- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Burada kimden fetva almayı umuyorsunuz?Merhaba burda bu cok affiniza siginarak aciyorum arkadasim soruyor bu soruyu ama bende merak ediyorum regl zamaninda arkadan surtunerek bosalmak gunahmidir konu lutfen kapanmasin en azindan gecerli cevaplar alana kadar yine ozur dilerim boyle bir soru sordugum icin cevaplariniz icin teşekkürler simdiden
Merhaba burda bu cok affiniza siginarak aciyorum arkadasim soruyor bu soruyu ama bende merak ediyorum regl zamaninda arkadan surtunerek bosalmak gunahmidir konu lutfen kapanmasin en azindan gecerli cevaplar alana kadar yine ozur dilerim boyle bir soru sordugum icin cevaplariniz icin teşekkürler simdiden
Dinde haya yoktur sonucta google baktim sorudugum soru hakkinda tam birsey yazmiyorgerçekten böyle soru soran var mı ya? google var mübarek, git fetvaları dinle...
Sürtünerek kinetik enerji açığa çıkarMerhaba burda bu cok affiniza siginarak aciyorum arkadasim soruyor bu soruyu ama bende merak ediyorum regl zamaninda arkadan surtunerek bosalmak gunahmidir konu lutfen kapanmasin en azindan gecerli cevaplar alana kadar yine ozur dilerim boyle bir soru sordugum icin cevaplariniz icin teşekkürler simdiden
Dinde haya yoktur sonucta google baktim sorudugum soru hakkinda tam birsey yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?