- 20 Temmuz 2015
- 1.839
- 5.107
- 358
- 30
- Konu Sahibi Kostebekpasta
-
Iyi geceler hanımlar bi bakın bana .. eşim olacak şahıs akşam eve gelince yemeğini yedi bekar arkadaşının evinde toplanacakmis evli arkadaşlarıyla ki bende hastayım ateşim var .. 2 de küçük çocuk.. Tmm git geç kalma dedim bu saat oldu ortada yok .. artık gelme bu kapı sana açılmayacak diye mesaj attım kızdığını anladı cevap vermedi .. kapıyı kilitledim ama şu kapı zilini nasıl iptal edebilirim ısrarla çalarsa çocuklar uyanmasın istiyorum .. audio görüntülü diyafon var bizde
o derece diyosunPanelde ses ayari vardir. En kisiga getirin.
Olmadi kablosunu kea gitsin.
Ee madem müşterek karısı ateşliyken niye yanında değil. Erkeğe müşterekte kadına ne??Ya abartma istersen. Eve almama gibi hakkin yok senin evlilik denen müessese müşterek.
Ha ille tepkini ortaya koyacaksan konuş iletişim kur. Eve almamak nedir Allah aşkına, kimin evine kili almıyorsun?
Ben olsam bende acmam. Baktim cok olay cikariyor polis cagiririm. Bosanma asamasindayiz taciz ediyor derim. Bi de nezarete atsinlar.o derece diyosun
Ee madem müşterek karısı ateşliyken niye yanında değil. Erkeğe müşterekte kadına ne??
Müşterek falan değil kesinlikle değil .. Ben bu halimle ona yemek hazırladım pisliğini yıkadım o gitsin bekar arkadaşlarıyla s..rtsn yok öğle dünya..Ya abartma istersen. Eve almama gibi hakkin yok senin evlilik denen müessese müşterek.
Ha ille tepkini ortaya koyacaksan konuş iletişim kur. Eve almamak nedir Allah aşkına, kimin evine kili almıyorsun?
Gece gece konu komsu malzeme arar sabah bas basa konusmak istediginizi soylesenizMüşterek falan değil kesinlikle değil .. Ben bu halimle ona yemek hazırladım pisliğini yıkadım o gitsin bekar arkadaşlarıyla s..rtsn yok öğle dünya..
Elalem ne der diye ödu kopan birisi zaten .. komşuları rahatsız edeceğini düşünmüyorum .. bu gece arabada yatsin ya da bekar evinde kalsın benim gözüm görmesinde ne hali varsa görsünGece gece konu komsu malzeme arar sabah bas basa konusmak istediginizi soyleseniz
Dedim gitmek istedi bende tmm o zaman erken gel dedim tmm dedi ben Agirlastim git gide beyefendi hala gelecek ki kendisi hastayken dünya onun etrafında dönsün isteyen tiplerden . O hastayken beni bir dakika oturtmaz yok serum tak yok nane limon yok ben hastayım sen tv izliyorsun vs vsbir defa git demişsiniz artık.eve almamak falan çok abartı ve gereksiz bir hareket olur.baştan gitme hastayım çocuklar var diyecektiniz.
Esinizi en iyi siz bilirsinizElalem ne der diye ödu kopan birisi zaten .. komşuları rahatsız edeceğini düşünmüyorum .. bu gece arabada yatsin ya da bekar evinde kalsın benim gözüm görmesinde ne hali varsa görsün
Valla ben,benim evime eşimi almıyorum mesela. Çokta güzel oluyor. Ergen gibi sorumsuzluk edecekse herşey müstehak. Kapıdan dönüp gittiğini çok bilirim.Ya abartma istersen. Eve almama gibi hakkin yok senin evlilik denen müessese müşterek.
sanırım bütün erkekler böyle.bir grip olunca sanırsın ölüm döşeğinde.Dedim gitmek istedi bende tmm o zaman erken gel dedim tmm dedi ben Agirlastim git gide beyefendi hala gelecek ki kendisi hastayken dünya onun etrafında dönsün isteyen tiplerden . O hastayken beni bir dakika oturtmaz yok serum tak yok nane limon yok ben hastayım sen tv izliyorsun vs vs
Arkadaşım bir keresinde de kapıya yastık ve battaniye koymuslugum var. Aklında bulunsunMüşterek falan değil kesinlikle değil .. Ben bu halimle ona yemek hazırladım pisliğini yıkadım o gitsin bekar arkadaşlarıyla s..rtsn yok öğle dünya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?