Kızlar çok sevdiğim bir sevgilim olduğunu daha önce yazmıştım. Çok şükür iyi gidiyor. Askerden gelmesine 2.5 ay var ve zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum onu çok özlüyorumsevgilim askerliğin verdiği psikoloji yüzünden çok kıskanç öyle büyük tartışmalar yaşamıyoruz çok şükür. Ondan bişeyimi gizlemek de istemiyorum yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 6 yıl önce bi sevgilim olmuştu çocuk bana yalan söyledi diye ilişkimiz bitmişti. Bu çocuk peşimi bırakmıyor daha biraz önce mesaj atmış bunaldım artık. Sorum şu sizce bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım???
sevgilin askerdeyken kesinlikle anlatmamalısın..
Bence askerdeyken anlatmamalisin. Geldiginde anlatirsin hem saklamamis olursun hemde aklin kalmasin askerde istedim diye duzgun bi dille ifade edersin :)Kızlar çok sevdiğim bir sevgilim olduğunu daha önce yazmıştım. Çok şükür iyi gidiyor. Askerden gelmesine 2.5 ay var ve zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum onu çok özlüyorumsevgilim askerliğin verdiği psikoloji yüzünden çok kıskanç öyle büyük tartışmalar yaşamıyoruz çok şükür. Ondan bişeyimi gizlemek de istemiyorum yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 6 yıl önce bi sevgilim olmuştu çocuk bana yalan söyledi diye ilişkimiz bitmişti. Bu çocuk peşimi bırakmıyor daha biraz önce mesaj atmış bunaldım artık. Sorum şu sizce bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım???
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Sosyal paylaşım sitelerine üye diilim KK hariç. Telefondan atıyor kaç kez değiştirdim numaramı hep buldu. Niyetinin benimle arkadaş olduğunu söylüyor hep
Kızlar çok sevdiğim bir sevgilim olduğunu daha önce yazmıştım. Çok şükür iyi gidiyor. Askerden gelmesine 2.5 ay var ve zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum onu çok özlüyorumsevgilim askerliğin verdiği psikoloji yüzünden çok kıskanç öyle büyük tartışmalar yaşamıyoruz çok şükür. Ondan bişeyimi gizlemek de istemiyorum yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 6 yıl önce bi sevgilim olmuştu çocuk bana yalan söyledi diye ilişkimiz bitmişti. Bu çocuk peşimi bırakmıyor daha biraz önce mesaj atmış bunaldım artık. Sorum şu sizce bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım???
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Sosyal paylaşım sitelerine üye diilim KK hariç. Telefondan atıyor kaç kez değiştirdim numaramı hep buldu. Niyetinin benimle arkadaş olduğunu söylüyor hep
numarasını engelle ve sevgiline anlatma. askerdeki erkek tepkisi normal bile olucağı bişeye sert tepki verebilir o yüzden yapma
Kullandığım GSM operatöründe maalesef numara engelleme yok. Telefonum da akıllı felan ama numara engelleme konusunda epey geri kalmış
hangi telefonu kullanıyosun belkide vardır sen bilmiyosun
Turkcell maxıplus kullanıyorum sordum ama yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?