- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Benimde babam yıllar önce vefat etti. Annemin (1tane) erkek kardeşime vereceğini belki de vermesi gerektiğini hepimiz biliyoruz.Tabi.baba vefat etmiş.mallar annenin üzerinde mi yoksa paylaşıldı mı(ki bu kadar korkulduğuna göre annede muhtemelen)belli değil.arkadaş anne öldükten sonra annenin hissesinin kardeşine vereceğini kafaya takmış.insan bu duruma içerleyebilir yani çocuk ayrımı yapılıyor diye ama davranışa içerler.nasıl vazgeçirebilirim yaklaşımını aklım almıyor.
Ya aslında haklı konu sahibi turna.diğer yazdıklarına baksana.kardeş madde kullanıyor ve bugüne kadar maddi manevi çok zarara uğratmış ailesiniBenimde babam yıllar önce vefat etti. Annemin (1tane) erkek kardeşime vereceğini belki de vermesi gerektiğini hepimiz biliyoruz.
Hiçte içerlemek aklımdan geçmedi ki kalkıp onda da payım var neden sadece ona verecekmiş diye
Ne değişik kafalar var yaa, bir de avukat istiyor kadın ölmeden miras davası açacak
İyi de mallar annenin üzerine değil. Herkes 1 hisse almış tapuda ortak anladığım kadarıyla.Benimde babam yıllar önce vefat etti. Annemin (1tane) erkek kardeşime vereceğini belki de vermesi gerektiğini hepimiz biliyoruz.
Hiçte içerlemek aklımdan geçmedi ki kalkıp onda da payım var neden sadece ona verecekmiş diye
Ne değişik kafalar var yaa, bir de avukat istiyor kadın ölmeden miras davası açacak
Şartlar eşit değil :)İyi de mallar annenin üzerine değil. Herkes 1 hisse almış tapuda ortak anladığım kadarıyla.
Hem kardeş ipsiz sapsızın biriyse konu sahibi çok haklı. Rahmetli babanın yıllarca çalışıp didinerek yaptığını çar çur edecek potansiyel oluyor bu insanlarda.
Anne evsiz kalırsa madde bağımlısı kardeş mı bakacak?
Son olarak şartlar eşitse eğer maddi olarak annemin benim hakkımı da sırf erkek diye kardeşime vermesini istemezdim ben.
O zaman can feda kardeşe ama burada durumlar farklı.Şartlar eşit değil :)
İyi de yine de birşey yapamazsın.Ya aslında haklı konu sahibi turna.diğer yazdıklarına baksana.kardeş madde kullanıyor ve bugüne kadar maddi manevi çok zarara uğratmış ailesini
Durumları sonradan açıkladı ama.O zaman can feda kardeşe ama burada durumlar farklı.
Alıntı yapmadan yazdığınız için detayları göremedim kusurabakmayın o zaman dediklerim için. Konunuzu düzenleyerek bunları eklerseniz daha faydalanacağız bilgiler gelebilir.Detayı girmek istemiyordum,ama erkek
Kardeşim maalesef her türlü pisliğe bulaşmış durum da.
Ben annem hayatta iken mal davasına düşmedim.
Benim korkum kardeşim bu gün bulduğunu bu gün tüketen biri her türlü maddeyi kullandı ve kullanıyor.
Annem kız kardeşim hepimiz bir de bu yönden mağdur olmayalım istiyorum.
Bunun için konu açtım.
Mallar hisseli 4 kardeş ve anne üzerine
Üstelik erkek kardeş çalışmıyor.
Sorumsuz ne yapacağı belli olmaz.
Annem kız kardeşim maddi manevi çok
fedakarlık yaptılar.
Yeri geldi yeter artık dediler.
Ama yine de böyle saçma fikirleri var.
Biz ablamla olumlu bakmıyoruz.
Kız kardeşiniz ile konuşun anneniz ile birlikte hareket Edip böyle birşey yaparsa anneniz evsiz barksız kalir@defne Evet.Annem kendi hakkını
tümüyle vermek istiyor.
Bekar kız kardeşim de verecekmiş.
Üstelik oturdukları bi tek o ev var.
Siz haklısınız. Anneniz ve kardeşiniz erkek kardeşinize iyilik yapmıyor tam tersi kötülük yapıyor. Hazıra alıştılararak, başkasının hakkını yemenin normal olduğunu göstererek.Mallar hisseli 4 kardeş ve anne üzerine
Üstelik erkek kardeş çalışmıyor.
Sorumsuz ne yapacağı belli olmaz.
Annem kız kardeşim maddi manevi çok
fedakarlık yaptılar.
Yeri geldi yeter artık dediler.
Ama yine de böyle saçma fikirleri var.
Biz ablamla olumlu bakmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?