Bı bakın arkadaşlar :)

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
bısey sorcam sizler eşlerinize istediğiniz bişeyi tatlı dille mi yaptırırsınız her zaman

tatlı dile hiç ihtiyaç duymadım bu güne kadar
ama tabiki bir insana birşey anlatmak için uygun bir dil kuallanmak ve güler yüz göstermek her zaman iyidir

Hmmm keşke kendı kendıne düşünerek yapsa bıseyleri . Neden düşünmezler

Hayır Can'ım . Mesela ben eşime demeden hiç çay yapıp getırmez illa demem lazım

Ağzın mı yoruluyor? Benim esim cok cay icer oyuzden kendine koydugunda banada getirir istemesemde ama getirmediyse ve icmek istediysem "banada çay koysana" derim. 3 kelime agziniz yorulmuyor? Asil derdiniz nedir?

Çoğu zaman tatlı dille rica ederek yumuşak yumuşak sokularak yanaktan bir makas alma ile son bulan hareketlerle, bazen de acıtasyon yaparak yaptırırım:)

Yada kavga edersek gider bıseyler yapar ama normal Zaman'da akıl etmez bende kızıyorum haliyle insan istiyor kocası düşünsün güzellik yapsın gönül yapsın

bısey sorcam sizler eşlerinize istediğiniz bişeyi tatlı dille mi yaptırırsınız her zaman

Çok istediğim bir şeyse eğer , eşim ses tonumdan söyleyiş tarzımdan anlar maalesef ve genelde yapar..
Ama normalde de erkekler üzerinde yumuşak konuşmak daima etkilidir..
Sert olmak hiçbir şeyi halletmez.

cnm mesele çay koy demekse onu isteme şekline gerek yok,düşünürse yapar düşünmezse yapmaz.....
İşte kavga edıyoruz bunyuzden ama ben doğru söylüyorum ne Zaman tartışırsak yemek yapayım mı çay yapayım mı bilmem ne bende kızıyorum çok neden kavga dışında bunu yapmıyorsun dıyorum daha dün oldu kavga ettık gıttı yemek yaptı ıkı uç günlük yıyeyım dıye bana da bu samimi gelmiyor çok kızıyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…