- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Ek gidalara 5 bucuk aylik basladik sanmiyorum ya olada bilir uf saol canim cevabin icinEk gıdalara geçtiyseniz birşey alerji yapmış olabilir
Yok canim simdi bakdim gorselerden o sekil degilRoza hastalığı olabilir mi acaba ?
Alerjiden bende supe ettim bi ara cok sik hasta oluyordu ama cok sukur bu iki aydir olmuyor olsada hemen atlatiyorAlerjisi olabilir mi?
Dr a gitcez bakalim ne diycek yumurta veriyorum ama sarisini veriyorum tek degisik olarak sebze corbalari veriyorum birde alerji olsa her yerde cikmazmiSon 3 gundur degisik birsey verdinmi
Yumurta yapmis olabilir
Veya evin sicaksa kurumustur
Son olarak sokaga ciktiysaniz soguktan catlamis olabilir h.cevizi yagi,zeytinyagi sur istersen belki iyi gelir
Benim kizin poposu pisiyor sadeceDr a gitcez bakalim ne diycek yumurta veriyorum ama sarisini veriyorum tek degisik olarak sebze corbalari veriyorum birde alerji olsa her yerde cikmazmi
Dr a gitcez bakalim ne diycek yumurta veriyorum ama sarisini veriyorum tek degisik olarak sebze corbalari veriyorum birde alerji olsa her yerde cikmazmi
Saol canim ins gecici bir seydirAlerji olabilir. Yediği birkaç şey tepkimeye girip dokunabiliyor illa yiyeceklere ayrı ayrı alerjisi olması şart değil alerji için. Biz ne desek boş tabi uzaktan, yorumdan ibaret kalıyor. Çok geçmiş olsun
Yok canim boyle degil alti sulu gibi sankiEki Görüntüle 2116418 5.hastalık olabilir. Böyle bir şey mi?
Eğer böyleyse 5.hastalıktır. Doktora gidin. Geçmiş olsun.
En iyisini doktor söyleyecektir. Lütfen böyle şeyleri ihmal etmeyin. Yarın ilk işiniz doktora gitmek olsun bence.Yok canim boyle degil alti sulu gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?