- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
-
8 aydır farklı sehirlerdeyiz, ne arama ne sorma ne onda ne bende bi kere bile arayıp özür dileme girişiminde bulunmadı, kabullendi ,herkes kendi kabuğuna çekildi.
Inanin bitiyor evlilik ama neden bole ,ne hissederek böle girişimlere giriyor ben çözemiyorum,bayanlarla konusuyor cinsel içerikli,iktidarsizlik yoktu ,ama çözemedim,zaten de bitti, bi uzmanına sormak çok isterdim, terapi filan teklif ettim ama kabul etmedi.Gay ya da iktidarsız olma ihtimali yüksek.
Bunu baskılamak adına o konuşmalar, içerikler yapılıyordur.
Muhtemelen bunlarla kendini ‘iyi ve normal’ hissediyor, hayatına geri dönüyordur.
Neyse ki boşanıyorsunuz, boşverin neden niçini, önünüze bakın.
Yani acaba bi hastalık mi bana göre hastalık seviyesi evlilik biterken kafamdaki bu sorulara ,bu yönelimine de cevap alamadım ve akımın bi köşesinde kaldı bu soru.Cevabı bilmek şu aşamada neyi değiştirecekki ya da ne kazandıracak size?
Evet biten evliliğim hakkında daha onceden bi kaç kere konu açmıştımHatırladım seni belki kendine güvenmiyordur sanal ilişki falan ondan olabilir mi ?
Sorunu bulursam çözümünüde bulurum belki diye düşünüyorsunuz sanırım. Hala umudunuz olabilir mi evliliğin devamıyla ilgili?Yani acaba bi hastalık mi bana göre hastalık seviyesi evlilik biterken kafamdaki bu sorulara ,bu yönelimine de cevap alamadım ve akımın bi köşesinde kaldı bu soru.
Bence kendini yormaya değmez zaten kadın olarak böyle bi duruma maruz kalmak kabul edilemiycek bir durum önüne bak sana her anlamda değer veren biriyle mutlu olabilirsinEvet biten evliliğim hakkında daha onceden bi kaç kere konu açmıştım
Inanın hep sordum ,2.5 yıl böle geçti en son yakaladigim.mesajlardan sonra bi kaç kere bitti tamamen değişmedi, söz verdi herşey güzel olacak.dedi ama aynu hatayı 2.kere de yapınca bitti, bu benim gördüklerim, ama eminim hep konuşuyordu çünkü teli hep uçak modundaydi, sifreler ,kilitler vsPeki açık açık sordunuz mu kadınlar erteler böyle şeyleri sen neden erteliyorsun diye? Benim aklıma cinsel yetersizlik ve cinsel eğilim farkliligi geldi başka bir üyenin de dediği gibi.
Yok kesinlikle iki tarafında karşılıklı olrak umudumuz yok,herkes kendi kabuğuna çekildi, hukuki süreç ilerliyor sadeceSorunu bulursam çözümünüde bulurum belki diye düşünüyorsunuz sanırım. Hala umudunuz olabilir mi evliliğin devamıyla ilgili?
Çok teşekkür ederim.Bence kendini yormaya değmez zaten kadın olarak böyle bi duruma maruz kalmak kabul edilemiycek bir durum önüne bak sana her anlamda değer veren biriyle mutlu olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?