Bi bakar mısınız?:)

Kızım inşallah duygularımla oynamamışsındır gece gece 😂
Dalga mo geçiyorsun ya? Zorum ne anlamadım. Kafamdan hikaye uydurucam tanımadığım insanların ilgisini mi çekicem? Saçma. Aklı selim bi insan çıkıp fikir vermiyor. Bu nasıl kadınlar kulübü gerçekten

Dalga mo geçiyorsun ya? Zorum ne anlamadım. Kafamdan hikaye uydurucam tanımadığım insanların ilgisini mi çekicem? Saçma. Aklı selim bi insan çıkıp fikir vermiyor. Bu nasıl kadınlar kulübü gerçekten
işte yazdığın hikaye bundan da saçma sen hesap et abicim :KK6: :KK6: ya da aren mi desem yoksa :KK17:

Kız deli önceki yorumumda ciddi ciddi yazdım sana hem de çok üzülerek. Umarım sen de ciddisindir diyorum :)

tam aynı şeyi yazıcaktım.içimden bi ses o diyo.onun da anlatımı böyle abuk subuk dağınık, konudaki karakterler ve hayatlardan mantıksızlık akıyo, yanlış hastalık teşhisi ve aile iç taciz var...:KK17:
ablamın oteli olucak kadar zengin, odalar komple full dolu ama lobide yatıyo hmm aynen :dondurma:
Kimdi ya hatırlayamadım?

Valla o kadar hakim degilim 6-7 tane hesabi vardi cunku :KK70: ama o abisine takikti galiba
abi derse çok net anlaşılır ama , aslında bi ara babasına da saldırganca açtığı konular vardı :işsiz: yok olayları güzel dizayn edememiş, biraz daha çalışması lazım.kurguladığı karakterler ve yaşamlar olmamış " :) :) :)"

Neresinden tutsam elimde kalacak bir dert.Sizin bir derdiniz yok uzgunum onlarca derdiniz var.Çirkin durumlarin icinde kalmissiniz.İnsan ailesini secemiyor belki de ama gorusmelerinizi minimum seviyede tutmanizi önericem.Kendi ayaklarinizin uzerinde durmaktan baska seceneginiz yok.Hastaligin arkasina siginip sapikligin dik alasini yapip piskinlik gosterecek adama baba sifatini hak etmiyor.
Karışık duygular içindeyim. Öfkeledim az önce insnaların yazdığına kurmaca olduğunu düşünenlere. Söyledğiniz gibi psikiyatristim de görüşmelerimi minimuma çekmemi istedi ancak elimde olmayan sebepler yüzünden muhattap oluyorum. Eve geliyor, gittiğim dershaneye. Yarın dershanem var ama gitmeye korkuyorum orda olacak diye. Lise son sınıftayken okuluma gelmişti arkadaşlarımın içinde ne yapacağım bilememiştim konuşsam söyleyeceklerni duymak istemeyeceğim konuşmasam önümü kesecek en son bağırmıştım beni rahat bırak diye ama elim ayağım titremişti. Sonra gitti ama atamadım bi süre üzerimden. Demek istediğim elimde olmadan bana ulaşıyor

abi derse çok net anlaşılır ama , aslında bi ara babasına da saldırganca açtığı konular vardı :işsiz: yok olayları güzel dizayn edememiş, biraz daha çalışması lazım.kurguladığı karakterler ve yaşamlar olmamış " :) :) :)"
Evet bencede bu kisi bir aren degil ahahhaha

Söylediğim ne demek bilmiyorum ama agresyona gerek yok. Kimse istemedikçe vaktini alamam, görmezden gel cevap yazacağın yerde. Neyse yaptığın şeyi yapmış oldum
ooo "yeni üye" görmezden gelmeyi falan da çözmüşşş hmmmmm ":))))))".
tam ":)" koymalık konu bence de

babanız ablanızla sizin poponuza temas ediyor ve siz konunun sonuna gülücük koyabiliyorsunuz kötü bir senaryo bence olmamış
Bu nasıl bi yorumlama inanmıyorum hakkım helal değil size hadi bakalım. Vebali boynuna. Sanal ya da gerçek yaptığın kötülük. İnanıyorsan eğer günaha sevaba kul hakkına. Haram olsun. Yazık sana. Giriyorum kadınlar kulübü diye bi menem şey diye kadınlar daha da birbirini ezmeye çalışıyor. Bu mu senin yardımın?

Bu nasıl bi yorumlama inanmıyorum hakkım helal değil size hadi bakalım. Vebali boynuna. Sanal ya da gerçek yaptığın kötülük. İnanıyorsan eğer günaha sevaba kul hakkına. Haram olsun. Yazık sana. Giriyorum kadınlar kulübü diye bi menem şey diye kadınlar daha da birbirini ezmeye çalışıyor. Bu mu senin yardımın?
hangi ve neyin hakkını kime helal etmiyosun tam olarak? baban seni taciz ediyo sözde ve korkundan evinin kapısını bile açmıyosun ama konu açış "babam popomu elliyo beni taciz ediyo annem göz yumuyo :) :) bi bakar mısınız :) :) gülücük gülücük" . Sen kapat biz seni ararız sana yazmasın canım.

Ayyyy birde cevap yazdım üzülüp ciddi ciddi. Konunuz gerçek mi ya lütfen insanların duygularıyla oynamayın okuyup geçmiyoruz üzülüyoruz dehşete düşüyoruz ya :KK43:
Paylaştım belli ki gerçek. Haklısın aslında troll de olabilirdi daha önce olmuş ayırt etmek zor. Ama bunları yaşadım, yarın devam edeceğim aynı şeylere. Üzülürdüm ama bi kaç internet şebeğinin söylediklerinden etkilenecek psikolojik durumda değilim. Sadece doğru dürüst cevap vereceklere engel oluyorlar.

Back
X