bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

Canım aslında sen onu silmemiş olsan bu cesareti alıp senin beklenti içinde olduğunu anlayamazdı. Silince önemsediğini iyice fark etti açıklama yapmak zorunda hissetti bence.

Hani şimdiden sonra bence normal yazılar yazmalısın. çünkü çok mutlu imajı çizersen de çok üzgün görünürsen de kendisine tepki olarak yaptığını düşünür.
Soran arkadaşlarına da "ha o mu, ya ilk gün iyi bir elektrik vardı size anlattığım gibi ama sonra bir soğukluk oldu o aramayınca bende fırsat bulmuşken sildim, kararsız kalınca içime sinmemişti zaten" diyebilirsin.
Hani samimiyet derecene göre çevrene bazı şeyleri yansıtmamakta fayda var. Malum herkes birbirini ezikleme derdinde.

haklısın sanırım herseyin hayırlısı demekki böyle olması gerekiyormus

biz burda günlerce her hareketlerinin kritiğini yaparken, bu adamların akıllarından 1 haftada kaç kez geçtik acaba

burda neden öyle yaptı niye öyle dedi diye saatlerce konusmaktansa birbizimizi gaza getirelim bence, sanki dünyada bi bunlar kaldı !

tamam etkilendik, uzun zamandır hissetmediğimiz seyler hssettik, aşka tekrar inanmaya basladık, kaşına gözüne vurulduk, ondan daha yakısıklısı yokmuş gibi geldi, yani bütünüyle işte bu O dedik bu sefer son olucak zannettik., çünkü çok aşk filmi izledik, evrenin bzi bi araya getirmek için uğraştığını sandık her tesadüfte..

ama şimdi ayılma vakti kızlar. .

derin derin nefes alıyoruzz bu dünyada bizi sevecek başka yakısıklıların da olduğunu düşünüyoruzz ve tekrar aşık olunca ayyy bu salak için mi günlerce üzülmüşüm dediğimiz günü hayal ediyoruzz sonra verdğimiz nefesle birlikte bu gerizekalıları içimizden atıyoruz

Allah akıllıya denk getirsin.bu ne dengesizlik böyle.bende 3 yıl sevgililik dönemi geçirdim ve sevdiğimle evlendim hiç böyle dengesizlikler görmedim şaşırıyorum okudukça.amaçlarını anlamak imkansız.sen kıza iltifat et et yanında şöyle iyiyim böyle güzelim de sonra arkadaş kalalım de

bence hiç arayıp sormadan listenden silmen iyi olmuş.ben olsam bende silerdim.arkadaş kalalım dediğinde tamam bence böyle düşünüyorum.selamını ver.üstüne gitme totosu kalkmasın.arama sorma bence yoksa iyice şişer beyefendi

haklısın sanırım herseyin hayırlısı demekki böyle olması gerekiyormus

sen de bosuna kuruntu yapıyosun. oyle diyerek yanlış yaptığını düşünüyosun ya, peki keşke şöyle deseydim dediğin bi sey var mı? bence yok. yani ne dersen de keşke öyle demeseydim kötü mü yaptım acaba derdin, adama karşı hep bi yanlış yapma korkusu oluşmuş çünkü. seninle çok ilgilense sana kendini değerli hissettirse böyle olmıycaktı, böyleleri insanın özgüvenini yemekten baska bi ise yaramazlar.

arayıp sormam selamımı veririmde benim klişe cümlemdi o an görmemek için elimden geleni yaparım sanslıymıssın inancım su ki artık nesil değişti teknolojiyle beraber bambaska bir nesil olduk sanırım sucluların en önemlisi teknoloji

ay canım bende 26 yaşındayım çok yaşlanmadım daha bizde teknoloji dönemdeydik sevgiliyken

sen uzak durmaya bak tatlım.şimdiden dengesizlikleriyle senin canını sıkan adam ilerisi olsa nasıl üzer kim bilir.

aynen canım lale devri sarkısında diyo ya eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk.. teknolojinin gelmesiyle gercek aşklar tarih oldu.

eskiden birine ulaşabilmek için nasıl çaba harcanırdı, benim ortaokuldayken hoslandığım bi cocuk vardı onu görmek için otuz kere bakkala giderdim. lisede sevgilimin fotografını kimse görmesin diye günlüğümün arasına koyup köşe bucak saklardım. daha elle tutulurdu hersey. simdi bilgisayarlar bi çökse resmen dımdızlak kalıcak herkes.

