- Konu Sahibi Kostebekpasta
-
Öyle ölmez füze atBen olsam bende acmam. Baktim cok olay cikariyor polis cagiririm. Bosanma asamasindayiz taciz ediyor derim. Bi de nezarete atsinlar.
Çocuğum evliliğin bilincinde değilse evlenmesin.Birgün biride belki sizin o üzerinize titrediğiniz çocuğunuzu evine almayacak
O gün ne düşünürdünüz acep
hem severim hem döverim olmuşArkadaşım bir keresinde de kapıya yastık ve battaniye koymuslugum var. Aklında bulunsun
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuzBirgün biride belki sizin o üzerinize titrediğiniz çocuğunuzu evine almayacak
O gün ne düşünürdünüz acep
Anne olunca öyle olmuyor emin olabilirsinÇocuğum evliliğin bilincinde değilse evlenmesin.
He böyle düşünüyorumGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
Müşterek falan değil kesinlikle değil .. Ben bu halimle ona yemek hazırladım pisliğini yıkadım o gitsin bekar arkadaşlarıyla s..rtsn yok öğle dünya..
Pekiii sizin kızınız hastayken evde de iki tane torununuz varken damadınız dışarı çıksa bu saat olsa gelmese yine böyle mi düşünürdünüz. Ayrıca heee değil evet denirHe böyle düşünüyorum
Yok. O cok ses yapar. Cocuk uyanir.Öyle ölmez füze at
He deyince anlamıyor musun?Pekiii sizin kızınız hastayken evde de iki tane torununuz varken damadınız dışarı çıksa bu saat olsa gelmese yine böyle mi düşünürdünüz. Ayrıca heee değil evet denir
Müthiş.Ben iki kız anasıyım
Anneyim
Eşim ben hastayken dışarda da kaldı iki küçük çocuğu hasta halleriyle istanbul trafiğinde hastanelere taşıdım
O hasta olduğunda da yeri geldi ben dışarda kaldım
Sorun etmedi sorun etmedim
Hemen dışarı atmadım
Bir kadın kocası tarafından dışarı atıldığında sebep ne olursa olsun
Asla onaylamam
Eğer ortada bir hata varsa karşılıklı konuşulur ve halledilir
He bide hasta halinle ne bekliyonMüthiş.
5 senelik evliyim b3n cnm ben eşimle hergun konuşuyorum nato kafa nato mermerHe deyince anlamıyor musun?
Ben iki kız anasıyım
Anneyim
Eşim ben hastayken dışarda da kaldı iki küçük çocuğu hasta halleriyle istanbul trafiğinde hastanelere taşıdım
O hasta olduğunda da yeri geldi ben dışarda kaldım
Sorun etmedi sorun etmedim
Hemen dışarı atmadım
Bir kadın kocası tarafından dışarı atıldığında sebep ne olursa olsun
Asla onaylamam
Eğer ortada bir hata varsa karşılıklı konuşulur ve halledilir
Siz kaç yaşındasınız valla çok merak ettimHe bide hasta halinle ne bekliyon
Nane limon bir çay iç git yat arkadaşım :))
Öyle olmuyo işte nerde kaliyo o zaman evliliğin anlamı annemle otursam anacim da yapardı bana nane limon :)He bide hasta halinle ne bekliyon
Nane limon bir çay iç git yat arkadaşım :))
20 yıllık evliyim yani sizi anlıyorum5 senelik evliyim b3n cnm ben eşimle hergun konuşuyorum nato kafa nato mermer
20 yılı devirdimSiz kaç yaşındasınız valla çok merak ettim
Ee ablacım şimdi benim annemde babamı koymaz kapıya20 yıllık evliyim yani sizi anlıyorum
20 yılı devirdim
Sizin o kapı önü tabiriniz çocukça saçma geliyor
İnanın hiçbir işe yaramaz
Evlilikte saygı en önemli kavramlardır
Boşandığınız eşinize bile saygı bitmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?