beni sildi babam işe bakar mısınız , ramazanın son gününden beri konusmuyor , içinden kırılmıs pehh
fazla iyi niyetlisiniz bence dikkatli olun biraz , ayrıca her seyin bir adabı var yanlısı ben etmedimKuzen yani bu ne zarar gelebilir ki ben kuzenimle bi koltukta ayaklı başlı yatıyorum kalkiyorum hiç de art niyet beklemem kötü düşünmem .. neyse belli ki sen guvenmiyorsun bir şey vardır belki de .
Duş alicam gitsin derken ilk yanlış senin
sonra babanda hata etmiş.
Kuzeninde hata bulmuyorum gelebilir yer içer yatar bu gayet tabi. .
ama babanın bu kadar uzatmasi sana böyle tepkiler koyması doğru değil
beni sevmiyor bence babamBaban yegeninin rahati icin kizinin rahatindan vagecmis resmen derdi nedir babanin
bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım
Ay evinizde de mi rahat edemeyeceksiniz yabeni sevmiyor bence babam
kızım derken nasıl bir hitap şekliniz var sizin yaBaşka bi gün banyo yap kizim sende
madem böyle bi insan.ayrica baban
müsade ediyomu bu tür davranişlar
sergilemesine bide aklima şu geldiki bu
çocuk seni rahatsiz ediyomu her manada???
yaşıtız .Ay evinizde de mi rahat edemeyeceksiniz ya
Babana gicik oldum buradan
Yegen neden kendi evine gitmiyor bilgisayari falan yok mu neden seninkini kullaniyor bu ne laubalilik canim ayip denen bir sey var
Kuzeninin yasi kac
Kaç yasındasinki??kücük oldugunu düsünerek dedim¿¿¿¿kızım derken nasıl bir hitap şekliniz var sizin ya
babamdan çekiniyor annemde , kardeş kardeş dediler anca bıktım ama . ipler koptu ooh iyi de olduBaban kuzenine çocukluktan bu yana çok mu yüz verdi ki böyle rahatça gelip sizin evde boxer'la dolaşma, gecenin üçlerine kadar sizin bilgisayarınızda dizi izleme size sarhoş gelme gibi davranışları hadsizce sergiliyor.
Ayrıca baban tuhaf tamam ama annen, amcan yani kuzenine hak verip sana kızan küsen herkes tuhafmış..
Yani olay tek babanda değil beni sevmiyor filan demişsin de.. Annen de demedi mi bu çocuk niye bizim evde böyle dolaşıyor vs diye..
Kaç yasındasinki??kücük oldugunu düsünerek dedim¿¿¿¿
15 16 filan sandim bende yanliş anladin kocaman kizmissın
bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım
var ama istemiyorum evdeBöyleyse haklı olabilirsin . .
Baban neden onun yanında oluyor. .
Ayrı oda yokmuydu. .
Kovmak tabi güzel değil ama hak verdim sana . .
var ama istemiyorum evde
babamın beni sevmediğini biliyorum zaten . bıktım ama inanın bıktım . valla durumum olsa babamla aynı evde yaşamamBaban çocukluk ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?