böyle bi erkek güruhu türedi son yıllarda. çok etkilenmiş numarası yapıp sonra ortadan kaybolan,sonra yine ortaya çıkan aynı şekilde davranan, sonra yine kaçan. bu dengesiz modelden çok var piyasada, ve de bu şekilde davrandığı için merak edilen, akıldan çıkmayan erkek modeli. bi öyle bi böyle davranıp adamı deli ederler, sinir sistemi üzerinde kalıcı zarar bırakırlarbunları 5 metre öteden görürsen kaçacaksın ama kaç kaçabilirsen . bunlara birisi akıl veriyo ama kim?
düşünüyodum bende tek degilmişim. böyle bidurumla karşı karşıyayım bende tam anlamıyla ilişki ! olmasada akıldan cıkmayan erkek modeliyle karşı karşıyayım. oda inatlıgımdan kendimle savaşıyorum resmen .
herhalde aydan falan bi etkileşim oldu bu erkeklere. hepsi bu denli aynı saçmalıkları yapamaz sanırım dimi ?
bide kızlar bu karşılaştıgınız korkak cesaretsiz erkeklerin burcu balık mıydı ? sanki burcla bi alakası varmış gibi gelmeye başladıda bana. karşılaştıgım 2 örnekten sonra merak ediyorum dogrulugunu
Bir ileri iki Geri - Kenan Doğulu Aşka Türlü Şeyler (2012) - YouTube
bu sarkıda size gelsin
sarkı cok ii yabenimki yay burcu canım
evet sözleri nasılda durumu özetliyo dimi
yay demekk.. ozaman burçlara takılmamak güzel olacak yoksa sonum fena olacaktı
Benim de yakın bir arkadaşım aynı durumda. Direnin kızlar yılbasında neler olcak kim bilir :) konu çağımızın erkeklerini anlatıyor takipteyim. Yorum yapmasam eksik kalırdım. :) her türlü plan proje yapılır bes saniyede ayağınıza serilir :)) saka bir yana cidden direnin kızlar bu adamları kırmann tek yolu bu.
direniyoruz nereye kadar direnirim bilmem ama sonunda silerim gider yani cok kafam atarsa
kızlar ne yılbası ne 1 saat sonrasını bekledim sildim direk cocugu durdukca kafa agrısı yapıyordu onu hiç tanımadım farzediyorum bircok yerden sildim belkide sildiğimi bile anlamaz
kızlar ne yılbası ne 1 saat sonrasını bekledim sildim direk cocugu durdukca kafa agrısı yapıyordu onu hiç tanımadım farzediyorum bircok yerden sildim belkide sildiğimi bile anlamaz
ama neden sildin bu durumun benzerini yaşıyorum ve konuyu takipteydimaslında bi yandan da gaza geldim bende mi silsem ne yapsam :26:
hala yanlız degilsin
ararsa veya mesaj atarsa onun taktiği uygularım hiçbir sekilde nispet bile yapmam cevap dahi vermem ama suan rahatım yani ::) gelecegi düşünmedikten sonra neden bekleyimki bir kere güvenimi kaybetti güven tek kullanımlıktır :) simdi istediğiyle konusabilir
tebrikler!
seni kendime benzettim,
oyle taktik falan yapamıyorum ben, kafamın rahat olması icin sonuc net olmalı.
biraz hata biz kadınlarda, boyle tiplere prim yaptırıyoruz,
guvenimizi kazanacak, oyunlarla degil mertce karsımıza cıkacak insanlara sans tanımak yerine zokayı yutmus surukleniyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?