- Konu Sahibi Kostebekpasta
-
Ya abartma istersen. Eve almama gibi hakkin yok senin evlilik denen müessese müşterek.
Ha ille tepkini ortaya koyacaksan konuş iletişim kur. Eve almamak nedir
Takdir ettim sizi Bende ayni tepkiyi verirdimÇaldı çaldı gitti .. bu zamana kadar hep fedakarlık yapan ben oldum hep alttan alan ben oldum eve almicam mesajımı bile ciddiye almadı eminim kostebekpasta kiyamaz acar dedi icinden mesaja geliyom diye cevap verdi 2 saat sonra geldi .. ayrıca benimde oğlum var eşini hasta haliyle 2 çocukla evde bırakıp eğlenmeye gitse karısından önce ben almam eve .. ya düşüp bayılsam bi şey olsa bu çocuklar nolacak başka kimse de yok . Bunları düşünsün artık yeter tak etti daha yeni doğum yaptım bebeğim 50 günlük lohusa ateşlenmesi yaşadım 2 hafta önce beyefendi çayını kendi aldı diye sürat yaptı bana . Kendisine de hep söylerim oğlum sana benzemesin ince düşünceli olsun ailesine değer versin eşine yardım etmekten gocunmasın derim .. benim oğlum erkek yapmaz öyle şeyler der çıkar şuraya.
19 yıl öncede ben bunu yapmadım yapanıda onaylamadımEe ablacım şimdi benim annemde babamı koymaz kapıyaama işte o zamanla bu zamanda bir değil ki. Eğer bende hastayken eşim çekip gitse ki bizim çocuğumuz yok olmadığı halde beni bırakıp gitse bende kapıyı açmam. Kapıya koymam ama kapıyı açmam ben belki 19 yıl sonra bende senin gibi düşünebilirim zaman
Ben katılmıyorum size bu konuda. Sonuçta ortada zaruri bi durum yok dışarı çıkmak için. Eğerki eşi hastayken ki bu çok çok basit birşeyde olabilirdi karşı tarafın erkek yada kadın eşini bırakıp çıkması asıl saygısızlık. Bence de mantıklı düşünce yaşla değil yaşanmışlıkla alakalıdır.19 yıl öncede ben bunu yapmadım yapanıda onaylamadım
Tecih sizin
20 yıl sonra ben evlilikte saygıyı destekliyorum diyebilmemiz için bugünden temeli olmalı
Mantıklı düşünce yaşla alakalı değildir
Bide suyu açsın benceeeeBacım sen çok haklısın . Sen hastayken eğlenceye gitmiş. Hadi gidiyosun bari 1 saat dur yetmiyomu
Aynı şeyi sen ona yapsaydın hemen seni vicdansız gamsız ilan ederdi eminim . Kendini bekârlarla bir tutmuş galiba ki bu saatte gelebiliyor. Eğer içeri almayı düşünürsen bence küvette yatmalı
Onun yaptığı yanlışBen katılmıyorum size bu konuda. Sonuçta ortada zaruri bi durum yok dışarı çıkmak için. Eğerki eşi hastayken ki bu çok çok basit birşeyde olabilirdi karşı tarafın erkek yada kadın eşini bırakıp çıkması asıl saygısızlık. Bence de mantıklı düşünce yaşla değil yaşanmışlıkla alakalıdır.
Ama ablacım sen en başta böyle demedinki. Kıyamadığın çocuğunu kapıda koysalar ne yaparsın dedin(cümleyi tam hatırlamıyorum bu manada bişeydi) eee öyle olunca da hastayken çıkmasının yanlış olduğunu vurguladığın yada dile getirdiğin bi yorumunu göremedim ben. Gözümden kaçtıysa da özür olsunOnun yaptığı yanlış
Ama dışarda bırakılan bir eş daha çirkin duracaktır
Hataları düzeltmek hatayla olmamalı
Yanlış anlaşılmasın
Ben hasta eşini evde bırakıp gezmeye giden adamı aklamıyorum
Hatalı bir davranışı hatayla düzeltmeye çalışma diyorum
Bide suyu açsın benceeee
Allah kadir kıymet verenlerle karşılaştırsın hepimizi de hepimizin çocuklarını da inşallah. (Konu sahibine yönelik birşey değil, genel bir dua )Aynen yavrum doğru dedin soğuk suyu açmalıki aklı başına gelsin sonra üşütüp hastalanıp karısının eline düşsün
Dışarda bırakılan eş üzerine konu açıncaAma ablacım sen en başta böyle demedinki. Kıyamadığın çocuğunu kapıda koysalar ne yaparsın dedin(cümleyi tam hatırlamıyorum bu manada bişeydi) eee öyle olunca da hastayken çıkmasının yanlış olduğunu vurguladığın yada dile getirdiğin bi yorumunu göremedim ben. Gözümden kaçtıysa da özür olsun
Hee ama o zaman hastayken dışarı çıkması normalleşti.Dışarda bırakılan eş üzerine konu açınca
Dışarda bırakılan eş değilde evlat kardeş baba hemcins komşu babında düşün demeye getirdim
Kesinlikle. Bu yaptığınız çözüm değil sadece arayı soğutuyorsunuz. Aldatma, kumar, içki yok. Sizin de yaptığınız bir basit hatada kapı dışına edilmek hoşunuza gider miydi? Ben çıldırırdım yani. Bana göre oturup konuşmalıydınız. Şimdi belki de eşiniz sizin de hata yapmanızı bekliyor size benzer şeyleri yapabilmek için. Haklısınız ama çok abartmışsınızEşiniz sorumsuzluk yapmış. Sizi düşünmeliydi, eve erken gelmeliydi ama tepki çok yanlış. Bir gün bana evimin kapısı bile isteye açılmasa içimde bir şeyler kopardı. Bir daha o eve gelir miydim gelsem kaç zaman sonra gelirdim bilemedim. Pire için yorgan yakmayın.
Bence o bir kaynanahem severim hem döverim olmuş
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
Peki eşi benim kızımı dışarda bırakıp kapıyı açmazsa ben o adama ne yaparım ?Pekiii sizin kızınız hastayken evde de iki tane torununuz varken damadınız dışarı çıksa bu saat olsa gelmese yine böyle mi düşünürdünüz. Ayrıca heee değil evet denir
DeğilimBence o bir kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?