Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bana Turkcell 5955 ten şu msj geldi:
"Telekomunikasyon kurumunun talebi gereğince hat sahibine ait TCKimlik numarasını bu mesajı cevaplayarak göndermeniz gerekmektedir.Turkcell".
Acaba nedir bi bilgisi olan varmı:uhm:
Arkadaşlar bana Turkcell 5955 ten şu msj geldi:
"Telekomunikasyon kurumunun talebi gereğince hat sahibine ait TCKimlik numarasını bu mesajı cevaplayarak göndermeniz gerekmektedir.Turkcell".
Acaba nedir bi bilgisi olan varmı:uhm:
bu ne böyle??? arama emriniz var mı yaz :roflol:
Cevaplamazsanız hattınız kısıtlanacak bence bu uygulamayı ciddiye alın derim !
arkadaşlar,turkcell müşteri hizmetlerini konuyla ilgili arayıp,bilgi aldım...
merak etmeyin,turkcellin kendi uygulamasıymış...
telekominikasyon emrini yerine getiriyorlarmış..diğer gsm operatörleri de benzer mesajlar yolluyorlarmış...yani sorun yokmuş...
arkadaslar kıstlamadan bahsetiğiniz nedir tam anlıyamadım ama su sekılde belirteyım hatla ılgılı bır kısıtlama yoktur cunku turkcell gercektestırmıyor işlemı içiniz rahat olsun hattan bagımsız olarak dusunun..
telekomınıkasyonun turkcelle olan bilgi guncelemesi her an degişebilir yanı suan yoksa bile bilgı guncellenıp kısıtlama bahsettığınız buysa cıhazla hatın kullanılmaması arasında olabilir.. hattın cıhazla esmesi sonucu kısıtlama olmaz farlı bi hat takıllığında kısıtlama gerceklesebilir..
canım bana temsilcinin söylediği telefonun gerçek sahibi olup olmadığı anlamak. yani bu kaçak telefonlarla kaçak kullanımlarla ilgiliymiş. Valla ben temsilcinin yalancısıyım![]()