kızlar hiç huzurlu değilim ya herkes naptın diye soruyor kime ne anlatcamı sasırdım arkadaslarımda saskın o günü hemen onlarla paylasmıstım bide salak gibi arkadas kalalım kaybetmek istemiyorum dedi bende kabul eder gibi bi düşimanlıgımız yok selamımı veririm dedim iyice kötü mü ettim naptım hiçbirseye konsantre olamıyorum neden böyle oldum anlamadım
Canım aslında sen onu silmemiş olsan bu cesareti alıp senin beklenti içinde olduğunu anlayamazdı. Silince önemsediğini iyice fark etti açıklama yapmak zorunda hissetti bence.
Hani şimdiden sonra bence normal yazılar yazmalısın. çünkü çok mutlu imajı çizersen de çok üzgün görünürsen de kendisine tepki olarak yaptığını düşünür.
Soran arkadaşlarına da "ha o mu, ya ilk gün iyi bir elektrik vardı size anlattığım gibi ama sonra bir soğukluk oldu o aramayınca bende fırsat bulmuşken sildim, kararsız kalınca içime sinmemişti zaten" diyebilirsin.
Hani samimiyet derecene göre çevrene bazı şeyleri yansıtmamakta fayda var. Malum herkes birbirini ezikleme derdinde.
haklısın sanırım herseyin hayırlısı demekki böyle olması gerekiyormus
Allah akıllıya denk getirsin.bu ne dengesizlik böyle.bende 3 yıl sevgililik dönemi geçirdim ve sevdiğimle evlendim hiç böyle dengesizlikler görmedim şaşırıyorum okudukça.amaçlarını anlamak imkansız.sen kıza iltifat et et yanında şöyle iyiyim böyle güzelim de sonra arkadaş kalalım de
bence hiç arayıp sormadan listenden silmen iyi olmuş.ben olsam bende silerdim.arkadaş kalalım dediğinde tamam bence böyle düşünüyorum.selamını ver.üstüne gitme totosu kalkmasın.arama sorma bence yoksa iyice şişer beyefendi
arayıp sormam selamımı veririmde benim klişe cümlemdi o an görmemek için elimden geleni yaparım sanslıymıssın inancım su ki artık nesil değişti teknolojiyle beraber bambaska bir nesil olduk sanırım sucluların en önemlisi teknoloji
aynen canım lale devri sarkısında diyo ya eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk.. teknolojinin gelmesiyle gercek aşklar tarih oldu.
eskiden birine ulaşabilmek için nasıl çaba harcanırdı, benim ortaokuldayken hoslandığım bi cocuk vardı onu görmek için otuz kere bakkala giderdim. lisede sevgilimin fotografını kimse görmesin diye günlüğümün arasına koyup köşe bucak saklardım. daha elle tutulurdu hersey. simdi bilgisayarlar bi çökse resmen dımdızlak kalıcak herkes.
adam sabah senle görüşüp sana vuruluyo, oglen nette dolanırken baska bi kıza denk geliyo hooop dikkati kayıyo.
o nedenle birlikte olacağınız adamların çok fazla sosyal medyaya teknolojiye düşkün olup olmadıklarını anlayın önce. bi adamın elinden telefon düşmüyosa koşarak uzaklaşın ordan. bu arkadaşın ne facebooku ne twitteri olmaması hosuma gitmisti ama onda da baska durumlar vardı demek ki, hiç çözülemeyen bi gizem olarak kalıcak artk.
Her şeyde vardır bir hayır, dün yazsaydı hadi bir derece ama artık ne uğraşacaksın. Belki bugün yazacaktı rehber silindi. Böyleyse de vardır bir hayır demek lazım. Artık yeni denizlere yelken açma vakti
Her şeyde vardır bir hayır, dün yazsaydı hadi bir derece ama artık ne uğraşacaksın. Belki bugün yazacaktı rehber silindi. Böyleyse de vardır bir hayır demek lazım. Artık yeni denizlere yelken açma vakti bence de bebeğimm hayırlısı buymuş demek ki, bitti gitti sildim kurtuldum. bi an ben de düşündüm hiçbi sey demeden engelleyerek iyi mi yaptım acaba diye ama yazsaydım ve adam sallamasaydı bu sefer derli kıs gibi keşke öyle demeseydim ikilemi yasayabilirdim. bu kadar kafa yormak fazla bile şimdi o düşünsün
o değildeseninki whatsapptan anlamıyor ya yazıyormus yazıyormus gönderdiğini sanıyormus senin okudugunu felan DD
allah cirkin sansı versin diyorumsendede ne sans varmıs hep o güzelliğinden
Her şeyde vardır bir hayır, dün yazsaydı hadi bir derece ama artık ne uğraşacaksın. Belki bugün yazacaktı rehber silindi. Böyleyse de vardır bir hayır demek lazım. Artık yeni denizlere yelken açma vakti
o değildeseninki whatsapptan anlamıyor ya yazıyormus yazıyormus gönderdiğini sanıyormus senin okudugunu felan DD
yapar mı yapar valla, yapıcak bi sey yok demek ki böyle olması gerekiyomuş demekten baska. valla zamanında bi aramasına acmayıp mesajına dönmediğimde smsle destanlar yazıyodu. o yüzden ulaşmak isteyen adam her yolu dener.
