- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Aynen öyle. Yoksa annesinde kalmasının ne zararı olabilir ki?Kendi oraya gidince rahat durmaz herkesi kendi gibi zanneder böylesi kadını da illa annesine yollacak aklı burda kalmasın rahat rahat takılsın orda. Kişi kendinden bilirmiş işi
Valla canım annende kal bence.aynen oyle canim
Çocuk değilsiniz,ebeveynler evi terkeder etmez parti verip evi mahvedecek ergen de değilsiniz.cok iyi gaza getirdin beni :):):)
Canim senin yorumunu gorunce sormak istedim. Baska konularda da goruyorum bu yorumu. Sinir krizi gecir kesin cozum falan diyorlar. Nasil oluyor bu is kendi isteginle merak ettim. Bagiriliyor mu bayiliniyor mu ne yapiliyor tam olarak? Kimse de sasirmiyor bir ben anlamiyorum heralde bu isten. Konu sahibi sen de kocandan izin almadan annenin evine git. Cok sacma yani ne isin var kv ve kayinlarla oz be oz anan baban varken. Niye annenin evine giderken kocadan musaade aliniyor onu hic anlamadim zaten.Sinir krizi geçir,bak nasıl değişiyor fikri.
Ne münasebet,tabi ki kendi annen en mantıklısı
Ne kadar kötü düşünceli bu adamlar,kendi annenden bile kıskanıyor,erkekten rahatsız olduğunu söylediğin halde kardeşi diye izin vermiyor,
Ben olsam gitmem ikisine de inadımdan kendi evimde kalırım,o düşünsün.
Canim senin yorumunu gorunce sormak istedim. Baska konularda da goruyorum bu yorumu. Sinir krizi gecir kesin cozum falan diyorlar. Nasil oluyor bu is kendi isteginle merak ettim. Bagiriliyor mu bayiliniyor mu ne yapiliyor tam olarak? Kimse de sasirmiyor bir ben anlamiyorum heralde bu isten.
Avazı çıktığı kadar bağıran var,
Benim gibi o gözleri karartan var ya da kızartan ya da belerten diyeyim,çünkü eşim öyle bakınca korkuyorum diyor
eline geçeni oraya buraya fırlatan var,
Ben kötü bakar ve ağzıma gelen tüm o konu ile ilgili hatalarını bana hissettirdiklerini biraz tehditkar şekilde söylüyorum.
Ve ne ilginçtir ki ! susmadan yapıyorum bunları,hiç es vermeden.
Hakaret küfür falan değil,gayet kibar ama tehditkar
Avazı çıktığı kadar bağıran var,
Benim gibi o gözleri karartan var ya da kızartan ya da belerten diyeyim,çünkü eşim öyle bakınca korkuyorum diyor
eline geçeni oraya buraya fırlatan var,
Ben kötü bakar ve ağzıma gelen tüm o konu ile ilgili hatalarını bana hissettirdiklerini biraz tehditkar şekilde söylüyorum.
Ve ne ilginçtir ki ! susmadan yapıyorum bunları,hiç es vermeden.
Hakaret küfür falan değil,gayet kibar ama tehditkar
Aynen. Cok erkek bir insan olacak...etrafa güvenmiyorsa bıraksın yalnız kalın, neden 2 bekar erkeğin yaşadığı eve gönderiyor?
bunların hepsi hikaye,
ailesi bak karısını bize gönderdi desin,
annesinde kalmasına izin vermedi desin, artiz ya, kabadayı,
of prim vermeyin şöylelerine ya, valla izin vermiyor lafını duyunca benim gözlerim soldan soldan yanmaya başlıyor
o sinirle değil de sonra aklına gelince çok gülüyorsun evetama ben gülerim
hele de karşımda şaşkın şaşkın suratıma baktığını görünce basarım kahkahayı
o sinirle değil de sonra aklına gelince çok gülüyorsun evet
Oyy kız sen hiç posta falan da koyamıyorsundur,yok ben o anda da gülerim, zaten sinirlenince gülerim, tribe giricem diye kasarsam iyice gülerim, maymun ederim kendimi
guvenmemek degil aslinda annemle arasi cok iyidir de annesinde kalmami istiyorözür dilerim siz aciz misiniz tek başınıza bırakmıyor eşiniz sizi evde?
ya da annenize güvenmiyor mu illaa kayınvalidenizde kalmanızı istiyor?
peki ne için?guvenmemek degil aslinda annemle arasi cok iyidir de annesinde kalmami istiyor
annesine cok duskun oyle istiyorum diyor bilmiyorum kipeki ne için?
bence kesinlikle ya evde kalın ya da annenizi istiyorsanız annenizde kalın.annesine cok duskun oyle istiyorum diyor bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?