1 hafta önce test yapmıştım sabah bi kaç dakika baktım tel çizgi diye kenara koymuştum sonucu sonradan olursa eşime onu gösteririm sonradan sürpriz yaparım diye. İki gündür karnım ağrıyordu batıyor du adette olmadım progestan kullandım 6 gün bugün adet olurum diye bekliyordum yine olmadım. Aklıma geldi orda ki testi alayım atayım durmasın orda yeni yaparım dedim elime bi aldım hafif bir ikinci çizgi var ama emin olamadım bilen biri bakabilir mi ?
Kan sonucu çıktı ben daha önce 3 kere daha verdim kan hep beta 1.20 çıkıyordu. Bugün ki sonuç 0.0 ilk defa böyle çıktı bu ne demek acaba sabah yine test yaptım ben evde gitmeden tek çizgiydi şimdi çok hafif silik var yine anlamıyorum çok garip fikri olan var mı yoldayım sağlık ocağına gidiyorum hemen
Sağlık hekimi doktor hamile değilsin dedi kızlar. O silik çizgi çatlama olduysa ondan çıkmıştır bazen oluyor böyle dedi. Kesin net bir şeklide hamile değilsin dedi.
Sağlık hekimi doktor hamile değilsin dedi kızlar. O silik çizgi çatlama olduysa ondan çıkmıştır bazen oluyor böyle dedi. Kesin net bir şeklide hamile değilsin dedi.