Bı bakın arkadaşlar :)

her türlü yaptırırım eğer bu ev işiyse tamam dese bile laf çakarım . tabi yapacksın . bana mecburi de sen yapınca lütufta bulunmuyorsun derim
mızmızlanırsa surat asarım :)
ama değişir sen tanırsın hangi dilden anlıyosa öyle yap

off sorma annem temizlik yaparken stres atıyomuşben daha çok strese giriyorum
Mutfak neyse de
Yer sil süpür bi de camlar yok mu kolum ağrıyo, gönülden nasıl yapılır bu
Mesleği olan bile gönüllü yapmıyodur ki

Bence bazen şükrü unutuyoruz, şımarıyoruz

yeni evli çiftlerin hayallerindeki evliliği bir ben bilemedim valla ,bizimde yeni gelin zamanları geçti başımızdan ama daha önce evlenenlerin şikayetlenmelerini çok dinlediğim için çok farklı bişeyle karşılaşmadım o yüzden yadırgamıyorum galiba.acaba sizlere evliliğin ne demek olduğunu anlatmadılarmı yani sevgi değil kastediğim ev hanımlığı çocuk bakımı vs

Mutfak neyse de

annem titiz bi hatun hobi niyetine temizlik yapıyo yav

bazen geçiyor ütünün başına yada süpürge makinesini eline alıyor ,böleee içime sokasım geliyor hayat müşterek tabi ama işte düüşünmesi yeter diyorsun....

Mutfak neyse de

Bence çalıştığın için hafta sonunda dinlenmek,çocuğunla ilgilenmek istiyorsun.O yüzden zor geliyor sana.

konu sahibi birde nasıl bir evlilik hayal etmiştiniz onu bi açıklarmısınız? ben çok merak ediyorum

Bu insanın karekteriyle alakalı bişey bence.
Ben hiçbir zaman eşime şunu yaparmısın bunu yaparmısın demem kendisi zaten yapılması gereken şeyleri yapar mesela salatayı hergün eşim yapar ben yap demem çünkü salatayı yaparken zevk alarak yapar yada çayı bitmişse mutfağa giderken son yudumu çekmemi bekler çay doldurmak için yapıyla alakalı yani böyle şeyler.

konu sahibi birde nasıl bir evlilik hayal etmiştiniz onu bi açıklarmısınız? ben çok merak ediyorum
Ben anladım galiba
Kocası ne yapsam da Hayalperest5 'yi memnun etsem diye düşünse
Bulsa
Uygulasa
Öyle 2-3 günlük yemek yapmakla olmuyo
Yemeğin yanına gül eklesin diyo
Ardına çay koysun
Biraz zaman geçince meyveyi de unutmasın

Ben deyince yaparsa cıks aynı tat olmuyo
Ya da tartışırsak yaparsa hıh hiç samimi gelmiyo
Küstürmeden yap be adam diyo

Yanı var öyle erkekler evet benımkı yemek vs yapar :) ama bana da samimi gelmıyor kızıyorum arada bir nadıren kendı düşünerek bişeyler yapsın ama nafile

Benim de ablam öyle ama aşırı titiz
Titizlik hastası oldun sen yazık canına diyorum
O kadarı iyi değil bence
onada annenemden geçmişırsi sanırım annanemde annemi sollar aynı yeri 3-4 defa siler hergün tekrar tekrar yapar temizlik yapıyomuş daha doğrusu o ve dedem memlekette çünkü

analiz gibi bişey olmuş bu

Karakter meselesi tamamen onu anladım .. Bide ben hergün yapsın demedım öyle anlayanlar var . Arada bir kendı düşünerek bi çay bi salata vs yapsın ışıtıyorum ama olmuyo ha saolsun kavga edınce yapar kendı kendıne elh gene her halimize . Yapacak bişey yok hayat bu farklı karekterler farklı insanlar . Demek ıstedıgım bayan olarak düşünüldüğünü insan görmek istiyor gönül hoş olsun istiyor hepsı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…