bi bakar mısınz :(

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
Babam tarafından sevilmeyen istenmeyen ben ... Asla sarılmamış kızım diye hitap etmemiş bir baba .. üstelik şuan küs konuşmuyor suçum olmadığı halde 3 kez özür diledim içinden kırılmış bana . olay şöyle : kuzenimin eve gelmesini istemedm rahatsız oluyorum çünkü , duşa girecektim anneme söylettim gecenin bir yarısı bizdeydi , söyle duşa gireceğim dedim yani kibarca artık gitmesi gerektiğini söyletmiş oldum . evde bir olay bir olay . babam da kovdun diye bana kızıyor . Allah aşkına ben mecbur muyum başka bir erkek gelsin benim evimde bilgisayrımı alsın saatlerce gece 3 e kadar otursun etsin ki karakteri de bozuk bir kişilk . neyse işte babam da bana düşman oldu , kovdun diye . bu olay amcamın kulağına falan herkese sirayet etti . Ben kötü oldum karşı taraf melek . üstelik babam o gece gitti kuzenimin yanında . onun tarafını secti
.bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım

Son düzenleme:
Kuzeninizi evden gondermeniz hos olmamis.babanizin yegeni oda hem yegenine hem kardesine mahcup olmus.babanizdan degil kuzeninizden ozur dileyin bence.

Tuaf mis.
Bizim babamizda kuzenlerle ayni odada yanliz birakmaZ devamli gizetlerdi bizde hundan sikayet ederdik.
Bu babalarin ortasi yok sanirim :)

Ayıp olmuştur ama. O kişinin yerinde kendini düşün sen nasıl hissederdin..

Tabii neden rahatsız olduğunda önemli.

bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım

Siz banyo yapmak için kovmamışsınız ki, o görmeden de giyinirdin annenin odasında.
Kayınpederyl yaşayanlar nasıl yapıyor?

Sen bildiğin istememişsin onu, gitsin diye de bahane göstermişsin.
Hoş olmamış tabi kovman gitsin demen ama.
Bilemedim şimdi.

Evde bir tek sen ve erkek kuzenin mi vardi?
Eğer oyle ise, olmaz tabi ama annen ve baban ile yasiyorsan babanin evine gelecek misafire karisamazsin.
Bence saygisizlik yapmışsın. Baban evde annen evde oradabile kalabilir. Gelen misafirlere boylemi davraniyorsun? Yatili misafir olabilir... ben senin tutumunun yanlis oldugunu dusunuyorum.

Gitsin dediğinize göre evi size yakın sanırım. O yüzden gecenin 3'lerine kadar sizde oturması saçma..
Üstelik ev çok küçükse filan rahatsız olmanızda normal babanızın tavrı saçma geldi bana..

bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım
Biraz once yorum yazdim ama... eger boyle biri ise bende istemem o kisiyi evde.

Gitsin dediğinize göre evi size yakın sanırım. O yüzden gecenin 3'lerine kadar sizde oturması saçma..
Üstelik ev çok küçükse filan rahatsız olmanızda normal babanızın tavrı saçma geldi bana..
bence de babam sacma babanemlere geliyorlar normalde iki bina var arada . ders calısmam lazım pc de geliyor 3 e kadar yalan söyleyip dizi izliyor , dajha ayıp etmişsin diyenler var , siz karakteri düzgün olmayan birini ister misiniz allah askına

Babanız nasıl öyle dolanmasına bir şey demiyor ?
Ya da anneniz şimdiye kadar hiç uyarmadı mı babanızı bu konuda ?

Ooo siz az bile yapmışsınız o zaman. Elin evinde yarı çıplak sarhoş dolaş, küfürlü konuş üstüne yetmedi birde
kendi malı gibi bilgisayarınıza el koyuyor. Ne ala memleket. Sonuna kadar haklısınız taviz vermeyin hiç.

Ooo siz az bile yapmışsınız o zaman. Elin evinde yarı çıplak sarhoş dolaş, küfürlü konuş üstüne yetmedi birde
kendi malı gibi bilgisayarınıza el koyuyor. Ne ala memleket. Sonuna kadar haklısınız taviz vermeyin hiç.
bende ki babaya bak birde neymiş ayıp olmus kovmusum , şimdiye kadar kovmamam hata

Kuzeni bile anlayabiliyorum ama öyle babayı anlayamıyorum.
Bence babanız daha garip kuzeninizden.
beni sildi babam işe bakar mısınız , ramazanın son gününden beri konusmuyor , içinden kırılmıs pehh

neden istemiyrum işte anlayın lütfen . uyarmadı iğrenç ya ben görmek zorunda mıytım öyle . tiksiniyorum ne ayıp bir sey ya
Şahsen bende istemem evde öyle dolanan birisini görmek. Bu zamana kdr abilerimden babamdan hatta eşimden bile böyle bir tavır gormedim. Bunun anlayışla hiç alakası yok herşeyin adabı vardır. Herkes yerini bilecek baban da çok abartmıs ben seni haklı gördüm

Back
X