bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

Canım böyle yapmışsa ya kaçan kovalanır mantığıyla davranıyordur, büyük ihtimalle de bikaç kişiyle birden konuşuyordur, o an başkası daha cazip geldiği için onlara dalmıştır. Dengesiz tip işte. Her türlü fiyasko. Aman uzak dur, sallama sen de.

düşünüyodum bende tek degilmişim. böyle bidurumla karşı karşıyayım bende tam anlamıyla ilişki ! olmasada akıldan cıkmayan erkek modeliyle karşı karşıyayım. oda inatlıgımdan kendimle savaşıyorum resmen .
herhalde aydan falan bi etkileşim oldu bu erkeklere. hepsi bu denli aynı saçmalıkları yapamaz sanırım dimi ?

bide kızlar bu karşılaştıgınız korkak cesaretsiz erkeklerin burcu balık mıydı ? sanki burcla bi alakası varmış gibi gelmeye başladıda bana. karşılaştıgım 2 örnekten sonra merak ediyorum dogrulugunu

Bir ileri iki Geri - Kenan Doğulu Aşka Türlü Şeyler (2012) - YouTube

bu sarkıda size gelsin

sarkı cok ii ya benimki yay burcu canım

Benim de yakın bir arkadaşım aynı durumda. Direnin kızlar yılbasında neler olcak kim bilir :) konu çağımızın erkeklerini anlatıyor takipteyim. Yorum yapmasam eksik kalırdım. :) her türlü plan proje yapılır bes saniyede ayağınıza serilir :)) saka bir yana cidden direnin kızlar bu adamları kırmann tek yolu bu.

direniyoruz nereye kadar direnirim bilmem ama sonunda silerim gider yani cok kafam atarsa

Allahıma şükür şuan gayet güzel giden bir ilişkim var ama ondan once bu tarz ruhu eksiklerle uğraşmış bir insan olarak söylüyorum ki, bence hiç biriniz silmeyin de msj da atmayın bu kadar yakın bir zamanda silerseniz ben aramadım die trip attı sildi diyecekler ve adınız akıllarında duracak, aylar sonra bile olsa sizi arama hakları olacak sen beni silmişsin ben bu ara nelerle uğraştım hastanelerden çıkamadım, işlerim o kadar yogundu ki eve ancak uyumaya gidebildim vs vs.. ve bi şekilde yaşamak isteyip yaşayamadıgınız şeyler içinizde kalacagı için de o sözlerine kanacaksınız.. msj atarsanız da yine sizi yedekte tutmak için cvp verecek ama sonra yine aramamaya sormamaya devam edecek. bence sabredebildiginiz kadar sabredin silmek için veya msj atmak için. çoğunun dedigi gibi yeni bi erkek türü çıktı şimdi ortaya, bunlar aynı anda bikaç kişiyle konuşup aralarından seçim yapacak özgüveni buluyorlar kendilerinde.

kısaca bekle bakalım paşanın keyfi ne olacak

kızlar ne yılbası ne 1 saat sonrasını bekledim sildim direk cocugu durdukca kafa agrısı yapıyordu onu hiç tanımadım farzediyorum bircok yerden sildim belkide sildiğimi bile anlamaz

kızlar ne yılbası ne 1 saat sonrasını bekledim sildim direk cocugu durdukca kafa agrısı yapıyordu onu hiç tanımadım farzediyorum bircok yerden sildim belkide sildiğimi bile anlamaz

iyi yapmışsın.. neden sildin diye sorarsa, "ağırlık yapıyordu fazlalıkları attım" dersin

ama neden sildin bu durumun benzerini yaşıyorum ve konuyu takipteydim aslında bi yandan da gaza geldim bende mi silsem ne yapsam :26:

Yılbaşını bekleyen ne kadar çok kişi varmış Bende yılbaşını bekliyorum ama faceden değil kafamdan silmek için

ararsa veya mesaj atarsa onun taktiği uygularım hiçbir sekilde nispet bile yapmam cevap dahi vermem ama suan rahatım yani ::) gelecegi düşünmedikten sonra neden bekleyimki bir kere güvenimi kaybetti güven tek kullanımlıktır :) simdi istediğiyle konusabilir

tebrikler!

seni kendime benzettim,
oyle taktik falan yapamıyorum ben, kafamın rahat olması icin sonuc net olmalı.

biraz hata biz kadınlarda, boyle tiplere prim yaptırıyoruz,
guvenimizi kazanacak, oyunlarla degil mertce karsımıza cıkacak insanlara sans tanımak yerine zokayı yutmus surukleniyoruz...

tskler onun beklediği mesaj aramaydı ama sonu olmayan birsey için cabalamanın mantıgı yok burdan tüm kızlara sesleniyorum huylu huyundan vazgecmez yılbasında arar 2 gün sonra yine aramaz rabbim karsımıza düzgün birilerini cıkarsın hem bu sıralar onunla ilgilenemiyecek kadar yoğunum tez sınavlar baslıo yani bence o basının caresine baksınD:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…