Bi bakarmısınız hanımlar

Valla konuyu anladığım kadariyla esinden daha once birisiyle biseyler yasadigini gizlemis. Ben temiz kiz istiyorum el degmemis kiz istiyorum vs demis.

Kizda bunu evlendikten ve cocuk yaptiktan sonra ogrenmis.

Bosanirdim diyemem. Süründürürdüm. Geçmişi umrumda değil. Ama gizlemek resmen salak yerine koymaktir. Kizin hic sevgilisi olmamis ve belki evlilik kriterinde sevgilisi olsa bile ileri gitmemis bi adamla evlenmek vardir. Bu resmen kizi kandirmak. Cok zoruma giderdi.

Benim esimde gecmiste biseyler yaşamış. Ama bana gelip daha gorusmeye basladigimizda benim gecmisim budur kabul edersen dedi. Sen anlatmak istersen sende anlat bende bileyim asla kotu karsilamam dedi. Olmasi gerekende budur bence. Soylemiyosada ben temiz kiz istiyorum havalarinda gezmicek

Yaptığı tavır çok saçma ve boşuna...

Ayrıca ayrılmaya g.t yemiyorsa,boşuna triplere girmesin...

Boş kalmış,yapacak bir işi yok sanırım...
Geçmişi kurcalıyor...
Canım kelimelerimize biraz dikkat edersek sevinirim konuyu düzenledim tekrar okuyun diye

Valla konuyu anladığım kadariyla esinden daha once birisiyle biseyler yasadigini gizlemis. Ben temiz kiz istiyorum el degmemis kiz istiyorum vs demis.

Kizda bunu evlendikten ve cocuk yaptiktan sonra ogrenmis.

Bosanirdim diyemem. Süründürürdüm. Geçmişi umrumda değil. Ama gizlemek resmen salak yerine koymaktir. Kizin hic sevgilisi olmamis ve belki evlilik kriterinde sevgilisi olsa bile ileri gitmemis bi adamla evlenmek vardir. Bu resmen kizi kandirmak. Cok zoruma giderdi.

Benim esimde gecmiste biseyler yaşamış. Ama bana gelip daha gorusmeye basladigimizda benim gecmisim budur kabul edersen dedi. Sen anlatmak istersen sende anlat bende bileyim asla kotu karsilamam dedi. Olmasi gerekende budur bence. Soylemiyosada ben temiz kiz istiyorum havalarinda gezmicek
Aynen canım arkadaşım da kendine haksızlık yapıldığını düşünüyor her haltı yiyip gizleyip daha sonra da ben el değmemiş kız istiyorum demesi çok sinir bozucu

Canım kelimelerimize biraz dikkat edersek sevinirim konuyu düzenledim tekrar okuyun diye

Sizde konuyu parça parça anlatıyorsunuz...

Yüzüne bile bakmak istemiyor,peki ne istiyor?
Şimdi bu yüzden ayrılmayı mı düşünüyor?

İlişkilerde dürüstlükten yanayım...
Ama adam o olaydan bahsetmemiş,şimdi patlak vermiş...

Geç değil mi biraz ?

Evlenmiş ve çoluk çocuk sahibi olmuş koskoca insanların böyle gerzekçe şeylere kafayı takmasını cidden anlamıyorum. Boşansınlar da vatan millet kurtulsun madem

Sizde konuyu parça parça anlatıyorsunuz...

Yüzüne bile bakmak istemiyor,peki ne istiyor?
Şimdi bu yüzden ayrılmayı mı düşünüyor?

İlişkilerde dürüstlükten yanayım...
Ama adam o olaydan bahsetmemiş,şimdi patlak vermiş...

Geç değil mi biraz ?
Evet geç bizde bunun farkındayız ama kız sadece farklı bakış acısına ihtiyacı var çünkü kendine haksızlık yapıldı bencede

yani siz de ne kadar çırpındınız millet "ooo arkadaşınız haklı vay şerefsiz koca vay" desin diye. yok hanımefendi bu durumda yapılacak bir şey yok artık arkadaşınız hazmedemiyorsa ayrılsın.

millet bir şey dedikçe siz "ama şöyle mi ama böyle mi" diyorsunuz.

Hiç bir kadın kocamin benden önce ilişkisi olmadı diyemez. Çünkü gerçekleri bilemez. E sonuç olarak geçmiş demi bizden önceki bir hayat yani? Aldatma yok bişey yok bence arkadaşınız boşlukta Kendine dert arıyor.

yani siz de ne kadar çırpındınız millet "ooo arkadaşınız haklı vay şerefsiz koca vay" desin diye. yok hanımefendi bu durumda yapılacak bir şey yok artık arkadaşınız hazmedemiyorsa ayrılsın.

millet bir şey dedikçe siz "ama şöyle mi ama böyle mi" diyorsunuz.
Hoşunuza gitmediyse okumazsınız olur biter

Dün bununla ilgili açılan bir konuda erkek karısını boşamıştı ve ilk başta yalan söylemişsiniz haklı deniyordu..

Bence ortada bir yalan var. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz.
Arkadaşınız nasıl öğrenmiş?
Eşi ne diyor bunun için?

Eşine sorsun bakalım ilişki yaşayan karısı olsaydı da sonradan öğrenseydi ne yapardı?

hoşuma gidip gitmemesi değil,konudan çıkış noktası bulamazsınız onu söylüyorum. ki zaten okumayacağım,okuduğumda da "ben ne okudum lan şimdi" tarzı bir tepki verdim.
O tepkiyi verdiğiniz zaman direkt konudan çıkış yapmalıydınız o tepkiyi veren kişi yorumları okuyup ona göre yorum yapmaz

Back
X