Haklısınız ama inanın benim benden başka hiç kimsem yok belki bencilce davranıyorum ama şimdi boşansam bile artık evliliği düşünmem korktum artık bi çocuğum olursa öyle hayata devam etmek istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum
En çok üzüldüğüm şey eşlerin 3.kişiler yüzünden tartışıp ayrılma noktasına gelmesiArkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim eşimin ailesinden dolay eşimle sürekli kavga ediyoruz eşimin ailesine artık katlanmayacak duruma geldim eşimde son zamanlarda artık onları onaylaması ve desteklemesi beni çok kötü etkiledi,ve en kötü durumda çocuk tedavisini görüyoruz,ben anne olmayı çok istiyorum ama eşimden çok soğudum benimde çok pis bi huyum var eğer birisinden soğursam ilerisini düşünmem bunu kendisi de biliyor, ama hiç oralı olmuyor. Şimdi çok masraf ettik çocuk için şimdi ne edebilirim. Biraz tavsiye fikir vermenizi istiyorum. Bu arada ben çalışıyorum öğretmenim çocuğum olursa tek başına büyütecek güçteyim ve eşimde aynen bu durumda kendisiyle anlaşamadığımız tek konu ailesine aşırııı bağlı laf ettirmez başta böyle değildi arkamda duran biriydi ama şimdi değil bende böyle şeyleri asla kaldıramam. Benim ailem yok Tek başınayım ailesi sürekli bundan vuruyor ince ince eskiden bundan rahatsız olan adam artık sesiz kalıyor bunun gibi bü sürü kavgalarımız oldu ama eşim ailesini savunuyor. Bilemem sen bunu onların eline veriyorsun onlarla geçinmeyi çalışsan bi derdimiz kalmaz falan filan.. vs yazım yanlışı falan yaptıysam şimdiden özürümü diliyorum. Hızlı hızlı yazdım biraz karşılar oldu.
Sık görüşmemeye çalışınHayır kötülemek değil annesi bana diyor sen gelenek görenek bilmezsin sürekli bişey yapsam ayıplar zoruma gidiyor ben konuşunca saygısız oluyorum eşimde onaylıyor sen susacaksın ben annemle uygun bi dille konuşurum demesinden bıktım ve yine aynı anlatabildim mi orda susuyor eve geçtiğimizde bunları söylüyor.
Bu evliliğin içindeki sorunlarınızı çözmeden lütfen dünya ya bir yavru getirmeyin. Onu da mutsuz etmeyin.yaşımı yanlış yazmadım 24 yaşındayım ve atanmış öğretmenim eşimin sorunu olduğu için doktor tedavi önerdi bizde direk tüp bebek istedik spremazlığı var. Evet haklısınız her kadın anne olmak zorunda değil ama benim anne olmaya ihtiyacım var şu hayatta tutunacak hiç bir şeyim yok belki bencilce davranıyorum ama inanın. Benim içinde zor.
Damizlik olarak mı kullanmak istiyorsunuz adamı:)) bence boşanın baska birinden cocuk yapın. Baba da onemli malumArkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim eşimin ailesinden dolay eşimle sürekli kavga ediyoruz eşimin ailesine artık katlanmayacak duruma geldim eşimde son zamanlarda artık onları onaylaması ve desteklemesi beni çok kötü etkiledi,ve en kötü durumda çocuk tedavisini görüyoruz,ben anne olmayı çok istiyorum ama eşimden çok soğudum benimde çok pis bi huyum var eğer birisinden soğursam ilerisini düşünmem bunu kendisi de biliyor, ama hiç oralı olmuyor. Şimdi çok masraf ettik çocuk için şimdi ne edebilirim. Biraz tavsiye fikir vermenizi istiyorum. Bu arada ben çalışıyorum öğretmenim çocuğum olursa tek başına büyütecek güçteyim ve eşimde aynen bu durumda kendisiyle anlaşamadığımız tek konu ailesine aşırııı bağlı laf ettirmez başta böyle değildi arkamda duran biriydi ama şimdi değil bende böyle şeyleri asla kaldıramam. Benim ailem yok Tek başınayım ailesi sürekli bundan vuruyor ince ince eskiden bundan rahatsız olan adam artık sesiz kalıyor bunun gibi bü sürü kavgalarımız oldu ama eşim ailesini savunuyor. Bilemem sen bunu onların eline veriyorsun onlarla geçinmeyi çalışsan bi derdimiz kalmaz falan filan.. vs yazım yanlışı falan yaptıysam şimdiden özürümü diliyorum. Hızlı hızlı yazdım biraz karşılar oldu.
Bu streste çocuk dusunmeyın. Bızler hep emeklerımıze üzülüyoruz erkeklerın umrunda deıl. Allah yatdımcınız olsunArkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim eşimin ailesinden dolay eşimle sürekli kavga ediyoruz eşimin ailesine artık katlanmayacak duruma geldim eşimde son zamanlarda artık onları onaylaması ve desteklemesi beni çok kötü etkiledi,ve en kötü durumda çocuk tedavisini görüyoruz,ben anne olmayı çok istiyorum ama eşimden çok soğudum benimde çok pis bi huyum var eğer birisinden soğursam ilerisini düşünmem bunu kendisi de biliyor, ama hiç oralı olmuyor. Şimdi çok masraf ettik çocuk için şimdi ne edebilirim. Biraz tavsiye fikir vermenizi istiyorum. Bu arada ben çalışıyorum öğretmenim çocuğum olursa tek başına büyütecek güçteyim ve eşimde aynen bu durumda kendisiyle anlaşamadığımız tek konu ailesine aşırııı bağlı laf ettirmez başta böyle değildi arkamda duran biriydi ama şimdi değil bende böyle şeyleri asla kaldıramam. Benim ailem yok Tek başınayım ailesi sürekli bundan vuruyor ince ince eskiden bundan rahatsız olan adam artık sesiz kalıyor bunun gibi bü sürü kavgalarımız oldu ama eşim ailesini savunuyor. Bilemem sen bunu onların eline veriyorsun onlarla geçinmeyi çalışsan bi derdimiz kalmaz falan filan.. vs yazım yanlışı falan yaptıysam şimdiden özürümü diliyorum. Hızlı hızlı yazdım biraz karşılar oldu.
Ya evladım 23 yaşındasın sorun eşinde ve sen bu adamdan çocuk diye çırpınıyorsun. Git sperm bankasından hamile kal daha mantıklı ve kolay. Şimdi anne olma 30unda ol. Tek başına bebek bakmak instagram anneliğine benzemez zaten. Bakıcısı hastalığı ihtiyaçları. Bu bebekle hayatına girebilecek gerçek ve sana uygun bir eş şansını da zora sokacaksın. Aptallık bu yaptığın.yaşımı yanlış yazmadım 24 yaşındayım ve atanmış öğretmenim eşimin sorunu olduğu için doktor tedavi önerdi bizde direk tüp bebek istedik spremazlığı var. Evet haklısınız her kadın anne olmak zorunda değil ama benim anne olmaya ihtiyacım var şu hayatta tutunacak hiç bir şeyim yok belki bencilce davranıyorum ama inanın. Benim içinde zor.
Elde edince değerin düşmüş demek ki.Bende öyle düşünüyorum bu adam sabaha kadar kapımda affetmem için çabalayan adamdı şimdi böyle yapması çok zoruma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?