- 26 Şubat 2020
- 16
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi magicmountain
Biraz geç oldu 11i geçti ama yaklaşık 1 saat önce başıma bi olay geldi fikrinize ihtiyacım var kötü haldeyim. Ben üniversiteye hazırlanıyorum ablamla birlikte kalıyorduk, o evden ayrıldı ben de normalde daha uygun bi yere geçecektim babam karşıladığı için giderlerimizi. Ancak babam şerefsizin teki hem ev beğenmiyor hem de çık dedi bi zaman. Neyse parası var yani hayat kadınlarına harcayacak ve yetmezmiş gibi gelip anlatacak kadar. Evet anlatma dediğim halde sınırını bilmiyor, anüsündeki ağrıdan bahsediyor neyse uzaklaştım konudan. Annemle babam ayrıldı ablamla kalmaya başladık babamın oteli var boş oda olunca kalıyor yoksa aşağıda kahvaltı salonunda yatıyor. Babam rahatsız, şizoaffetik bozukluktan müzdarip. Ancak bunu kendi yararına kullanıyor. Yaptıklarına bahane yani. Anneme şiddet uyguladı, hastayken yapmışsam yapmışımdır hatırlamıyor demesi örneğin. Ben tek yaşıyorum eve gelmek istiyor. Ama rahat etmiyorum evde olduğu zaman aynı evde kalırken ablamın benim popomuza temas ediyordu. Az önce eve geldi apartmanı inletti illa aç yüzünü görücem dedi. Usandım artık annemse hala babamı savunuyor, görmeye gelmiş aç ne olacak diyor. Rahatsız olduğumu idrak edemiyor mu bilmiyorum oysaki kendinde bilmesi gerek. Böyle olunca annem doğru mu söylüyor diye tereddüte düşüyorum. Benim sana sorduğum zaten burdan taşınmak istiyorum seneye kaçmam gerek, ne yapmalıyım? Sınav açıklanana kadar dişimi sıkmalı mıyım bi tarafım diyor ki kaç kızım ankaraya gir bi yere hem hayatını kazan bi yandan sınava hazırlan. Ama yüreğim yemiyor tecrübem yok rasyonel düşününce sağlama yapamıyorum. Ne akıl verirsin? Umarım buraya kadar okumuşsundur:)