Bi bakar mısınız

Laf sokanlar var yine ben anlamdım ne gerek var kız soru sormus
1 yaşında kızım var ben de çok korkarak yıkarım kendim 2 3 kez yıkamışımdır çünkü orta kulak iltihabımız oldu doktor çok dikkat et su kaçmasın dedi şimdi vazelinli pamuk tıkıyorum daha rahat oluyor
Banyoda tabureye otur kucağına al öyle yıka ya da mama sandalyesinde yıka bu şekil rahat yıkayan çok duydum yıkama aparatları da var iş Başa düşünce yaparsın merak etme eşine De ayrıca kızdım yardım etmeli sana

Elbette yıkarsın ben hep tek yıkadım çocuklarımı. Bebek lüveti, leğen vs kullanabilirsiniz ya da en kolayı kendi kucağınızda yukayabilirsiniz. Lavabo içi genişse onun içinde de yıkayanlar var

Cevaplar için teşekkürler hepsini alıntılayamadım
Kucağımda yıkınca keseleyinceye kadar üşümez mi vücudu ıslak küvetim var süngerimde var ama suyun içindebirinin tutması şart bebek ağır olduğu için durularken kaldırmam kazım tek elle kaldırıp bi yandan da su dökemiyorum

Bebeğimin kulağına boğazına su kaçmasından korkuyorum bu yüzden tek yıkamaktan korkuyorum
File de var amam bebeğim ağır olduğu için direk suya gömülüyor file ağırlıktan bi faydası olmadı

Beraber girin banyoya, dizinize bir örtü havlu vs bir şey serin kaymaması için. Üşüyeceğinden çok endişeliyseniz banyoya bir ısıtıcı koyun elektrikli soba gibi mesela. Yere yumuşak temiz bir şey serin üzerine banyo havlusunu serin, kıyafetlerini hazır edin çıkar çıkmaz hemen sobanın önünde sıcacık giydirin.

Ben buyuk kizimi lavaboda yikardim lavaboya havlu koyar yatirir yikardim
Simdi minik 6 aylik bebek kuvetine oturtuyorum arkasina yaslandirip yikiyorum hic kimseyi cagirmadim herseyimi kendim yaptim

Ben de bi buçuk yaşına kadar eşimle yıkadım hep,ıslak ya elimden kayar bişe olur diye korktum,kınamayın insan kaygılanabiliyor,benim eşim seve seve herseyine yardım ettiği için yardım almak bunaltmadı,ama kırklı çocugu bile tek yıkayan çok,kendinize güvenin halledersiniz inş

Arkadaşım lifin üzerine yatırıyor yavrusunu. Çok kolay yıkıyor. Kimseye gerek duyulmuyor.

Benim. Komşum hep tek başına yıkar neden yapamayasınız ki
Önceden havlu krem çamaşır hazır edin. Siz duşta yere oturun kucağınıza alın kenara da kova ile su gerekirse koyun beraber yıkanın. Ya da çocuğu kendi leğeninde yıkayın. Bir komşunuz varsa ondan yardım isteyin. Bu kaynanalar çok fenalar varya savaş çıkarıp sonrasında ben ne yaptım ki diye salağa yatıyorlar

File aparati var kuvetinin oraya cocugu yerlestirin yikayin. Pratik cok sadece kafayi yikarken elinize alin ters cevirin oyle suyu dokun.organik dus jelleri var yenilebilen. O tarz urunleri secerseniz endiselenmenize gerek yok. Guzel bici bicilar.

Bu kv lerede noluyosa bebegi yikamayi gorev edinmisler adeta.dogumumda 20 gun kaldi cocugumu elime vermiyo banyoda baktim olmuyo cektim aldim elinden yikadim mis gibi dahada vermedim ona benimki minicikti hemde

Ben hep tek yikiyorum. Filenin uzerine yatiriyorum ohh mis. Evim sobali. Tv acik oldugunda ben onu yikarken o da tv bakiyor. Tv kapali ise de bana bakiyor. simdi ise yavas yavas oturtarak yikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…