Amin inşallah yarın size sonucu yazar mısınızNasipte öte yol yokmuş hayırlısı olsun
Tabii yazarım sizde yazın muhakkakAmin inşallah yarın size sonucu yazar mısınız
Yazıcam bende mutlakaTabii yazarım sizde yazın muhakkak
Ben az önce aklımda kalmasın diye tekrar test yaptım sonuc bunda da silik ama erken gebelikte çıkmamıştı bunda çıktı anlamadım yaYeni ya
Bence siz yarın kan verin
Erken gebelik testleri yanıltıyor diyorlar ama bence sen bi kan ver en iyisi kaset testte var gözüküyorBen az önce aklımda kalmasın diye tekrar test yaptım sonuc bunda da silik ama erken gebelikte çıkmamıştı bunda çıktı anlamadım ya
Ben de çok gaza geldim test yapmak için ama sabahı bekleyeceğimBen az önce aklımda kalmasın diye tekrar test yaptım sonuc bunda da silik ama erken gebelikte çıkmamıştı bunda çıktı anlamadım ya
Yok canım ben bu testle öğrenmiştim hassaslığı en iyi testlerdenBuda az önce yaptığım test
Ayyy ben şok içindeyim gerçekten çünkü gerçekten daha önce hiç silik çizgi bile görmedim ben böyle o kadar çok test yaptım ki hemen yarın gidip kan vericem İnşallah seninde sonucun pozitif gelir haberleri mutlaka bekliyorumBen de çok gaza geldim test yapmak için ama sabahı bekleyeceğim
İnşallah herşey gönlünce olur bebeğini alırsın kucağına sağ salimAyyy ben şok içindeyim gerçekten çünkü gerçekten daha önce hiç silik çizgi bile görmedim ben böyle o kadar çok test yaptım ki hemen yarın gidip kan vericem İnşallah seninde sonucun pozitif gelir haberleri mutlaka bekliyorum
Ama tekrar kaset test yaptım onda da silik ikinci çizgi çıktı attım bak canımYok canım ben bu testle öğrenmiştim hassaslığı en iyi testlerden
Amin canım amin beklemek o kadar zor ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şuan duygularım çok değişik heveslenemiyorum da ama ilk defa da böyle çıktı sevinsem mi heves yapmasam mı bilemiyorumİnşallah herşey gönlünce olur bebeğini alırsın kucağına sağ salim
Fazla strese sokma kendini de ilk dönemlerde hamileliği çok etkiliyor maalesefAmin canım amin beklemek o kadar zor ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şuan duygularım çok değişik heveslenemiyorum da ama ilk defa da böyle çıktı sevinsem mi heves yapmasam mı bilemiyorum
Hemen yarın gidip kan vericem İnşallah rabbim yüzümüzü güldürsünYarın ilk iş kan ver o zaman karar verirsin sevinecek misin üzülecek misin
İnşallah öyle bir sonuç almamAyni durumu bende yasadim negatifti
Yeni yaptım onu sabah yine test yapıp kan vermeye gidicem o kadar çok test yaptım ki ilk defa böyle çıktı. Bide progestan kullanmıştım yeni belki de onun etkisi oldu tutunduAma sizin en son yaptiginiz kaset teste göre kesin pozitif
Amin inşallah yanıltmaz şuan ki duygularımı anlatamıyorum bile o kadar farklı kiErken gebelik testlerine güvenmiyorum bennormal kasrt testler daha guvenilir gerçekten ve o mavi testi yeni yaptıysan hayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?