Bi bakin hele

Ya abartma istersen. Eve almama gibi hakkin yok senin evlilik denen müessese müşterek.

Ha ille tepkini ortaya koyacaksan konuş iletişim kur. Eve almamak nedir
Takdir ettim sizi Bende ayni tepkiyi verirdim

19 yıl öncede ben bunu yapmadım yapanıda onaylamadım
Tecih sizin
20 yıl sonra ben evlilikte saygıyı destekliyorum diyebilmemiz için bugünden temeli olmalı
Mantıklı düşünce yaşla alakalı değildir

Bacım sen çok haklısın . Sen hastayken eğlenceye gitmiş. Hadi gidiyosun bari 1 saat dur yetmiyomu
Aynı şeyi sen ona yapsaydın hemen seni vicdansız gamsız ilan ederdi eminim . Kendini bekârlarla bir tutmuş galiba ki bu saatte gelebiliyor. Eğer içeri almayı düşünürsen bence küvette yatmalı

adamı savunanlar var şaka gibiler herhalde “o adamın yaptığı, benim kocamın yaptıklarının yanında nedir ki?” zihniyetiyle savunuyorlar. konu sahibi farkındaysanız hasta ve çoluk çocuk başında. O bu durumdayken bunu yapması sorumsuzluktan başka bir şey değil. Her şeyin yeri zamanı vardır yoksa adamın eğlenmeye, arkadaşlarıyla vakit geçirmeye hakkı olmadığından değil. Fakat eve almamak ağır bir davranış olmuş ileride kötü sonuçlar doğurabilir, bu bir çözüm değil. Böyle bir şeyden ders çıkarmaz aksine hatasını düşüneceği yerde sizi hatalı olarak görür kendi hatasını düşünmek aklına bile gelmez.

Ben katılmıyorum size bu konuda. Sonuçta ortada zaruri bi durum yok dışarı çıkmak için. Eğerki eşi hastayken ki bu çok çok basit birşeyde olabilirdi karşı tarafın erkek yada kadın eşini bırakıp çıkması asıl saygısızlık. Bence de mantıklı düşünce yaşla değil yaşanmışlıkla alakalıdır.

Bide suyu açsın benceeee

Onun yaptığı yanlış
Ama dışarda bırakılan bir eş daha çirkin duracaktır
Hataları düzeltmek hatayla olmamalı
Yanlış anlaşılmasın
Ben hasta eşini evde bırakıp gezmeye giden adamı aklamıyorum
Hatalı bir davranışı hatayla düzeltmeye çalışma diyorum

Ama ablacım sen en başta böyle demedinki. Kıyamadığın çocuğunu kapıda koysalar ne yaparsın dedin(cümleyi tam hatırlamıyorum bu manada bişeydi) eee öyle olunca da hastayken çıkmasının yanlış olduğunu vurguladığın yada dile getirdiğin bi yorumunu göremedim ben. Gözümden kaçtıysa da özür olsun

Aynen yavrum doğru dedin soğuk suyu açmalıki aklı başına gelsin sonra üşütüp hastalanıp karısının eline düşsün
Allah kadir kıymet verenlerle karşılaştırsın hepimizi de hepimizin çocuklarını da inşallah. (Konu sahibine yönelik birşey değil, genel bir dua )

Dışarda bırakılan eş üzerine konu açınca
Dışarda bırakılan eş değilde evlat kardeş baba hemcins komşu babında düşün demeye getirdim

Dışarda bırakılan eş üzerine konu açınca
Dışarda bırakılan eş değilde evlat kardeş baba hemcins komşu babında düşün demeye getirdim
Hee ama o zaman hastayken dışarı çıkması normalleşti.

Valla uykum geldi

Mutluluklar diliyorum. Nice 20 yıllarınız olsun inşallah. Hayırlı geceler

Eşiniz sorumsuzluk yapmış. Sizi düşünmeliydi, eve erken gelmeliydi ama tepki çok yanlış. Bir gün bana evimin kapısı bile isteye açılmasa içimde bir şeyler kopardı. Bir daha o eve gelir miydim gelsem kaç zaman sonra gelirdim bilemedim. Pire için yorgan yakmayın.

Kesinlikle. Bu yaptığınız çözüm değil sadece arayı soğutuyorsunuz. Aldatma, kumar, içki yok. Sizin de yaptığınız bir basit hatada kapı dışına edilmek hoşunuza gider miydi? Ben çıldırırdım yani. Bana göre oturup konuşmalıydınız. Şimdi belki de eşiniz sizin de hata yapmanızı bekliyor size benzer şeyleri yapabilmek için. Haklısınız ama çok abartmışsınız

Pekiii sizin kızınız hastayken evde de iki tane torununuz varken damadınız dışarı çıksa bu saat olsa gelmese yine böyle mi düşünürdünüz. Ayrıca heee değil evet denir
Peki eşi benim kızımı dışarda bırakıp kapıyı açmazsa ben o adama ne yaparım ?
Hatalıysa medeni iki insan gibi bir çözüm bulsunlar hiç olmuyorsa ayrılsınlar
Bir anne bunu düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…