Bi bakar mısınız

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
merhaba kızlar eşimin ailesiyle problemlerim var ve eşim arkamda durmuyor kaynanam çocuğumu yıkamadan yıkamaya gelir ama ona gelmesini de istemiyorum bebeğim altı aylık tek başıma yıkayabilir miyim
Eşim yardım etmez annesine işim düşsün diye
Evlerimiz bu insanlarla çok yakın hepsine ambargo koyup görüşmeyeceğim
Eşimle de konuşmuyorum gittiği yere kadar artık inceldiği yerden kopsun
Kısacası bebeğimi tek yıkayabilir miyim henüz oturmuyor daha tam
Benim Ailem uzakta yanımda değiller

Elbette yikayabilirsiniz
Alin bir tabure naylon, banyo icin olanlardan
Koyun banyoya
Oturun uzerine kucaginiza alin cocugu,sirti gogsunuze gelecek sekilde oturtun yikayin. Mis gibi olur

English homede yıkama aparatları var al bi tane küvet içine çok rahat yıkarsın canim bi de bebegin yavaş yavaş oturmaya başladıysa da küvet icine oturma aparatlari var o da cok guzel cok rahat yikarsin tek basina

merhaba kızlar eşimin ailesiyle problemlerim var ve eşim arkamda durmuyor kaynanam çocuğumu yıkamadan yıkamaya gelir ama ona gelmesini de istemiyorum bebeğim altı aylık tek başıma yıkayabilir miyim
Yikayabilirsin.. Kızımı ben yikadim hep.. kimseye minnet etmeden.. kuvetlerin ustlerine takılan su şeyler var yaa. Adını hatırlamadim, onunla gayette rahat yikarsin .

yıkayabilirsiniz de sorun nedir?
herkese sırt dönecek kadar büyük problemleriniz varsa neden çocuk yaptınız?

Elinizin pratikse neden olmasın....

Anne degilim ama bu tarz anneler gorunce sasiriyorum cidden ...
Tanidigim biri cocuguna ayakkabi bile giydiremiyordu. Nerdeyse ver ben giydireyim diyecektim. Bu ne mizmizlik anlamiyorum. Merak ettiginiz birseyler varsa da acin internet uzerinden bilgilenin..annenizi arayin...sorun vsvs.
Bukadar zorluk cikarmayin kendinize guvenin.

Ben hic bebek yiķamamis olmama ragmen , ilk banyosunu kendi basima yaptirdim. Allah onun bakimini kolaylastiriyor hic birsey bilmesende.
Kendine guvenin olsun.

Esinle ilgili konunda, tavirlarin boyle devam ederse seni sıkıntıli günler bekliyor..

Ben bebek küvetinin içine bir büyük birde küçük havlu koydum. Baş tarafını biraz yüksek yaptım. Küveti de yarı beline suyla doldurdum. Oğlum suyun içinde üşümüyor. Vücudunu yikiyorum. Başının arkasını yikiyorum. En son kucağıma alıp duruluyorum. Elimde tutamam derseniz kola kadar havlu eldivenler var.

Yıkarsın ye yıkayamayasın. Küvetin varsa koy altına kıyafet vs bir elinle tut bir elinle yıka. Ben bir kere yıkadım tek başıma, 6 ay civarıydı, tam oturamıyordu. Bir elimle tuttum bir elimle yıkadım. Oğlum da bir eliyle kenardan tutundu hatta. :)

Birkaç denemeden sonra elin de alışır , korkukarın paniklerinde geçer...
İlk başlarda ikiniz birden banyo yapıyor gibi olabilirsiniz :) kucağına alıp halledersiniz.
Veya file gibi yıkama aparatlarından edinin

Kimseye sırtınızı dönmeyin politik olun biraz.

Tabi ki bebegini yıkayabilirsin banyoda kucağında da yıkarsın bebek küvetine file takıp üzerine yatırarak ta yikayabilirsin

Benide bebegide kocam yikadi ilk gun.sonra kalktim yemekte yaptim cocuguda yikadim.cekisme nereye kadar biraz anlayisli olun karsilikli

doğduğundan beri kendim yıkıyorum ve çok hareketli bir bebek. Yani yıkayabilirsiniz. sonra da kaynananıza artık kendinizin yıkadığını söylersiniz ve gelmez

Back
X