Bi bakar mısınız lütfen..

takmamaya çalış yapabileceğin hiç bir şey yok çünkü. Plates falan işe yaramaz çatlak için, sağlık için yap ama. Tedavisi şuan yok. Krem fayda etmiyor, Lazer yaptıranlar bile %20 sonuç alabiliyor, fiyatları da epey var. Seni kabul eden böylede kabul eder, herkesin kusurları var. Bence bu kusur bile değil.

20 yaşında bir kızın öyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.Belki annene benzediğini düşünüp evham yapıyorsundur.
Annene benzeyebilirsin ama en az 20 yıl sonra ve tabii kendine annenden iyi bakmazsan.
Zayıflamak çatlak yapabilir veya cilt yapın yüzünden olabilir.
Valla ne demek istediğinizi hiç anlamadım ben :110:
Karnımda 15 cmlik karaciğer ameliyatı izi + trafik kazası sonucu 10 cmlik omuz ameliyatı izi olan bonus olarak catlak ve selülitleri de bulunan biri olarak söyleyebilirim ki erkekler bunları takmıyor kafaya.
Çok geçmiş olsun, umarım benimki de takmaz:KK16:

Yok ya kocalar ambalaja aldandık filan demez, sanmıyorum ama kendin için spora başlayabilirsin ve bol su tüketmeye :KK66:
Benim bir arkadaşıma sevgilisi öyle demişti şerefsz:olamaz:

Diyorum ki 20 yaşında bir kız löp löp olmaz :) Gençliğin verdiği bir sıkılık vardır.
Annenin öyle olduğunu söylemişsin.Ona benzemekten korkuyor olabilirsin.
İnan ki gorsen sonuna kadar hak verirsin arkadaşlarım bile bazen söyler havayla şişirilmiş gibi derin derler o derece :(
Ama burdakilerin dedikleri gibi takmaz inş bende sporla artık ne yapabiliyorsam yapicam :KK50:

Spor yapmayan herkesin başına gelebilecek bir durum bu. Yaşın henüz çok genç, kas yoğunluğunu arttırıp sıkılaşman gerek. Sadece pilates ile olacak iş değil, cardio ve hafif bir ağırlık idman programı uygulamalısın.

Merhaba hepinize ,burayı hep okurum da hiç konu açacağım aklıma gelmezdi meseleye gelirsek 20 yaşındayım 170 boy 64 kiloyum etrafimdaki herkes her zaman cok güzel olduğumu söyler çok sukur fakat bir problemim var ve bu bende ciddi anlamda ozguvensizlik meydana getiriyor genetik yapimdan oturu (annemin de öyle) cildim aşırı yumuşak ustune ergenliğimde alıp verdiğim kilolardan kollarimdan diz kapağımın arkasına kadar her yerim çatlak dolu ve kolumu bile sıksanız portakal kabuğu gibi oluyor yanı disardan bakıldığında güzel fakat iç kısmı yaşlı bir kadın vücudu gibi vucudum var ve bu durumu çok kafaya takmış durumdayım :KK43:
Muhakkak pilatesle şununla bununla bir yere kadar toplarım fakat yarın bir gün evlenecek olsam eşim hayalkirikligina uğrar mı diye çok korkuyorum .hepimizin elbette kusurları var fakat benim vücudum gerçekten hiç abartmiyorum poğaça hamuru gibi ve selülit çatlak dolu :'( sizin esleriniz fiziksel kusurlariniz hakkinda bisey diyorlar mi
Bu konuda ban ne söylersiniz
Tesekkur ederim şimdiden
catlaklar halledilir bebegim.kremler var adini ogrenip soylerim istersen.ayrica selülit icin de spor yap sıkılaşirsan problem kalacagini dusunmuyorum. hem adam seni sevdikten sonra kusurlarin guzel gelir ona sen canini sikma

Benim bir arkadaşıma sevgilisi öyle demişti şerefsz:olamaz:[/QUOTE]

Ya sevgili der de eş demez bence ;)

Merhaba hepinize ,burayı hep okurum da hiç konu açacağım aklıma gelmezdi meseleye gelirsek 20 yaşındayım 170 boy 64 kiloyum etrafimdaki herkes her zaman cok güzel olduğumu söyler çok sukur fakat bir problemim var ve bu bende ciddi anlamda ozguvensizlik meydana getiriyor genetik yapimdan oturu (annemin de öyle) cildim aşırı yumuşak ustune ergenliğimde alıp verdiğim kilolardan kollarimdan diz kapağımın arkasına kadar her yerim çatlak dolu ve kolumu bile sıksanız portakal kabuğu gibi oluyor yanı disardan bakıldığında güzel fakat iç kısmı yaşlı bir kadın vücudu gibi vucudum var ve bu durumu çok kafaya takmış durumdayım :KK43:
Muhakkak pilatesle şununla bununla bir yere kadar toplarım fakat yarın bir gün evlenecek olsam eşim hayalkirikligina uğrar mı diye çok korkuyorum .hepimizin elbette kusurları var fakat benim vücudum gerçekten hiç abartmiyorum poğaça hamuru gibi ve selülit çatlak dolu :'( sizin esleriniz fiziksel kusurlariniz hakkinda bisey diyorlar mi
Tesekkur ederim şimdiden

Merhaba canim:) selülitler için squat kesin çözüm. çatlakların için de bio oil diye bi yag var epey iyi geliyormus çok yakın arkadaşım kullandı.

Tesekkur ederim şimdiden
Boy pos yerinde millette guzel diyormus amaciniz ne onu anlamadim? Sukretmek yerine kusur cikarmayin kendinize hanimlar hepiniz guzelsiniz.Sukretmek gerek.Sikilasmak icin plates sart

Back
X