Bı bakın arkadaşlar :)

Hadı ya:KK57::KK57::KK57: şaka mı gerçek mi anlamadım Nasıl öyle oldu o
ya şöyle arada yani çoğunlukla:KK1:....ama valla benim bebe beni mahfetti bir ara, adam acıdı halime yoksa bardağı yerine koymazdı,ne bilim çocuktan sonra böle oldu.....bakıyo ben titizdim hani yapamayınca e bide sıpayı görüyo durmuyo hiç böyle işte....zamanlla o da yapar inşallah:oops:

Sen kendini yanlış ifade ediyorsun kocam kızınca yemek yapıyo rutinde düşünmüyo diyosun sadece
Çocuğumuz da var diyorsun mesela, daha 5 aylık bebekmiş
Seni bunaltan tam olarak bu
Hem iş hayatını bırak, hem gazı uykusu maması bezi ağlaması dinmeyen bir canlıya alışmaya çalış
Çok zor bir süreç, Allah kolaylık versin
Erkekler rahat, tırıs tırıs işe git gel. Oldu, +1 bebek var ama annesi bakar.
Bebek uyusa da bana çay demlese diye eşin beklerken, sen söyle ondan önce
Bebeğin uyku saati yakın, bi çay koyda karşılıklı içelim uyursa. Yoksa gün boyu zaten aç ve bitik düşüyorum, bebek bakmak çalışmaktan zor de. İnanmazsa bi Pazar bebekle başbaşa bırak, kaç dışarı :KK53:
Hay Allah razı olsun benı anlayan çıktı . Aynen öyle bacım . Bebeğe zor alıştım sez oldum bide sonra depresyon gecırdım normal d yapamadım diye neyse annem de kaldım Bebek uç buçuk aylık olunca eve geldık babası da hemen alışamadı zaten . Su an gazı yok mama veremiyorum ama emıyor uyanıyor ağlıyor Bebek yanı ihtıyacları var bunalıyorum ve seneye bıle çalışmak istemiyorum cok zor sabah kalkması ve insan doğumdan sonra eskısı gibi olmuyor heryerım de bı Ağrı sızı daha hassas oluyor vücûd . Ada'm gelıyor aksam çocuğu alıp ılgılenyım demez bıraz sever beş on dk hepsı bu . Ben uğraşıyım uğraşırım sonra hadı bı çay yapsana salata yapsana ne yemek var . Söz olsanız naparsınzı bende yapmam sonuç kavga . Zaten gergın ve yorgun oluyor onsan . Şimdi bı arkadaş ın diş buğday günü var gıdemedım yorgunum çünkü Bebek Te uyudu ayağımda

İşte kavga edıyoruz bunyuzden ama ben doğru söylüyorum ne Zaman tartışırsak yemek yapayım mı çay yapayım mı bilmem ne bende kızıyorum çok neden kavga dışında bunu yapmıyorsun dıyorum daha dün oldu kavga ettık gıttı yemek yaptı ıkı uç günlük yıyeyım dıye bana da bu samimi gelmiyor çok kızıyorum cok
Erkek uye zannettim ilk once adam bunlari yapiyor en azindan, tatli dillemi anlar diyosun yapmasi icin baska dert vermesin allah. bu dertse biz napak bilemiyorum:KK51:

Her zaman yemek yapamıyorum kızıyor mesela . Mutfağı topluyor onu öğretebıldım çamaşır atıyor ama kavga edınce bunlrı neden yapmıyorsun bükmem ne yüzüme vurur evı düzene sokmadın beceremedın der tamam kızlar eksıklerım var benimde ama oda herseyı benden bekler çocukla doğru düzgün ilgilenmez gelır eve gecer bilgisayara sohbet etmek ısterım pek konuşmaz bende sinirler kalkarım ve kavga ederız insan eve gelınce eşi ile konuşur muhabbet eder az da olsa hal hatır sorar cok doldum ne bılım benım kı böyle zaten yalnızım evde akşam gelır gene yalnızım sonra hizmet bekler bende yapmam hizmet falan Allah Allah

