Bi bakarmısıniz ?Görüşlerinizi merak ediyorum

Ne oldugu konusunda bir teshis koymak imkansiz tabii ki ama ciddi bir sorun oldugu kesin. Özellikle balayinda dogru düzgün birsey yasanmamis olmasi zaten müthis kritik bir durum ve bence hic bir gerekce böyle birseyi normallestiremez. Kurtuldugunuza sükredin, her zaman kiziyorum böyle erkeklere, bir kadini tatmin edemeyeceksen ne diye evlenirsin kardesim?!
 
ben de sizi evliliğe nasıl ikna ettiğini merak ettim. görücü usülü mü evlendiniz?
ailesine konuyu hiç açmayı düşünmediniz mi?
ayrılırken ne dediniz onlara?

bu sanal bağımlılıklar çok sık olmaya başladı, daha bu gibi çok konu okuyacağız gibi geliyor.
 
Canım birebir aynı şeyleri yaşamışız. 3 aylık evliydim yıllardır aldatıldığımı öğrendiğimde. Sevgili iken nişanlı iken ve evliliğimiz boyunca sanal olarak yüzlerce kadınla aldatılmışım. Oradaki kadınlarla porno filmi edasında sex sohbeti yapan adam evde kedi gibiydi. Ben ilk yakaladığımda şok oldum ve ben de boşanma yoluna zor da olsa girdim ve boşandım. Ama benim eski eş çöktü, mide ve tansiyon hastası oldu. Sürekli ilaçlar almaya başladı. İlaçsız günü geçmezdi. Çok uğraştı affetmem için ama olmadı. Benim eski eşim de ev işi Yapar, aldığıma, yediğime, gezdiğime karışmaz, sakin yapılı biridir. Canım çilekli dondurma istedi desem bulana kadar gezer ve asla şikayet etmezdi. Ama aldattı işte. Biz boşanma öncesi psikoloğa gittiğimizde eşimin aşağılık kompleksi olduğunu, sanalda kendini daha farklı gösterip böyle tatmin olduğunu söylemişti. Bunu hatırlıyorum. Ve bana şu acı cümleyi söyledi. Böyle aldatılan çok kadın geliyor ne yazık ki. Çiftler arasında yaşadığımız en büyük sorunlardan biri bu oldu. Üzgünüm bir daha yapmaz diyemem, yapar da diyemem. Karar sizin demişti. Ben de boşanmaya kaRar verdim. Onun hastalıklı ve sapkın zihnine tahammül etmektense, yeni evli de olsam boşanırım dedim. Umarım yazdıklarım bir nebze olsun olayı anlamanı sağlar. Bu adamlar psikolojik olarak hasta. Ama aldattıklarını için iyileşme sürecinde yanlarında olacak değiliz. Umarım bir sonraki evliliklerinde aynı hatayı yapmazlar. Bizler onların hayatına birer basamak olduk malesef.
 
10mayis1subat nikli üyenin yazdığından sonra araştırdım, sizin sorununuz cidden bu hanımlar


işin kötüsü sandığımızdan da çoook yaygın bir durummuş
 
Muhtemelen fiziksel bir sorunu var.
Onun için de böyle ilgili sanal yöntemle de denemeye çalıştı belki de
Onun yerine doktora gitseymiş.
Tercihleri farklı da olabilir
Ama yok yok öyle olsa erkekle konuşurdu.
 
Peki açık açık sordunuz mu kadınlar erteler böyle şeyleri sen neden erteliyorsun diye? Benim aklıma cinsel yetersizlik ve cinsel eğilim farkliligi geldi başka bir üyenin de dediği gibi.
Yok dedigunuz gibi gaylik bi durum yok ,ama ezelden beri böle tatmin olmaya alıştığı için gerçek ilişki gereksiz geliyordu ona ,bi de telinde arkadaşıyla arasında birbirine porna videoları gönderilmiş,bunlar silinmiş ama yine de belli oluyordu,ve uzun uzun wc de kalırdı, hayatımız böle geçti, dışardan gören onu tam tersi sanır,sert bağırır, çağırır herşeye dayilanir,bdvde yazmış ya bi arkadaş evlenince köşe yastığı oluyorlar diye ,ha normalde de ole köşe koltuğa geçerdi elinde tel kulaklık ,telefonda ayrı bi dünyası vardı, whatsptada ayri dunyasi vardi ,diger soysal medya hesaplarında profil de hep ikimizin resmi ,whatspda boş profil.
 
