Sizi o kadar iyi anlıyorum ve öyle üzülüyorum ki size ve kızınıza.
benim babam böyledir. inanılmaz sinirli, bomba gibi. neye, ne zaman kızacağı belli olmaz. baba olarak çok sevecen düşünceli, annemi de çok sever ama hep stres, hep bağırtı, hep huzursuzluk. anneme küfür de eder yani o..pu filan değil de eşşoğlu eşşek filan o da annemi çok üzer çünkü ne anası var ne babası.
biz babamı değştiremedik. çok yıprattı bizi, çok yordu. annem tedavi görüyor. ben yüksek seste ağlamaya başlıyorum sinirden, korkudan.
kızınıza yansıtmamaya çalışın ne olur. bizimkiler hep gözümün önünde yaşadılar her şeyi. b.k gibi oldu psikolojim. korkak, içine kapanık oldum. daha yeni yeni toparlanıyorum, evlendikten sonra geldim kendime. babam 60 yaşından sonra biraz duruldu ama hala 2 kere söylediği bir şeye hayır deyin 3.sü kavgadır.
arkadaşların dediği gibi o bağırınca odadan çıkarsanız "sen beni dinlemiyo musun?"diye bir sinir harbi daha yaşayabilirsiniz.
sadece siz de tedavi görün ve kızınızla vakit geçirin, beklentiniz olmasın. böyle bu tipler...
dediğiniz çok doğru hepimiz etten, kemikteniz ama bu adamlara bunu anlatamazsın. insanların yanında babama sadece hayır dediği için annemin hakarete uğrayıp, tartaklandığı olmuştur. yani bazılarına etki etmiyor bu tripler...