- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
Babam tarafından sevilmeyen istenmeyen ben ... Asla sarılmamış kızım diye hitap etmemiş bir baba .. üstelik şuan küs konuşmuyor suçum olmadığı halde 3 kez özür diledim içinden kırılmış bana . olay şöyle : kuzenimin eve gelmesini istemedm rahatsız oluyorum çünkü , duşa girecektim anneme söylettim gecenin bir yarısı bizdeydi , söyle duşa gireceğim dedim yani kibarca artık gitmesi gerektiğini söyletmiş oldum . evde bir olay bir olay . babam da kovdun diye bana kızıyor . Allah aşkına ben mecbur muyum başka bir erkek gelsin benim evimde bilgisayrımı alsın saatlerce gece 3 e kadar otursun etsin ki karakteri de bozuk bir kişilk . neyse işte babam da bana düşman oldu , kovdun diye . bu olay amcamın kulağına falan herkese sirayet etti . Ben kötü oldum karşı taraf melek . üstelik babam o gece gitti kuzenimin yanında . onun tarafını secti
.bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım
.bir açıklama yapayım o halde . evde baksırla rahat rahat gezebilen bir tip utanma çekinme yok , gecenin bir yarısı evimize sarhos geldi , küfürbaz, riyakar , işim var bilg.sayarda diyor yalan söylüyor saatlerce dizi izliyor , ahlaksız bir insan daha nasıl anlatayım
Son düzenleme: