez diye yazıyodu yatağı çek koltugu çek benim gücüm yetmez sen çok güçlüsün gibi gaza getirip yaptırıyolarmış o taktiği dene olmadı
Evlenmeden önce evin işinin üstüne arada gidip kayinvalideme yardım edebileceğimi düşünen bir eşim vardı.
O kadar gücüm yetmiyor muhabbeti yaptım ki geçirdiği evrimi annesi gözleriyle görse inanmaz
kadın tutmayıda kabul etmiyo canım sürekli bahane ediyo herşeyi sürekli bu sefer tartışmaya gidiyoruz bilmiyorum ne olacak böyle
Merhaba Hanımlar...
benim de bir derdim var belki komik gelebilir ama benim sorunum evimle ilgili ben evimde düzen oturtamıyorum malesef eşim çok titiz çok düzenli bende dağınık değilim ama yetişemiyorum sanki hiç bir işime...
haftanın 5 günü çalışıyorum sabah 8 akşam 6 eve gitmeden önce planlıyorum herşeyi ama eve gidince hep yorgun oluyorum nedense kızım var 2,5 yaşında kızımı uyutuncu benim uykum geliyo nedense sürekli yorgun bitkin bi halim var eşim bi program yap kendine onu uygula evde diyo rica etsem yardımcı olurmusunuz hanımlar
şimdiden teşekkür ederim...
Daha da güzelini söyliyim mi size, bu adamlar bir de sizden bakımlı olmanızı bekler. Evde güzel görünmenizi kendisini her türlü mutlu etmenizi bekler. Ama kadın tutmasına izin(!) verilmeyen, çocuklu çalışan bir bayan ne kadar bakabilecek kendisine, gece o yatağa girdiğinde ne kadar enerjisi kalacak ya da isteği. Sonra paşamın gözü dışarı kayınca eee? Karım kendisini saldı, yok kendine bakmıyor bir sürü saçmalık. Allah akıl fikir vicdan versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?