Bı bakın arkadaşlar :)

bunu bulamayanlar da var biraz nankörlük olmuyor mu bu

Yada kavga edersek gider bıseyler yapar ama normal Zaman'da akıl etmez bende kızıyorum haliyle insan istiyor kocası düşünsün güzellik yapsın gönül yapsın
Daha ne istediğini biz bile anlamadık
Kocan nasıl anlasın
Düz ol biraz 'düşünse etse yapsa' dan ziyade
Şunu şunu severim, yaparsan hoşuma gider de

Alemsin
Salata doğramayı beceremeyen adamlar var
Hergün o yapsın sen misafir gibi otur istiyorsun
İşte şımartmamak lazım insanları demek ki..

Mesela cay istiyorsam caaaaaay diye bagiririm
Allah askina saka mi yapiyorsunuz? Kendi kendine nasil akil etsin gidip cay koymayi? Istedigin seyi insan gibi soylersin olur biter

Daha ne istediğini biz bile anlamadık
Kocan nasıl anlasın
Düz ol biraz, düşünse etse yapsasan ziyade
Şunu şunu severim, yaparsan hoşuma gider de
Evle alkalı herhangi birşey gönülden gelıp yapsın ısterım çay yemek meyve vs ama yok ya kavga edınce yapar yada illa dicem

Bir buçuk yıl olda bşde kızım var ama evlilik hıc hayallerdekı gibi degıl
ah o hayaller hep insanı aldatıyor.....bir de şöyle bak kavga edince, kapıyı çarpıp gitse, yatağını ayırsa,günlerce küsse daha mı iyi?en azından hoş görünmeye, yaranmaya çalışıyo garibim,sende onun düşünemediğini anlamışsın zaten iyimser bak....Birde burnundan kıl aldırmayan tipler var asıl onlarla evlilik daha zor inan....

Alemsin
Salata doğramayı beceremeyen adamlar var
Hergün o yapsın sen misafir gibi otur istiyorsun
İşte şımartmamak lazım insanları demek ki..
Hayır Can'ım ne alaka ne herhunu alakası yok . Arada bir dıyorum insan gönlü hoş tutulsun istiyor

Evle alkalı herhangi birşey gönülden gelıp yapsın ısterım çay yemek meyve vs ama yok ya kavga edınce yapar yada illa dicem

Bizimki de demeden yapmaz ama başına "kocuşuuum" sonuna "yütfeeeen, yoluuuyyy" dediğim sürece evi süpürür, siler, camları temizler, halıları yıkar, yemeği yapar, mutfağı toplar, çamaşır asıp toplar katlar. Yani demenin, istemenin nesi kötü onu çözemedim.

ohh kebappmaşallah diyeyim bari

Benimde gönlümden gelmez yemek içmek ihtiyaçtır diye tutarım bi ucundan işte hele birde temizlik var ki hiç sorma onu daha bi gönülsüz yapıyorum haftasonları

seninki de benimki gibi temizlik robotu misali :)

Birşey yaptırmaktan kastınız nedir ki? Konusuna ve kişisine göre değişiyor sanırım .. Beklentiniz nedir?

Bende kibarlıkla istenilince bir istek daha isteyerek yapıyorum.Ben nasılsam eşimde öyle.Bir işi mecburiyetten yapmak var,isteyerek yapmak var.

ohh kebappmaşallah diyeyim bari

Allah versin

Eşim annesinin tek çocuğu, annesi eşinden ayrılınca da başbaşa yaşamışlar. Kayınvalidem çalıştığı için ev işlerine mecburen ortak olmuş. Bu yüzden onun için normal olan şeyler. Bir de bakımlı, olmamı, mükemmel yemekler yapmamı, vs. beklemez tek istediği huzur, tatlı dil. Çoğu erkek öyle aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…