bi bakar mısınz :(

beni sildi babam işe bakar mısınız , ramazanın son gününden beri konusmuyor , içinden kırılmıs pehh

Siz de konuşmayın boşverin yahu.
Böyle saçmalık mı olur kuzenim evimde çıplak dolaşacak ben bundan rahatsız olacağım babam rahatsız oldum diye bana sinirlenecek öyle babaya ben de sinir olurum.
Ne saçma bir iş böyle ya.Valla sinirlendim.

Kuzen yani bu ne zarar gelebilir ki ben kuzenimle bi koltukta ayaklı başlı yatıyorum kalkiyorum hiç de art niyet beklemem kötü düşünmem .. neyse belli ki sen guvenmiyorsun bir şey vardır belki de .
Duş alicam gitsin derken ilk yanlış senin
sonra babanda hata etmiş.
Kuzeninde hata bulmuyorum gelebilir yer içer yatar bu gayet tabi. .
ama babanın bu kadar uzatmasi sana böyle tepkiler koyması doğru değil

fazla iyi niyetlisiniz bence dikkatli olun biraz , ayrıca her seyin bir adabı var yanlısı ben etmedim

He birde evde donla geziyor demişsin sanırım. Bu doğru değil evet sadece sen varsın diye değil annene karşı da ayıp

Başka bi gün banyo yap kizim sende

madem böyle bi insan.ayrica baban

müsade ediyomu bu tür davranişlar

sergilemesine bide aklima şu geldiki bu

çocuk seni rahatsiz ediyomu her manada???

beni sevmiyor bence babam
Ay evinizde de mi rahat edemeyeceksiniz ya
Babana gicik oldum buradan
Yegen neden kendi evine gitmiyor bilgisayari falan yok mu neden seninkini kullaniyor bu ne laubalilik canim ayip denen bir sey var
Kuzeninin yasi kac

Başka bi gün banyo yap kizim sende

madem böyle bi insan.ayrica baban

müsade ediyomu bu tür davranişlar

sergilemesine bide aklima şu geldiki bu

çocuk seni rahatsiz ediyomu her manada???
kızım derken nasıl bir hitap şekliniz var sizin ya

Ay evinizde de mi rahat edemeyeceksiniz ya
Babana gicik oldum buradan
Yegen neden kendi evine gitmiyor bilgisayari falan yok mu neden seninkini kullaniyor bu ne laubalilik canim ayip denen bir sey var
Kuzeninin yasi kac
yaşıtız .

Baban kuzenine çocukluktan bu yana çok mu yüz verdi ki böyle rahatça gelip sizin evde boxer'la dolaşma, gecenin üçlerine kadar sizin bilgisayarınızda dizi izleme size sarhoş gelme gibi davranışları hadsizce sergiliyor.

Ayrıca baban tuhaf tamam ama annen, amcan yani kuzenine hak verip sana kızan küsen herkes tuhafmış..
Yani olay tek babanda değil beni sevmiyor filan demişsin de.. Annen de demedi mi bu çocuk niye bizim evde böyle dolaşıyor vs diye..

babamdan çekiniyor annemde , kardeş kardeş dediler anca bıktım ama . ipler koptu ooh iyi de oldu

Böyleyse haklı olabilirsin . .
Baban neden onun yanında oluyor. .
Ayrı oda yokmuydu. .
Kovmak tabi güzel değil ama hak verdim sana . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…