Bi bakin hele

Peki eşi benim kızımı dışarda bırakıp kapıyı açmazsa ben o adama ne yaparım ?
Hatalıysa medeni iki insan gibi bir çözüm bulsunlar hiç olmuyorsa ayrılsınlar
Bir anne bunu düşünür
Ablam sen beni çok sevdin bence
Gene alıntılamışsın

Ben kesinlikle bu tip tepkilere karşıyım. Hataya daha büyük bi hatayla karşılık vermiş olursunuz üstelik alması gereken dersi almamış olur o da size ders verme fikirlerinin peşine düşüp odesme zamanını bekleyenilir. Bunun yerine yaptığından pişmanlık duymasını sağlayacak şeyler yapmalısınız. Yukarda hanımlardan biri eve gelince çocukların başında dur ben hastaneye gidiyorum vs demek sonra kirildiginjzi belli etmek çok mantıklı.

Iletisimsiz evlilik
Yanliş anlamayin yaptiginiz doģru ve yanliş bunu eleştirmiyorum yasadiklarinizi en iiyi si bilirsiniz.. ama oncelikle eşiniz siz hastayken bunu nasil dusunür cocuklu bir insansiniz..
Vurdumduymazlik bu ve size deger vermemesi desem ki bence kapiya atmak icin izin vermemeniz gerekir di kesin tavrinizi koycaktiniz.. ha herru ya merru olmamiş yaptirim olmayacak buyuk ihtimal bu yaptiginiz ya hic izin vermicektiniz o gunluk gidemeyi versin bi zahmet..
Ama vermissiniz kapiya atmakta bu durumda yaptiginizi desteklememiş.. umarim durum cozulmustür..

Eşinizin yaptığı doğru değil kesinlikle ama, eve almadınız diye daha beter bir hata yapmasın!

nerede olduğunu biliyorsunuz demekki bir gece geç gelecek eve ne bu tepkiniz?
eve almama hakkınız yok ayrıca.

yukarıdaki yorumumu yazarken bunu görmemişim, haklısın tepkinde o zaman.

Tepkisellik tepkiselliği doğurur.
Bence önce açık iletişim kurun.Rahatsızlığınızı söyleyin.Ve öfkeliyken konuşmayın.
Eve almamak beraberinde ilişkiyi çok yıpratır.

Yangına körükle gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…