1 hafta olmus kuruma cizgisi o testi tekrarlamaniz lazim1 hafta önce test yapmıştım sabah bi kaç dakika baktım tel çizgi diye kenara koymuştum sonucu sonradan olursa eşime onu gösteririm sonradan sürpriz yaparım diye. İki gündür karnım ağrıyordu batıyor du adette olmadım progestan kullandım 6 gün bugün adet olurum diye bekliyordum yine olmadım. Aklıma geldi orda ki testi alayım atayım durmasın orda yeni yaparım dedim elime bi aldım hafif bir ikinci çizgi var ama emin olamadım bilen biri bakabilir mi ?
fark etmez varsa imkan yapın hemen:)Şimdi mi yapsam tekrar test sabah ilk idrar ile mi yapsam ki
Dua edin inşallah vardırfark etmez varsa imkan yapın hemen:)
Yaptım test negatif kuruma çizgisiymiş sanırım oinşallah
Sabah ilk idrarda yapsanız daha sağlıklı sonuç alırsınızYaptım test negatif kuruma çizgisiymiş sanırım o
Atın sonucu yorumlayalımYaptım test negatif kuruma çizgisiymiş sanırım o
Bu bir hafta önceki testAtın sonucu yorumlayalım
Buda az önce yaptığım testAtın sonucu yorumlayalım
Yeni yaBu bir hafta önceki test
Bence siz yarın kan verinBuda az önce yaptığım test
Anlayamadım bende sabah ilk idrarla tekrar yapıcam test duruma göre bi kan vericem bakalım heveslenmek de istemiyorum ama ben daha önce de çok test yaptım hiç böyle silik olmamıştıYeni ya
Bence siz yarın kan verin
Bence de sabah tekrarlayın ben de yapacağım yarın sabahAnlayamadım bende sabah ilk idrarla tekrar yapıcam test duruma göre bi kan vericem bakalım heveslenmek de istemiyorum ama ben daha önce de çok test yaptım hiç böyle silik olmamıştı
İnşallah sizinde güzel haberler gelir ben 4 aydır bekliyorum olmadı çok zor beklemesiBence de sabah tekrarlayın ben de yapacağım yarın sabah
İnşallah sizinde güzel haberler gelir ben 4 aydır bekliyorum olmadı çok zor beklemesi
Rabbim size de nasip etsin inşallah çok zor gerçekten beklemek herşeye dikkat ettim olsun diye folik asitte kullanıyorum nasıl olcak bilmiyorum nasip diyorum artıkBen 1 senedir bekliyorum
Nasipte öte yol yokmuş hayırlısı olsunRabbim size de nasip etsin inşallah çok zor gerçekten beklemek herşeye dikkat ettim olsun diye folik asitte kullanıyorum nasıl olcak bilmiyorum nasip diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?