Hay Allah razı olsun benı anlayan çıktı . Aynen öyle bacım . Bebeğe zor alıştım sez oldum bide sonra depresyon gecırdım normal d yapamadım diye neyse annem de kaldım Bebek uç buçuk aylık olunca eve geldık babası da hemen alışamadı zaten . Su an gazı yok mama veremiyorum ama emıyor uyanıyor ağlıyor Bebek yanı ihtıyacları var bunalıyorum ve seneye bıle çalışmak istemiyorum cok zor sabah kalkması ve insan doğumdan sonra eskısı gibi olmuyor heryerım de bı Ağrı sızı daha hassas oluyor vücûd . Ada'm gelıyor aksam çocuğu alıp ılgılenyım demez bıraz sever beş on dk hepsı bu . Ben uğraşıyım uğraşırım sonra hadı bı çay yapsana salata yapsana ne yemek var . Söz olsanız naparsınzı bende yapmam sonuç kavga . Zaten gergın ve yorgun oluyor onsan . Şimdi bı arkadaş ın diş buğday günü var gıdemedım yorgunum çünkü Bebek Te uyudu ayağımda
Amin hepimizden, herkes anlardı da sen sadece sonucu yazmıştın
Aslında bunun girişi gelişmesi daha önemliymiş
Neyse işte

Haklısın ama kendine ediyorsun
Şimdi bu bi ksuur mu bilmem bende sezeryan oldum hemde kendi isteğimle sezeryan tercih ettim
Normal doğum yapmak şart mı, ne sorunlar var hayatta öyle ha deyince depresyona mı gireceğiz
Anne olduk, daha güçlü olmamız lazım
Alışma süreci eve zor hemde çok çoook zor ama herkes kadar zor ve birgün geçecek
Eşine de çemkir, sen anneysen o da baba 10 dk babalık olmaz. Ya bebeğe baksın ya çay koysun yan gelip yatmasın
Söylemem dersen de yine böyle hem bebek hem çay sana kalır ve iyice bunalırsın
Kimse yok mu arada çık bi dolaş kuaföre git, kendini iyi hisset ki bebeğe de iyi gelesin
Annenin stresi bebeğe yansır ve bebek daha huzursuz olur, sen daha çok sinirlenirsin bu bi kısır döngü olur

Gidesin varsa git diş buğdayı ya da benzeri yerlere
Herkesin bebeği var, ağlasın ne olacak sonra susar
Bebekle hayata adapte olmaya bak, hep evde durmakta bunaltır insanı
Hatta havalar biraz düzelsin pikniğe gidin, bebeğe hamak kurar açık havada bişeyler yersiniz. Gezmeye açık havya götürsün sizi bi zahmet hafta sonları sevgili baba..

Erkek uye zannettim ilk once adam bunlari yapiyor en azindan, tatli dillemi anlar diyosun yapmasi icin baska dert vermesin allah. bu dertse biz napak bilemiyorum:KK51:
Valla dün çok kötü kavga ettık oda arkadaşına mesajla anlatmış boşancam dıye ben dıyorum ona bırbrımıze göre degılız anlamıyoruz birbirimizi dıye oda dün haklısın galiba diyor . Sonra vazgecıyorız tabi ama aklımızdan cok geçtı boşanmak fikri

Valla dün çok kötü kavga ettık oda arkadaşına mesajla anlatmış boşancam dıye ben dıyorum ona bırbrımıze göre degılız anlamıyoruz birbirimizi dıye oda dün haklısın galiba diyor . Sonra vazgecıyorız tabi ama aklımızdan cok geçtı boşanmak fikri
Sadece burada yazdıklarınsa boşanmayı düşünmenize sebep
Onla değil başkasıyla da evli olsan yaşanacka durumlar bunlar
O da senle değil başkasıyla evlense yaşar yine
Yeni bir birey girmiş hayatınıza, size muhtaç hiç birşeyini ifade edemeyen dünyaya alışmaya çalışan
Nasıl evliliğin ilk yılı birbirinize alışma süreci varsa
Bebeğin ilk yılı da bebeğe alışma süreci var
Nedense bu süreci kadınların tek göğüslenmesi beklenir ama yanlış
Anne kadar olmasa da baba da sorumluluk almalı
Emziremez belki ama alt değişebilir pek ala
Haklısın ama çay çorbadan didişmek yerine açık açık bunaldığını ve onunda sorumluluk alması gerektiğini konuşmanda fayda var
Çaydan çorbadan kavgalarla boşanmayın, evladınız var artık sizin
Ama başka başka problemler de var ve temelden sarsan cinstense ona yapacak birşey yok tabi

Amin hepimizden, herkes anlardı da sen sadece sonucu yazmıştın
Aslında bunun girişi gelişmesi daha önemliymiş
Neyse işte

