• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakın nolur

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Bugün kontrolüm vardı 25 haftalık hamileyim tam şeker yuklemesi aklıma yatmadıgı için doktorda açlık tokluk testi yapalım dedi yagrın yaptrcam 25 haftalık bebegim 730 gr iyimi sizce ?
Birde doktor usg de bakarken bebek trans duruyor ddi yani kafası solda poposu sagda kaburgasi aşşada dedi benimde sol kaburgamda bir agrı var kaç gundur agrı yapar dedi doktor bol su iç dedi korktum :-(

Bebegın haftalık olması gereken kılo aralıgını bazı sıtelerden takıp edebılırsın.

Bugün kontrolüm vardı 25 haftalık hamileyim tam şeker yuklemesi aklıma yatmadıgı için doktorda açlık tokluk testi yapalım dedi yagrın yaptrcam 25 haftalık bebegim 730 gr iyimi sizce ?
Birde doktor usg de bakarken bebek trans duruyor ddi yani kafası solda poposu sagda kaburgasi aşşada dedi benimde sol kaburgamda bir agrı var kaç gundur agrı yapar dedi doktor bol su iç dedi korktum :-(

kilosu için doktor bir şey demediyse normaldir canım. 25+ da benim kızım da o kadardı.

şu anda rahat oldukları için dönüyorlar zaten sık sık; bir hafta gittiğimde sırtı dönüktü yüzünü göstermedi; ertesi hafta poposunun üzerinde oturuyordu; 2 hafta sonrasında da doğum pozisyonundaydı ;) ters olduğunda doktor da rahatsız eder demişti..
suyu zaten doktor hep için diyor; vücudumuzun susuz kalmaması lazım hamilelikte...

kilosu için doktor bir şey demediyse normaldir canım. 25+ da benim kızım da o kadardı.

şu anda rahat oldukları için dönüyorlar zaten sık sık; bir hafta gittiğimde sırtı dönüktü yüzünü göstermedi; ertesi hafta poposunun üzerinde oturuyordu; 2 hafta sonrasında da doğum pozisyonundaydı :KK66: ters olduğunda doktor da rahatsız eder demişti..
suyu zaten doktor hep için diyor; vücudumuzun susuz kalmaması lazım hamilelikte...
Aynen canım ya bende korktum niye bole donmus diye sol taraftaya kafası sol kaburgama agrı yapıyo ne zaman düzelir acaba :(

Back
X