- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
O tepkiyi verdiğiniz zaman direkt konudan çıkış yapmalıydınız o tepkiyi veren kişi yorumları okuyup ona göre yorum yapmaz
haklısın benim eşekliğim. onu da "ben değil bir arkadaşım" yazmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tepkiyi verdiğiniz zaman direkt konudan çıkış yapmalıydınız o tepkiyi veren kişi yorumları okuyup ona göre yorum yapmaz
Ülkemizde o kadar büyük bir "ERKEK O YAPAR" kavramı dolaşmakta ki eminim ben erkeğim sen yapmış olsaydın evli olmazdık derdi şimdiDün bununla ilgili açılan bir konuda erkek karısını boşamıştı ve ilk başta yalan söylemişsiniz haklı deniyordu..
Bence ortada bir yalan var. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz.
Arkadaşınız nasıl öğrenmiş?
Eşi ne diyor bunun için?
Eşine sorsun bakalım ilişki yaşayan karısı olsaydı da sonradan öğrenseydi ne yapardı?
Ülkemizde o kadar büyük bir "ERKEK O YAPAR" kavramı dolaşmakta ki eminim ben erkeğim sen yapmış olsaydın evli olmazdık derdi şimdi
Sizin amacınız toplumsal mesaj vermek sanırım :) Evet size katılıyoruz, kadın veya erkek farketmez, felsefe olarak "kendini eşine saklamış" biriyle evlenmeyi benimseyen kişi aynı kriterlere kendisi de sahip olmalıdır. Ama şu an hepimizin de böyle düşünmesinin arkadaşınıza bi katkı sağlayacağını düşünmüyorum.. Peki öyleyse konu ne????Ülkemizde o kadar büyük bir "ERKEK O YAPAR" kavramı dolaşmakta ki eminim ben erkeğim sen yapmış olsaydın evli olmazdık derdi şimdi
şu ilişkiyi abartmayın kim kiminle sevişti ise sevişti geçmiş gitmiş, tamma bakire ararken bakir olmadığı haşde bakirim yalanı söylemesi hoş değil ama ola olmuş çokta takılmasın arkadaşınız bence....Cinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Sevgili bayanlar arkadaşımın eşi evlenmeden önce ilişkiye girmiş 2 yıldır evliler ve 1 yaşında bir bebekleri var daha önce eşine sorduğunda hayır daha önce ilişkiye girmedim demiş ve kız bakarkende el değmemiş bir kız arıyorum demişti kiminle ilişkide bulunduğunu bilmiyor kız kaç gündür o kadar mutsuz ki anlatamam eşinin yüzüne bakmak istemiyor şimdi size sorum şu siz böyle bir durum İÇİNDE olsanız ne YAPARDINIZ
Evet sen kendini onun yeri ne koy eşin senden önce biriyle ilişkiye girmiş olsa sonra sanada el değmemiş kız istiyorum dese bunu kendine haksızlık saymaz mısın ?
Sizin amacınız toplumsal mesaj vermek sanırım :) Evet size katılıyoruz, kadın veya erkek farketmez, felsefe olarak "kendini eşine saklamış" biriyle evlenmeyi benimseyen kişi aynı kriterlere kendisi de sahip olmalıdır. Ama şu an hepimizin de böyle düşünmesinin arkadaşınıza bi katkı sağlayacağını düşünmüyorum.. Peki öyleyse konu ne????
Canım yazdım ya laf arasında ağzından çıkmışArkadaşının yalan söylediğini nasıl öğrendiğini soruyor herkes onu hiç cevaplamıyor.
Bence konu polemik yaratmak için açılmış.
Geçmiş geçmişte kalır ama örnekteki kadının da adamın da düşüncesi öyle değil sanırım. Kadının yapabileceği birşey yok çok mu onuru kırıldı boşansın o zaman. Adama dünyayı zindan etsen kaç yazar.
Bendeeeeeeevet bende anlamadım konuyu
Erkekler resmen ne zaman Milli olcak derdindeler yarışıyorlar resmen yaArkadaşınızın eşi evlenmeden önce başka biriyle arkadaşınızı mı aldatmış? Yoksa arkadaşınızdan önceki ilişkilerinde birliktelik mi yaşamış.? Eğer öyleyse arkadaşınızdan önce ne yaşamışsa onu ilgilendirmez. Sanki evlenmeden önce birliktelik yaşamayan erkek mi kaldı.