Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka mı bu ya:)Cinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Sevgili bayanlar arkadaşımın eşi evlenmeden önce ilişkiye girmiş 2 yıldır evliler ve 1 yaşında bir bebekleri var daha önce eşine sorduğunda hayır daha önce ilişkiye girmedim demiş ve kız bakarkende el değmemiş bir kız arıyorum demişti kiminle ilişkide bulunduğunu bilmiyor kız kaç gündür o kadar mutsuz ki anlatamam eşinin yüzüne bakmak istemiyor şimdi size sorum şu siz böyle bir durum İÇİNDE olsanız ne YAPARDINIZ
senin arkadaşının canı sıkılıyor galiba.Nasıl dert edinsem diye düşünüyor.O zaman ki şartlar da,arkadaşından çekinmiş ki gizlemiş.Arkadaşının kısknç olduğu şu an ki durumdan belli.Yalan söylemesi normal değil ama bolmuş bitmiş.Çocuk var.Nedir yani.Affedemiyorsa kanuni yollar açık.Yeni öğrenmiş bide bununla evlenirken ben el değmemiş kız istiyorum demiş arkadaşımın sevgilisi bile olmadı bu nu kendine haksızlık sayıyor
Madem ki böyle bir durum vardı neden el değmemiş kız arıyordun vıdı vıdı vıdı vıdı diye başının etini yer, yerin dibine sokar sonra da bişey olmamış gibi devam ederdim. Hırsımı da almış olurdumCinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Sevgili bayanlar arkadaşımın eşi evlenmeden önce ilişkiye girmiş 2 yıldır evliler ve 1 yaşında bir bebekleri var daha önce eşine sorduğunda hayır daha önce ilişkiye girmedim demiş ve kız bakarkende el değmemiş bir kız arıyorum demişti kiminle ilişkide bulunduğunu bilmiyor kız kaç gündür o kadar mutsuz ki anlatamam eşinin yüzüne bakmak istemiyor şimdi size sorum şu siz böyle bir durum İÇİNDE olsanız ne YAPARDINIZ
İçindeyim umrumda değil kimsenin namus bekçisi değilim benden önce ne yapmışsa yapmış bananeCinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...
Aslında bu da ikiyüzlülük kesinlikle haklısınız ben bunu şöyle düşünüyorum bir kız daha önce birçok kişiyle birlikte olmuşsa bunu bir tek adam biliyor ama evlenip bosanmissa bu saklanamiyor ayrıca bana kalırsa evlenip bir şeyler yaşamış kadin evlenmeden yaşayan arasında fark yok bir imza sadeceBen hayatında yokken yaşadıkları eşimin hayatıdır. Her ne kadar evlilik dışı ilişkiyi dini nedenlerle desteklemesem de, günahı kendine beni ilgilendirmez. Ama bana ilişki yaşamadım deyip sonra öğrenirsem güvenim sarsılırdı. Hele de kendi ilişki yaşamışken bunu saklayıp, ilişkisi olmayan birini araması yüzsüzlük. Benzeri bir durumu boşanmış bir arkadaşım yaşamıştı. Bir dönem flörtleştiği kişi eski sevgilisiyle aynı evde yaşadığını ve yakınlaştığını anlatıyor ancak kızın evlenip boşandığını öğrenince bu iş olmaz diyip görüşmeyi kesiyor. Çocuktaki bu yüzsüzlük erkeklerden nefret ettirmişti beni.
İnsanlar evliyken sadık olmalı, öncesi kimseyi ilgilendirmez bence.Cinsellik bölümüne açmam gerekliydi sanırım ama oraya iznim yok muş bu gün fark ettim bu sorun aslında benim değil bi arkadaşımın benden rica etti farklı bakış açıları na ihtiyacı varmış...