Kendi oraya gidince rahat durmaz herkesi kendi gibi zanneder böylesi kadını da illa annesine yollacak aklı burda kalmasın rahat rahat takılsın orda. Kişi kendinden bilirmiş işiKendi tek başına İstanbul'a geliyop 1 hafta kalıyor, senin annende kalmana mı izin vermiyor?
aynen oyle canimKendi tek başına İstanbul'a geliyop 1 hafta kalıyor, senin annende kalmana mı izin vermiyor?
Aaa o iş öyle değil.Ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum.Kendi oraya gidince rahat durmaz herkesi kendi gibi zanneder böylesi kadını da illa annesine yollacak aklı burda kalmasın rahat rahat takılsın orda. Kişi kendinden bilirmiş işi
tek basima kalirsam rahat edemez akli hep bende kalirmis annemle ilgili sorunu yok ama annemde kal diye tutturuyor daha hosuna gidermis mis1) Niye tek başına kalmanıza müsaade etmiyor?
2) Niye illa annesinde kalmanızı istiyor?
3) Niye annenizde kalmanıza izin vermiyor?
4) Bence siz kendi başınıza kalın kimseye gitmeyin giderseniz annenize gidin ikna etmenize gerek yok ben annemde kalacağım diyeceksiniz bitti gitti. İyi be nefes almanıza da karışıyor mu?
İnanmayın. Size ya da ailenize güvenmiyor bu kadar güvensizse altında vardır bir şeytek basima kalirsam rahat edemez akli hep bende kalirmis annemle ilgili sorunu yok ama annemde kal diye tutturuyor daha hosuna gidermis mis
cok iyi gaza getirdin beni :):):)Sinir krizi geçir,bak nasıl değişiyor fikri.
Ne münasebet,tabi ki kendi annen en mantıklısı
Ne kadar kötü düşünceli bu adamlar,kendi annenden bile kıskanıyor,erkekten rahatsız olduğunu söylediğin halde kardeşi diye izin vermiyor,
Ben olsam gitmem ikisine de inadımdan kendi evimde kalırım,o düşünsün.
Kizlar bi kac gun oncede konu acmistim istanbul meselesiyle ilgili esim ilk once gidip orda ki is durumuna bakacak bir hafta kalacak gidis gelis olarak esim evde tek kalmama izin vermiyor annem ve kvle ayni sehirdeyiz esim illa git annemde kal diyor evde iki kaynim var rahat edemem diyorum annem de kalayim yooook annemde kal diyor ne yapip annemde kalmam icin ikna etmeliyim bilemedim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?