Bi bakar mısınız hamilemiyim ?

Bende hamilelikten şüpheleniyorum. Aylık iğne kullanıyorum ama geç yaptırdım bilemedim. Gebelik belirtileri hepsi var çünkü kızımda da aynı şeyleri yaşadım test yaptım negatif ama sanki ikinci çizgi var gibiydi bugün kan testi yaptırdım yarın sonuç çıkacak, inşallah hamilesindir.

Allahim daim etsin kuzum kaç gun gecikti regli
Ben bu ay 33 gün geçiktim doktora gitmiştim çıkmamıştı progestan vermişti doktor onu içtim geçen hafta bu hafta adet olcam diye bekliyordum işte bugün karnım çok değişik ağrıdı batma oldu ondan bi yapıyım test dedim sonuç bildiğiniz gibi

İnşaallah sizde hamilesinizdir çok zor beklemek ben 4 ay beklerken bile zorlandım psikolojik kötü olmuştu. Bide bilen var mı bu progestan baş dönmesi ve iştah açması yapar mı ben 3 4 gündür çok ama çok yiyorum ve başım dönüyordu ilaçtan sanmıştım

Evet bende baş dönmesi ve iştah açmıştı şimdi kızım 1.5 yaşında 2. Hamileliğimde de aynısını yaşadım bayağı kilo almıştım

Maalesef oluyor ya. Kuruma çizgisi dedikleri şey daha önce başıma gelmesine rağmen beni umutlandıran şey. Hep bu hataya düştüm

Akşam ki test de var şimdi yok anlamıyorum ya

Eklentiler

• 16690956675858793567397213137133.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 59
valla yaptıgım ardimed testi bile 10dakikda cıktıgı halde kuruma çizğisiymiş.bu testler çok gühahımızı alıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…