Bi bakar mısınız hamilemiyim ?

Ben az önce aklımda kalmasın diye tekrar test yaptım sonuc bunda da silik ama erken gebelikte çıkmamıştı bunda çıktı anlamadım ya
Erken gebelik testleri yanıltıyor diyorlar ama bence sen bi kan ver en iyisi kaset testte var gözüküyor

Ben de çok gaza geldim test yapmak için ama sabahı bekleyeceğim
Ayyy ben şok içindeyim gerçekten çünkü gerçekten daha önce hiç silik çizgi bile görmedim ben böyle o kadar çok test yaptım ki hemen yarın gidip kan vericem İnşallah seninde sonucun pozitif gelir haberleri mutlaka bekliyorum

İnşallah herşey gönlünce olur bebeğini alırsın kucağına sağ salim

İnşallah herşey gönlünce olur bebeğini alırsın kucağına sağ salim
Amin canım amin beklemek o kadar zor ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şuan duygularım çok değişik heveslenemiyorum da ama ilk defa da böyle çıktı sevinsem mi heves yapmasam mı bilemiyorum

Amin canım amin beklemek o kadar zor ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şuan duygularım çok değişik heveslenemiyorum da ama ilk defa da böyle çıktı sevinsem mi heves yapmasam mı bilemiyorum
Fazla strese sokma kendini de ilk dönemlerde hamileliği çok etkiliyor maalesef

Yarın ilk iş kan ver o zaman karar verirsin sevinecek misin üzülecek misin

Erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben normal kasrt testler daha guvenilir gerçekten ve o mavi testi yeni yaptıysan hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…