- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Sen bide eşinin ambalajından ne kusurlar çıkacak onu düşün.Aynen bende beyaz tenliyimay ne bileyim tabiki her şey fizik değil fakat ambalaja aldandik aldık diye aklının ucundan geçirse aşırı üzülürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bide eşinin ambalajından ne kusurlar çıkacak onu düşün.Aynen bende beyaz tenliyimay ne bileyim tabiki her şey fizik değil fakat ambalaja aldandik aldık diye aklının ucundan geçirse aşırı üzülürüm
Valla ne demek istediğinizi hiç anlamadım ben20 yaşında bir kızın öyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.Belki annene benzediğini düşünüp evham yapıyorsundur.
Annene benzeyebilirsin ama en az 20 yıl sonra ve tabii kendine annenden iyi bakmazsan.
Zayıflamak çatlak yapabilir veya cilt yapın yüzünden olabilir.
Çok geçmiş olsun, umarım benimki de takmazKarnımda 15 cmlik karaciğer ameliyatı izi + trafik kazası sonucu 10 cmlik omuz ameliyatı izi olan bonus olarak catlak ve selülitleri de bulunan biri olarak söyleyebilirim ki erkekler bunları takmıyor kafaya.
Benim bir arkadaşıma sevgilisi öyle demişti şerefszYok ya kocalar ambalaja aldandık filan demez, sanmıyorum ama kendin için spora başlayabilirsin ve bol su tüketmeye![]()
Valla ne demek istediğinizi hiç anlamadım ben
![]()
İnan ki gorsen sonuna kadar hak verirsin arkadaşlarım bile bazen söyler havayla şişirilmiş gibi derin derler o dereceDiyorum ki 20 yaşında bir kız löp löp olmaz :) Gençliğin verdiği bir sıkılık vardır.
Annenin öyle olduğunu söylemişsin.Ona benzemekten korkuyor olabilirsin.
catlaklar halledilir bebegim.kremler var adini ogrenip soylerim istersen.ayrica selülit icin de spor yap sıkılaşirsan problem kalacagini dusunmuyorum. hem adam seni sevdikten sonra kusurlarin guzel gelir ona sen canini sikmaMerhaba hepinize ,burayı hep okurum da hiç konu açacağım aklıma gelmezdi meseleye gelirsek 20 yaşındayım 170 boy 64 kiloyum etrafimdaki herkes her zaman cok güzel olduğumu söyler çok sukur fakat bir problemim var ve bu bende ciddi anlamda ozguvensizlik meydana getiriyor genetik yapimdan oturu (annemin de öyle) cildim aşırı yumuşak ustune ergenliğimde alıp verdiğim kilolardan kollarimdan diz kapağımın arkasına kadar her yerim çatlak dolu ve kolumu bile sıksanız portakal kabuğu gibi oluyor yanı disardan bakıldığında güzel fakat iç kısmı yaşlı bir kadın vücudu gibi vucudum var ve bu durumu çok kafaya takmış durumdayım
Muhakkak pilatesle şununla bununla bir yere kadar toplarım fakat yarın bir gün evlenecek olsam eşim hayalkirikligina uğrar mı diye çok korkuyorum .hepimizin elbette kusurları var fakat benim vücudum gerçekten hiç abartmiyorum poğaça hamuru gibi ve selülit çatlak dolu :'( sizin esleriniz fiziksel kusurlariniz hakkinda bisey diyorlar mi
Bu konuda ban ne söylersiniz
Tesekkur ederim şimdiden
Merhaba hepinize ,burayı hep okurum da hiç konu açacağım aklıma gelmezdi meseleye gelirsek 20 yaşındayım 170 boy 64 kiloyum etrafimdaki herkes her zaman cok güzel olduğumu söyler çok sukur fakat bir problemim var ve bu bende ciddi anlamda ozguvensizlik meydana getiriyor genetik yapimdan oturu (annemin de öyle) cildim aşırı yumuşak ustune ergenliğimde alıp verdiğim kilolardan kollarimdan diz kapağımın arkasına kadar her yerim çatlak dolu ve kolumu bile sıksanız portakal kabuğu gibi oluyor yanı disardan bakıldığında güzel fakat iç kısmı yaşlı bir kadın vücudu gibi vucudum var ve bu durumu çok kafaya takmış durumdayım
Muhakkak pilatesle şununla bununla bir yere kadar toplarım fakat yarın bir gün evlenecek olsam eşim hayalkirikligina uğrar mı diye çok korkuyorum .hepimizin elbette kusurları var fakat benim vücudum gerçekten hiç abartmiyorum poğaça hamuru gibi ve selülit çatlak dolu :'( sizin esleriniz fiziksel kusurlariniz hakkinda bisey diyorlar mi
Tesekkur ederim şimdiden
Boy pos yerinde millette guzel diyormus amaciniz ne onu anlamadim? Sukretmek yerine kusur cikarmayin kendinize hanimlar hepiniz guzelsiniz.Sukretmek gerek.Sikilasmak icin plates sartMerhaba hepinize ,burayı hep okurum da hiç konu açacağım aklıma gelmezdi meseleye gelirsek 20 yaşındayım 170 boy 64 kiloyum etrafimdaki herkes her zaman cok güzel olduğumu söyler çok sukur fakat bir problemim var ve bu bende ciddi anlamda ozguvensizlik meydana getiriyor genetik yapimdan oturu (annemin de öyle) cildim aşırı yumuşak ustune ergenliğimde alıp verdiğim kilolardan kollarimdan diz kapağımın arkasına kadar her yerim çatlak dolu ve kolumu bile sıksanız portakal kabuğu gibi oluyor yanı disardan bakıldığında güzel fakat iç kısmı yaşlı bir kadın vücudu gibi vucudum var ve bu durumu çok kafaya takmış durumdayım
Tesekkur ederim şimdiden