adam sabah senle görüşüp sana vuruluyo, oglen nette dolanırken baska bi kıza denk geliyo hooop dikkati kayıyo.

o nedenle birlikte olacağınız adamların çok fazla sosyal medyaya teknolojiye düşkün olup olmadıklarını anlayın önce. bi adamın elinden telefon düşmüyosa koşarak uzaklaşın ordan. bu arkadaşın ne facebooku ne twitteri olmaması hosuma gitmisti ama onda da baska durumlar vardı demek ki, hiç çözülemeyen bi gizem olarak kalıcak artk.

allah cirkin sansı versin diyorum sendede ne sans varmıs hep o güzelliğinden

bence de bebeğimm hayırlısı buymuş demek ki, bitti gitti sildim kurtuldum. bi an ben de düşündüm hiçbi sey demeden engelleyerek iyi mi yaptım acaba diye ama yazsaydım ve adam sallamasaydı bu sefer derli kıs gibi keşke öyle demeseydim ikilemi yasayabilirdim. bu kadar kafa yormak fazla bile şimdi o düşünsün

Son düzenleyen: Moderatör:

kıyamam ya canımm benim nice senelere hem yeni yılın hem doğum günün kutlu olsun,doğum gününü bari unutmaz inşallah

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara
Vardır bir hayır olmuyorsa, belki ileride daha çok problem yaşayacaktın onunla olsan. Yeni yıl hediyen budur senin de belki. Yeni bir sayfa, yeni insanlar...

çok teşekkür ederim şuan sosyal ağlarda çevirim dışı takılıyor ama doğum günüm olduğunu bildiğine eminim yılbaşında aramamasına kendimce bir kılıf uydurdum bana o kadar çok kez bozuldu ki bu sefer ilk adımı benden bekliyor olabilir dedim kendimce. ama alkolün etkisiyle arayacağını düşünmüştüm sonuç koca bir hüsran. şu saat oldu hala tık yok beyefendide kutlamadı doğum günümü. kızlar size sorum şu ne derseniz onu yapacağım çünkü bakış açınızın benimle aynı olduğunu gördüm. ben şuan sağlıklı düşünemediğim için kararı size bırakıyorum:44: iki seçenek var :
1) onu heryerden engelleyip silmek ki bu durumda iyice havalara girmesinden korkuyorum. bu kız bana karşı boş değil beni önemsiyor diye düşünecek
2) hiçbir şey yokmuş gibi davranmak öylece bir kenerda dursun engellemeyeyim diyorum hani cool taraf ben olacağım ya

varsa 3. seçeneğiniz onada açığım

Doğum günün kutlu olsun bu arada :))
Hiç bir şey yokmuş gibi davran paylaşım modunda onu engelle. sohbette onu engelle. kendi kendine facebookta takılmaya devam et

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun bu arada :))
Hiç bir şey yokmuş gibi davran paylaşım modunda onu engelle. sohbette onu engelle. kendi kendine facebookta takılmaya devam et

teşekkür ederim sohbette engellemem şüphe çekmez mi ki

Senin için bu kadar önemi varsa engellemen yada hiçbirşey yapmaman kendi açından yıpratıcı olur. Bana kırıldı, bozuldu diyorsun. Son bir hamle yapmadan bilemessin sana verdiği değeri. Ben burdakilerden farklı olarak şöyle düşünüyorum; ona "en azından doğum günümü kutlamanı beklerdim" yaz. Cvbına göre ya silersin yada konuşmaya devam edersin bu kadar basit. Senin hakkında ne düşünceğini bu kadar önemseme. Sen kendini biliyorsun sonuçta. Ayrıca bunu yazsanda birşey düşünmez hem seninde için rahatlar. Abartmayın yahu

Son düzenleme:

bana bi dönem daha bayağı bozuk attı bende öğretmenler gününü fırsat bilerek dediğin tarzda bi mesaj attım sonra bi süre daha konuştuk ama ben adım atmaya korktuğum için devamı gelmedi mesaj atmak isteyen atıyor bir şekilde şimdi yine aynı taktiği kullanmak istemiyorum sanırım beni esas üzen vazgeçilmiş olmak :44::44:

Son düzenleme:

bugun cevap yazsa yarın yine aynı sessizlige gomulecek. iliskiyi askıda bırakmayı huy edinmis.
bence onun paylasımlarını goremeyecegin sekilde engelle ki surekli gozunun onunde olmasın, kafan karısmasın.

fakat listeden mesajdan cıkarman sana kalmıs, hislerinin belli olma ihtimali seni endiselendiriyorsa bunu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…