Haklısın ama kendine ediyorsun
Şimdi bu bi ksuur mu bilmem bende sezeryan oldum hemde kendi isteğimle sezeryan tercih ettim
Normal doğum yapmak şart mı, ne sorunlar var hayatta öyle ha deyince depresyona mı gireceğiz
Anne olduk, daha güçlü olmamız lazım
Alışma süreci eve zor hemde çok çoook zor ama herkes kadar zor ve birgün geçecek
Eşine de çemkir, sen anneysen o da baba 10 dk babalık olmaz. Ya bebeğe baksın ya çay koysun yan gelip yatmasın
Söylemem dersen de yine böyle hem bebek hem çay sana kalır ve iyice bunalırsın
Kimse yok mu arada çık bi dolaş kuaföre git, kendini iyi hisset ki bebeğe de iyi gelesin
Annenin stresi bebeğe yansır ve bebek daha huzursuz olur, sen daha çok sinirlenirsin bu bi kısır döngü olur

Gidesin varsa git diş buğdayı ya da benzeri yerlere
Herkesin bebeği var, ağlasın ne olacak sonra susar
Bebekle hayata adapte olmaya bak, hep evde durmakta bunaltır insanı
Hatta havalar biraz düzelsin pikniğe gidin, bebeğe hamak kurar açık havada bişeyler yersiniz. Gezmeye açık havya götürsün sizi bi zahmet hafta sonları sevgili baba..
Yurtıdıandyım ben Can'ım . Aynen öyle bağırıyorum ona artık tamam düşündüğü yerler oluyor ama ne Zaman kavga edınce dün cok kotu tartıştık gıttı yemek yaptı bana . Çay yaptı . Ama kavga edınce . Uyutamıyor bebegı bende uğraşmıyorum artık napayım . Ama Bebek büyüsün yürüsün üstüne salacam onu . Çamaşır atar bazen mutfağı toplar öğrettik bunları ama gelır eve uzanır bıseyler ister bende yapmam ve haklıyım

Yurtıdıandyım ben Can'ım . Aynen öyle bağırıyorum ona artık tamam düşündüğü yerler oluyor ama ne Zaman kavga edınce dün cok kotu tartıştık gıttı yemek yaptı bana . Çay yaptı . Ama kavga edınce . Uyutamıyor bebegı bende uğraşmıyorum artık napayım . Ama Bebek büyüsün yürüsün üstüne salacam onu . Çamaşır atar bazen mutfağı toplar öğrettik bunları ama gelır eve uzanır bıseyler ister bende yapmam ve haklıyım
Avet bebek biraz büyüsün babasıyla da çıkar gezerler
Az kaldı sabret
Bi de Oyuncu Anne - Şermin Çarkacı'yı takip etmeni öneririm
Kitabını bulamazsın yurt dışında ama sayfasını takip etsen de iyi gelir bence, on numara insan

Sadece burada yazdıklarınsa boşanmayı düşünmenize sebep
Onla değil başkasıyla da evli olsan yaşanacka durumlar bunlar
O da senle değil başkasıyla evlense yaşar yine
Yeni bir birey girmiş hayatınıza, size muhtaç hiç birşeyini ifade edemeyen dünyaya alışmaya çalışan
Nasıl evliliğin ilk yılı birbirinize alışma süreci varsa
Bebeğin ilk yılı da bebeğe alışma süreci var
Nedense bu süreci kadınların tek göğüslenmesi beklenir ama yanlış
Anne kadar olmasa da baba da sorumluluk almalı
Emziremez belki ama alt değişebilir pek ala
Haklısın ama çay çorbadan didişmek yerine açık açık bunaldığını ve onunda sorumluluk alması gerektiğini konuşmanda fayda var
Çaydan çorbadan kavgalarla boşanmayın, evladınız var artık sizin
Ama başka başka problemler de var ve temelden sarsan cinstense ona yapacak birşey yok tabi
Yok bunlar sorun oluyor hizmet bekler bıde Bebek . Cok ilgilenmez . Ben uyuturum . Çocuk cok yaramaz degıl ama ilgi ister oyun ister sonuçta ama erkek milleti kim le evlensek benzer seyler olacaktı haklısın

Yok bunlar sorun oluyor hizmet bekler bıde Bebek . Cok ilgilenmez . Ben uyuturum . Çocuk cok yaramaz degıl ama ilgi ister oyun ister sonuçta ama erkek milleti kim le evlensek benzer seyler olacaktı haklısın
Hatta kötünün iyisi diye düşünebilirsin
Kimi salata doğramayı bile beceremez
Öyle biri olsaydı diye düşün
Eyvahlar olsun : )

