Bi bakarmısınız hanımlar

Pink20170

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
147
52
48
27
Cinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Sevgili bayanlar arkadaşımın eşi evlenmeden önce ilişkiye girmiş 2 yıldır evliler ve 1 yaşında bir bebekleri var daha önce eşine sorduğunda hayır daha önce ilişkiye girmedim demiş ve kız bakarkende el değmemiş bir kız arıyorum demişti kiminle ilişkide bulunduğunu bilmiyor kız kaç gündür o kadar mutsuz ki anlatamam eşinin yüzüne bakmak istemiyor şimdi size sorum şu siz böyle bir durum İÇİNDE olsanız ne YAPARDINIZ

Son düzenleme:
Cinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Sevgili bayanlar arkadaşımın eşi evlenmeden önce ilişkiye girmiş 2 yıldır evliler ve 1 yaşında bir bebekleri var kız kaç gündür o kadar mutsuz ki anlatamam eşinin yüzüne bakmak istemiyor şimdi size sorum şu siz böyle bir durum İÇİNDE olsanız ne YAPARDINIZ
Anlamadım.
Neden mutsuz?
Evlenmeden önce seviştiği için mi?

Kiminle ilişkiye girmiş eşi

Yeni mi ögrenmiş arkadaşın

Sevgili bayanlar arkadaşımın eşi evlenmeden önce ilişkiye girmiş 2 yıldır evliler ve 1 yaşında bir bebekleri var kız kaç gündür o kadar mutsuz ki anlatamam eşinin yüzüne bakmak istemiyor şimdi size sorum şu siz böyle bir durum İÇİNDE olsanız ne YAPARDINIZ

Ee ne olmuş yani
Artık bunu kafaya takmak için çok geç değil mi?
Eşi bakirim demiş de yeni mi ortaya çıkmış?

Yeni öğrenmiş bide bununla evlenirken ben el değmemiş kız istiyorum demiş arkadaşımın sevgilisi bile olmadı bu nu kendine haksızlık sayıyor
Nişanlilik zamanin da başka kadinla birlikte olmadiysa öncesi arkadaşınızi ilgilendirmemesi gerekir

Nasil ögrenmis merak ettim biraz ayrintili anlatsaniz

El değmemişten kasıt, bir erkekle el ele tutuşmak değil herhalde?::))

Bacak arası mı?

Geri getire bileceği bişey Yok maalesef, kendide evlenmeden önce bakir erkek istiyorum demeliydi, . Unutmaya çalışsın , evlendikten sonra yapmaması daha önemli

Arkadaşınızın eşi evlenmeden önce başka biriyle arkadaşınızı mı aldatmış? Yoksa arkadaşınızdan önceki ilişkilerinde birliktelik mi yaşamış.? Eğer öyleyse arkadaşınızdan önce ne yaşamışsa onu ilgilendirmez. Sanki evlenmeden önce birliktelik yaşamayan erkek mi kaldı.

Evet sen kendini onun yeri ne koy eşin senden önce biriyle ilişkiye girmiş olsa sonra sanada el değmemiş kız istiyorum dese bunu kendine haksızlık saymaz mısın ?
Ne biçim konular bunlar?
Ben kocamla el değmemiş,ayak değmemiş konularına girsem evlenmezdim zaten.
O kafa bize uzak,almayalım,alana da mani olmayalım.

Durustce soylemisse takmam olabilir yani benden oncesi beni ilgilendirmez. Ama eger yalan soylemis ve bunu ben ogrenmissem o zaman yalan soyledigi için agzindan burnundan getirirdim.

Ben konuya şu şekilde bakıyorum. Eşim sadece yalan söyleseydi üzülürdüm. Geçmişte ne yaşadığı beni ilgilendirmiyor. Zira benim geçmişim de eşimi.

Ee ne olmuş yani
Artık bunu kafaya takmak için çok geç değil mi?
Eşi bakirim demiş de yeni mi ortaya çıkmış?
Evet başta kimseyle ilişki yaşamadım demiş şimdi ise laf arasında
Durustce soylemisse takmam olabilir yani benden oncesi beni ilgilendirmez. Ama eger yalan soylemis ve bunu ben ogrenmissem o zaman yalan soyledigi için agzindan burnundan getirirdim.
Konuyu düzenledim canım

Back
X