benim eski sevgilim ayrıldığımızda ben telefonları açmıyodum, istanbulda yasıyodu o, bi sürü nodan arıyodu açmıyodum. baktım bursa kodlu bi no arıyo, ben bursadayım. bu çıktı arayan. sırf ben telefonu açayım diye atlamış bursaya gelmiş terminalden beni arıyo. 10 dk konustuk döndü istanbula. velhasıl kelam gelmek isteyene dağ bile engel olmaz whatsapp engeli ne ki:)
yapar mı yapar valla, yapıcak bi sey yok demek ki böyle olması gerekiyomuş demekten baska. valla zamanında bi aramasına acmayıp mesajına dönmediğimde smsle destanlar yazıyodu. o yüzden ulaşmak isteyen adam her yolu dener.
benim eski sevgilim ayrıldığımızda ben telefonları açmıyodum, istanbulda yasıyodu o, bi sürü nodan arıyodu açmıyodum. baktım bursa kodlu bi no arıyo, ben bursadayım. bu çıktı arayan. sırf ben telefonu açayım diye atlamış bursaya gelmiş terminalden beni arıyo. 10 dk konustuk döndü istanbula. velhasıl kelam gelmek isteyene dağ bile engel olmaz whatsapp engeli ne ki:)
aynen canım ya öyle
kıyamam ya canımm benim nice senelere hem yeni yılın hem doğum günün kutlu olsun,doğum gününü bari unutmaz inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara
Vardır bir hayır olmuyorsa, belki ileride daha çok problem yaşayacaktın onunla olsan. Yeni yıl hediyen budur senin de belki. Yeni bir sayfa, yeni insanlar...
Doğum günün kutlu olsun bu arada :))çok teşekkür ederimşuan sosyal ağlarda çevirim dışı takılıyor ama doğum günüm olduğunu bildiğine eminim yılbaşında aramamasına kendimce bir kılıf uydurdum bana o kadar çok kez bozuldu ki bu sefer ilk adımı benden bekliyor olabilir dedim kendimce. ama alkolün etkisiyle arayacağını düşünmüştüm sonuç koca bir hüsran. şu saat oldu hala tık yok beyefendide kutlamadı doğum günümü. kızlar size sorum şu ne derseniz onu yapacağım çünkü bakış açınızın benimle aynı olduğunu gördüm. ben şuan sağlıklı düşünemediğim için kararı size bırakıyorum:44: iki seçenek var :
1) onu heryerden engelleyip silmek ki bu durumda iyice havalara girmesinden korkuyorum. bu kız bana karşı boş değil beni önemsiyor diye düşünecek
2) hiçbir şey yokmuş gibi davranmak öylece bir kenerda dursun engellemeyeyim diyorum hani cool taraf ben olacağım ya
varsa 3. seçeneğiniz onada açığım
Doğum günün kutlu olsun bu arada :))
Hiç bir şey yokmuş gibi davran paylaşım modunda onu engelle. sohbette onu engelle. kendi kendine facebookta takılmaya devam et
çok teşekkür ederimşuan sosyal ağlarda çevirim dışı takılıyor ama doğum günüm olduğunu bildiğine eminim yılbaşında aramamasına kendimce bir kılıf uydurdum bana o kadar çok kez bozuldu ki bu sefer ilk adımı benden bekliyor olabilir dedim kendimce. ama alkolün etkisiyle arayacağını düşünmüştüm sonuç koca bir hüsran. şu saat oldu hala tık yok beyefendide kutlamadı doğum günümü. kızlar size sorum şu ne derseniz onu yapacağım çünkü bakış açınızın benimle aynı olduğunu gördüm. ben şuan sağlıklı düşünemediğim için kararı size bırakıyorum:44: iki seçenek var :
1) onu heryerden engelleyip silmek ki bu durumda iyice havalara girmesinden korkuyorum. bu kız bana karşı boş değil beni önemsiyor diye düşünecek
2) hiçbir şey yokmuş gibi davranmak öylece bir kenerda dursun engellemeyeyim diyorum hani cool taraf ben olacağım ya
varsa 3. seçeneğiniz onada açığım
Senin için bu kadar önemi varsa engellemen yada hiçbirşey yapmaman kendi açından yıpratıcı olur. Bana kırıldı, bozuldu diyorsun. Son bir hamle yapmadan bilemessin sana verdiği değeri. Ben burdakilerden farklı olarak şöyle düşünüyorum; ona "en azından doğum günümü kutlamanı beklerdim" yaz. Cvbına göre ya silersin yada konuşmaya devam edersin bu kadar basit. Senin hakkında ne düşünceğini bu kadar önemseme. Sen kendini biliyorsun sonuçta. Ayrıca bunu yazsanda birşey düşünmez hem seninde için rahatlar. Abartmayın yahu
bana bi dönem daha bayağı bozuk attı bende öğretmenler gününü fırsat bilerek dediğin tarzda bi mesaj attımsonra bi süre daha konuştuk ama ben adım atmaya korktuğum için devamı gelmedi mesaj atmak isteyen atıyor bir şekilde şimdi yine aynı taktiği kullanmak istemiyorum sanırım beni esas üzen vazgeçilmiş olmak :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?