- 15 Kasım 2022
- 154
- 41
- 13
- 28
Allahim daim etsin kuzum kaç gun gecikti regliAmin inşallah yanıltmaz şuan ki duygularımı anlatamıyorum bile o kadar farklı ki
Bende hamilelikten şüpheleniyorum. Aylık iğne kullanıyorum ama geç yaptırdım bilemedim. Gebelik belirtileri hepsi var çünkü kızımda da aynı şeyleri yaşadım test yaptım negatif ama sanki ikinci çizgi var gibiydi bugün kan testi yaptırdım yarın sonuç çıkacak, inşallah hamilesindir.1 hafta önce test yapmıştım sabah bi kaç dakika baktım tel çizgi diye kenara koymuştum sonucu sonradan olursa eşime onu gösteririm sonradan sürpriz yaparım diye. İki gündür karnım ağrıyordu batıyor du adette olmadım progestan kullandım 6 gün bugün adet olurum diye bekliyordum yine olmadım. Aklıma geldi orda ki testi alayım atayım durmasın orda yeni yaparım dedim elime bi aldım hafif bir ikinci çizgi var ama emin olamadım bilen biri bakabilir mi ?
Ben bu ay 33 gün geçiktim doktora gitmiştim çıkmamıştı progestan vermişti doktor onu içtim geçen hafta bu hafta adet olcam diye bekliyordum işte bugün karnım çok değişik ağrıdı batma oldu ondan bi yapıyım test dedim sonuç bildiğiniz gibiAllahim daim etsin kuzum kaç gun gecikti regli
Kesinlikle yazıcam eşimden bile önce sizler öğrendinizBuraya yaz mutlaka merak ettim eğer sonuc negatif olsa hic ikinci cizgi belirmez
İnşaallah sizde hamilesinizdir çok zor beklemek ben 4 ay beklerken bile zorlandım psikolojik kötü olmuştu. Bide bilen var mı bu progestan baş dönmesi ve iştah açması yapar mı ben 3 4 gündür çok ama çok yiyorum ve başım dönüyordu ilaçtan sanmıştımBende hamilelikten şüpheleniyorum. Aylık iğne kullanıyorum ama geç yaptırdım bilemedim. Gebelik belirtileri hepsi var çünkü kızımda da aynı şeyleri yaşadım test yaptım negatif ama sanki ikinci çizgi var gibiydi bugün kan testi yaptırdım yarın sonuç çıkacak, inşallah hamilesindir.
İlk 5 dakika içinde çıktıysa hayırlı olsun canım gebesinYeni yaptım onu sabah yine test yapıp kan vermeye gidicem o kadar çok test yaptım ki ilk defa böyle çıktı. Bide progestan kullanmıştım yeni belki de onun etkisi oldu tutundu
Yaptım biraz fazla damla damlattım sanki öyle yapınca çıkıcak gibi o yüzden biraz geç emdi 10 15 dk sonda belirdi silik çizgiİlk 5 dakika içinde çıktıysa hayırlı olsun canım gebesin
Anladım kan kesinleştirir hakkında hayırlısıYaptım biraz fazla damla damlattım sanki öyle yapınca çıkıcak gibi o yüzden biraz geç emdi 10 15 dk sonda belirdi silik çizgi
Evet bende baş dönmesi ve iştah açmıştı şimdi kızım 1.5 yaşında 2. Hamileliğimde de aynısını yaşadım bayağı kilo almıştımİnşaallah sizde hamilesinizdir çok zor beklemek ben 4 ay beklerken bile zorlandım psikolojik kötü olmuştu. Bide bilen var mı bu progestan baş dönmesi ve iştah açması yapar mı ben 3 4 gündür çok ama çok yiyorum ve başım dönüyordu ilaçtan sanmıştım
Insallah sağlıklı ve hayirli haberler alirsin canim dua edicem senin içinKesinlikle yazıcam eşimden bile önce sizler öğrendinizbende öyle düşünüyorum çünkü her ay 3 4 test yapıyordum hiç böyle çıkmamıştı
İnşallah sabah direk gidicem kan vermeye uyuyamıyorum heyecandanInsallah sağlıklı ve hayirli haberler alirsin canim dua edicem senin için
Maalesef oluyor ya. Kuruma çizgisi dedikleri şey daha önce başıma gelmesine rağmen beni umutlandıran şey. Hep bu hataya düştüm1 hafta önce test yapmıştım sabah bi kaç dakika baktım tel çizgi diye kenara koymuştum sonucu sonradan olursa eşime onu gösteririm sonradan sürpriz yaparım diye. İki gündür karnım ağrıyordu batıyor du adette olmadım progestan kullandım 6 gün bugün adet olurum diye bekliyordum yine olmadım. Aklıma geldi orda ki testi alayım atayım durmasın orda yeni yaparım dedim elime bi aldım hafif bir ikinci çizgi var ama emin olamadım bilen biri bakabilir mi ?
Ben elendim sanırımİnşallah öyle bir sonuç almam
Insallah güzel sonuçlar canimİnşallah sabah direk gidicem kan vermeye uyuyamıyorum heyecandan
Bende şimdi tekrar test yaptım evde tek çizgi ama dün akşam yaptığım da var çizgi şuan durdukca daha da belli olmuş anlamadımBen elendim sanırım
Bu test bozuk gibi benceAkşam ki test de var şimdi yok anlamıyorum ya
Bilmiyorum hadi bu bozuk 1 hafta önceki de de silik çizgi var ilk attığım anlamadım şimdi kan vermeye gidiyorum bakalımBu test bozuk gibi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?