Biraz once yorum yazdim ama... eger boyle biri ise bende istemem o kisiyi evde.bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım
bence de babam sacma babanemlere geliyorlar normalde iki bina var arada . ders calısmam lazım pc de geliyor 3 e kadar yalan söyleyip dizi izliyor , dajha ayıp etmişsin diyenler var , siz karakteri düzgün olmayan birini ister misiniz allah askınaGitsin dediğinize göre evi size yakın sanırım. O yüzden gecenin 3'lerine kadar sizde oturması saçma..
Üstelik ev çok küçükse filan rahatsız olmanızda normal babanızın tavrı saçma geldi bana..
bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım
bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım
neden istemiyrum işte anlayın lütfen . uyarmadı iğrenç ya ben görmek zorunda mıytım öyle . tiksiniyorum ne ayıp bir sey yaBabanız nasıl öyle dolanmasına bir şey demiyor ?
Ya da anneniz şimdiye kadar hiç uyarmadı mı babanızı bu konuda ?
bende ki babaya bak birde neymiş ayıp olmus kovmusum , şimdiye kadar kovmamam hataOoo siz az bile yapmışsınız o zaman. Elin evinde yarı çıplak sarhoş dolaş, küfürlü konuş üstüne yetmedi birde
kendi malı gibi bilgisayarınıza el koyuyor. Ne ala memleket. Sonuna kadar haklısınız taviz vermeyin hiç.
neden istemiyrum işte anlayın lütfen . uyarmadı iğrenç ya ben görmek zorunda mıytım öyle . tiksiniyorum ne ayıp bir sey ya
beni sildi babam işe bakar mısınız , ramazanın son gününden beri konusmuyor , içinden kırılmıs pehhKuzeni bile anlayabiliyorum ama öyle babayı anlayamıyorum.
Bence babanız daha garip kuzeninizden.
bende ki babaya bak birde neymiş ayıp olmus kovmusum , şimdiye kadar kovmamam hata
Şahsen bende istemem evde öyle dolanan birisini görmek. Bu zamana kdr abilerimden babamdan hatta eşimden bile böyle bir tavır gormedim. Bunun anlayışla hiç alakası yok herşeyin adabı vardır. Herkes yerini bilecek baban da çok abartmıs ben seni haklı gördümneden istemiyrum işte anlayın lütfen . uyarmadı iğrenç ya ben görmek zorunda mıytım öyle . tiksiniyorum ne ayıp bir sey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?