Ha şimdi anladım, annenin malı üzerinde hak istiyor? Öyle mi?Yahu kadın daha hayatta(Allah uzun ömür versin) şimdiden başlamışsınız mal davasına.
Tabi.baba vefat etmiş.mallar annenin üzerinde mi yoksa paylaşıldı mı(ki bu kadar korkulduğuna göre annede muhtemelen)belli değil.arkadaş anne öldükten sonra annenin hissesinin kardeşine vereceğini kafaya takmış.insan bu duruma içerleyebilir yani çocuk ayrımı yapılıyor diye ama davranışa içerler.nasıl vazgeçirebilirim yaklaşımını aklım almıyor.Ha şimdi anladım, annenin malı üzerinde hak istiyor? Öyle mi?
Yanlış anladığım için özür diliyorum sizden.babanızdan kalanlar aranızda paylaşılmadı annenizin üzerine mi?eğer öyleyse vefat ettikten sonra(böyle yazınca da bi tuhaf hissettim kendimi)üç kardeş arasında ortak paylaştırılır.Detayı girmek istemiyordum,ama erkek
Kardeşim maalesef her türlü pisliğe bulaşmış durum da.
Ben annem hayatta iken mal davasına düşmedim.
Benim korkum kardeşim bu gün bulduğunu bu gün tüketen biri her türlü maddeyi kullandı ve kullanıyor.
Annem kız kardeşim hepimiz bir de bu yönden mağdur olmayalım istiyorum.
Bunun için konu açtım.
Bu durumda çok haklısınız olumsuz bakmakta ama madde kullanan bi kardeşten bahsediyorsunuz.yani sıkıntı çıkaracaksa anneniz ve kardeşiniz malları bıraksada bırakmasada çıkarır.onların kararlarına saygı duymaktan başka çareniz yok.erkek kardeşinizde umarım tedavi olup kurtulur.umarım herşey gönlünüzce olurMallar hisseli 4 kardeş ve anne üzerine
Üstelik erkek kardeş çalışmıyor.
Sorumsuz ne yapacağı belli olmaz.
Annem kız kardeşim maddi manevi çok
fedakarlık yaptılar.
Yeri geldi yeter artık dediler.
Ama yine de böyle saçma fikirleri var.
Biz ablamla olumlu bakmıyoruz.
Bu durumda çok haklısınız olumsuz bakmakta ama madde kullanan bi kardeşten bahsediyorsunuz.yani sıkıntı çıkaracaksa anneniz ve kardeşiniz malları bıraksada bırakmasada çıkarır.onların kararlarına saygı duymaktan başka çareniz yok.erkek kardeşinizde umarım tedavi olup kurtulur.umarım herşey gönlünüzce olur
Detayı girmek istemiyordum,ama erkek
Kardeşim maalesef her türlü pisliğe bulaşmış durum da.
Ben annem hayatta iken mal davasına düşmedim.
Benim korkum kardeşim bu gün bulduğunu bu gün tüketen biri her türlü maddeyi kullandı ve kullanıyor.
Annem kız kardeşim hepimiz bir de bu yönden mağdur olmayalım istiyorum.
Bunun için konu açtım.
Aynen madde kullanıyormuş öyle yazmış.Kardeş madde mi kullanıyormuş? Konu sahibi o yüzden tedirgin olmuş olabilir.
Mallar paylaşılır ve anneniz de ablanız da mallarını istedikleri gibi kullanırlar. Bende hakkımın bir kısmını kardeşime verdim. Diğeri neden diye sormadı bile.Mallar hisseli 4 kardeş ve anne üzerine
Üstelik erkek kardeş çalışmıyor.
Sorumsuz ne yapacağı belli olmaz.
Annem kız kardeşim maddi manevi çok
fedakarlık yaptılar.
Yeri geldi yeter artık dediler.
Ama yine de böyle saçma fikirleri var.
Biz ablamla olumlu bakmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?