Avet bebek biraz büyüsün babasıyla da çıkar gezerler
Az kaldı sabret
Bi de Oyuncu Anne - Şermin Çarkacı'yı takip etmeni öneririm
Kitabını bulamazsın yurt dışında ama sayfasını takip etsen de iyi gelir bence, on numara insan
Tamam netten bakayım sağol var mı başka tavsıye ler . Genel de erkek ler böyle sanki . Bşde ailem biraz daha tabı dedıker istemediler ben ısrar etmıştım güvendım çünkü . Önceden tecrubelerım olmuştu en değer veren ıilgi gösteren yakın olan buydu ondan dolayı güvendım cok üzülüyorum ailemi dınleseydım dıye ama belkı başkası da olsaydı benzer seyler olacaktı

Tamam netten bakayım sağol var mı başka tavsıye ler . Genel de erkek ler böyle sanki . Bşde ailem biraz daha tabı dedıker istemediler ben ısrar etmıştım güvendım çünkü . Önceden tecrubelerım olmuştu en değer veren ıilgi gösteren yakın olan buydu ondan dolayı güvendım cok üzülüyorum ailemi dınleseydım dıye ama belkı başkası da olsaydı benzer seyler olacaktı
Rica ederim
3 çocuğu olan bir yazar kendisi, ben kitabını aldım memnun kaldım ama sayfasında da çok şey paylaşıyor. Pozitif bir insan

Bu anlattıkların atla deve değil
Zaten boşver en başını, şimdiye bak
Ailenden etkilenmemeye çalış
O kadar kusur hepimizde var
Sadece bu sürece onu da dahil etmek istediğini söyle, bu kadar
Bazen sinirliyken hep olumsuz şeyler düşünürüz aslında olumlu da çok şeyler vardır aranızda

Bide cok kızdığımızda bırbrımıze hakaret etıtıfmız de oldu keşke olmasaydı ama oldu bazen okuyorum burda salak bıle demedık dıye ımrenıyorum cok

Canim bunlar bosanma sebebi olmamali az sabir tahammüllü ol birazdaha,nlinsanlar neler yasiyor herkez dort dörtluk anlasmiyor evliliginde birazda sakin ol guzel konusun birbirinizle

Rica ederim
3 çocuğu olan bir yazar kendisi, ben kitabını aldım memnun kaldım ama sayfasında da çok şey paylaşıyor. Pozitif bir insan

Bu anlattıkların atla deve değil
Zaten boşver en başını, şimdiye bak
Ailenden etkilenmemeye çalış
O kadar kusur hepimizde var
Sadece bu sürece onu da dahil etmek istediğini söyle, bu kadar
Bazen sinirliyken hep olumsuz şeyler düşünürüz aslında olumlu da çok şeyler vardır aranızda[/QUOT Bir buçuk yıl oldu ama cicim ayı yaşamadık sayılır hep kavga kavga anlayamadık bırbrımızi hakaret ettık cok şey söyledık yıprandık . Gecermi izleri bilmiyorum . Bide ailemi ben ikna ettım gübendıgım için anlaşırım dıye düşündüm şimdi üzülüyorum keşke ısrar etmeseydım ailemin istedıgı gibi hareket etseydım keşke

Adamın yapacağı varsa zaten yapar. Tatlı dil acı dil olsun farketmez. Biz sadece kendimizi kandırırız ;)

Canim bunlar bosanma sebebi olmamali az sabir tahammüllü ol birazdaha,nlinsanlar neler yasiyor herkez dort dörtluk anlasmiyor evliliginde birazda sakin ol guzel konusun birbirinizle
İşte sinirlendıgımızde hakaret ettık bırbrımıze bağırdık ama ilk o gelır yanaşır ben gıdemem gıtmem yapamıyorum hep o gelır yanaşır küs kalmaz ıyı o tarafı . Ama ne bılım ınsanlr salak bile denmemiş bırrbıznr biz neler dedık neler

Adamın yapacağı varsa zaten yapar. Tatlı dil acı dil olsun farketmez. Biz sadece kendimizi kandırırız :KK66:
Valla acı dil tatlı dil ıksınıede kullanırım :) selin karacehennem dıye terapıst var yaşlı baya . Kocamı anca şimdi ıstedıgım kıvama getırıdım der . Haklı valla . Evlılık terapıstı kadın yaşlı . Çocuk onlar der eğitin onları ben anca eğitebıldım der

Back
X