Bende hep bu evlilikte sizin düşündüğünüz gibi düşündüm.baska bi cevap bulamadım.
 
Biraz görücü usulü, tanıştırma vesilesiyle oldu ,ablasına bahsettim,ablasına bahsettim,kendi annemle dahi konuştum,bende çok tanıyamadım tabi hem çok vakit geçirememek,hem farklı şehirlerde olmak ,evlilik öncesi cinselliğin yasanmamasindan dolayı aynı evin içine, aynı yatağı paylaşmadan bilemedim bunları, yaşadıkça onla yaşadığım kabusla yüzleştim. Yaşadıkça onu keşfettim.cozdum.butun olaylarını.
 
Yetersizlik hissini sanalda bastırmak istemiş gibi geldi. Bir nevi ego tatmini. Tedavi ile asilabilecek bir sorun olabilirdi. Başkalarıyla muhabbet kısmına yorum yapamayacagim
 
Ayrıca ilk başta arkadaşım bana söylediği andan beri evlilikle geldi bana ,iki yıl istemedim o.mesaj ama
Ailesi terapi alması için ikna edebilir mi?
Artık çok geç zamanında olması lazımdı, red ettti ,8aydir ayriyiz boşanma.devam.ediyor,kendi de böle bi taleple gelmedi, farklı kötü alışkanlıkları da var tembellik,aşırı derece de yalan konuşma, bilmediğim borçlar çıkıyor gün yüzüne,olabilir borç ama bu neyin borcu dediğimde saçma sapan seler uyduruyor bi de mesaj olayı olunca bi kaç kere yeter artık dedim.ailemde istemiyor ,çocuk da yok yol yakınken önüme bakmamı istiyorlar, kv dahi böle demis ,duşun ki kendi oğluna artık güveni yok kadının.
 
Bugun baska bir konu vardi orada da adamin sorunu vardi yani esine karsi sefkatli ama özel hayata bakışı "kötü " algisindaydi. Ve hastalikmis sanirim onun gibi bir sey mi diye düşündüm bir an
Bizim de hemen hemen öyle şefkat vardı ama onun dışında hiçbişey yoktu çok nadir
 
O zaman cevap aramaktan vazgeçin derim. Zihninizi meşgul etmesin önünüze bakın.
Zaten baya bi zaman geçti ben boşanmak için adım attim ve kararımı çoktan vermiştim,zaten kendisine güveni olmadığı için kabullendi,bi kere dahi aramadi telafi etme tenezullunde bulunmadı,oda dünden razıymış,kolayı seçti,köşesine çekildi,sadece mahkemeye geldiğinde evet böle bi mesajlaşma var özür dilerim.bunun içinde dedi anneme,babama karsi dedi onuda.
 
 
Birebir nerdeyse aynı,benimki de çoğu.huylari eski esinz gibiydi, disarda goren.onu kaplan sanır, her konuda bir fikri vardı, bilge insan gibi takılır, çünkü ben mezuniyet olarak ondan oda yüksek olduğum için bunu bile aşağılık komplesi haline getirmişti,sana o rektör nasıl o diplomayı verdi falan kabullenemiyrodu,okul okuyamamış hayatta bisey başaramamış, bunda bile beni aşağı çekerdi,onun dışında ne aldığıma ne sattığıma, ne kazandığım paraya biseyime mudahele etmezdi,sadece aşırı kıskancti kıyafetlere karışırdı, ole ki arkadaşlarım geldiğinde bi kere söylenmezdi,hatta bize mangallar filan yakardı ama işte onun dışında eksileri aşırı derece de çoktu.Ablasuyla konuştum anlattım,2.yakalamamda ablasına abla ben eşimi çok seviyorum ama bunlardan kurtulamadım bi türlü filan demis.Mahkemede sundum bikac delil hakime karşıda zaten herşey belli evet böle mesajlasmalar var dedi,doğrudur dedi,kabul etti,ilkine geldi ondan sonraki duruşmaya gelmedi bile,5 ay geçti üstunden ogun bugündür ne gördüm, ne duydum ,ne konuştum,ondan da tek bir mesaj gelmedi,affetmem için bizimkinde hiç bir adım olmadı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…