bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

güzellik olsa gene iyi canım ya onların bazı 'ihtiyaçları' var ya oda çok değiştiriyo. Bakıyoki bu kız da iş yok öle kızlara yöneliyo çoğunluğu. Hayat kötü erkekler ondan kötü ama gün gelicek inş bizide dengeli efendi terbiyeli birileri bulucak inş umut işte fakirin ekmeği

Bana da aynı şekilde olmuştu biz görüşmüşük daha sonra birden konuşma kesilmişti. Sonra durup durup kafasına estiğinde yazıyodu bende sildim oda bi daha yazmadı.

aynen ben sorun değil dedikten sonra banada nasılsın diye msj attı hiiiç cvp vermedim vermemde. Biraz sessizlik koydum araya kendini bişi zannetmesin diye sonrada sildim umrumdada olmadı olmazda.. İnsan bi kademeden sonra böyleleriyle hiiç uğraşmak istemiyor ya buda bi olgunluk heralde nebiliim

mrsfreesia, konu sahibi ve de bekleyişte olan tüm hatunlar gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum bu arada bi arkadaş geyik topiği açın demiş çok mantıklı valla

kızlar cocuk bugün twittera ne güzel bir gün bugün Bugün evden çiktiğimda ilk hissettiğim; tüm sıkıntılar gitti huzur geldi yazmıs silmem en cok onu rahatladı sanırım

kızlar cocuk bugün twittera ne güzel bir gün bugün Bugün evden çiktiğimda ilk hissettiğim; tüm sıkıntılar gitti huzur geldi yazmıs silmem en cok onu rahatladı sanırım

tatlım rahatlamış olsa sallamazdı belliki bozulmuş (not bozulmuş yerine başka bi tabir kullanacağımda banlanmaktan korkuyorum 2 kelime g ile başlıyor )

Hiç uğraşamyın bir günü diğerini tutmayan insanlarla boşverin o üzülsün.

DUYDUKLARIMA GÖRDÜKLERİME DAYANARAK SÖYLEYEBİLİRM Kİ BİR ERKEK SENİN YANINDA HUZURLUYUM.... ''HUZURLU'' kelimesini kullanıyorsa bu şu demektir.seninle arkadaş kalalım çok heyecanlıyım.....''HEYECAN'' KELİMESİNİ KULLANIYORSA işte o zaman sevgili olmak düşüncesinde

o son buluşma mükemmel olmasa bende düşünmezdim ama işte insan düşününce cok mantıksız bu yaptıkları..
gerçi ben nedenini anladım artık noktayıda koydum silecegim biyerde yok rahatladım bulutlardayım

hepimizin durumlar cok benzer ve ben bunun Ayın falan etkisi olarak düşünmeye başladım. erkekler etkilendi kesin bişey oldu bunlara. zaten doguştan gelen bi eksiklikleri vardı bugünlerde iyice rahatsız! oldular. hasta ruhlularr

kızlar konunun sahibi olarak ilk haber benden saat 00:00 da mesaj geldi hemde ses kaydı önce kendim gönderdiğimi sandım iptal ettimn sonra baktım ondan kabul ettim yabancı bir yeniyıl sarkısı ses kaydı bende tskler mutlu yıllar yazdım oda tesekkürler demiş gülmüş D: içim rahatladı aynen böle devam mesaj felan atmıcam ne zaman neden sildin dicek merak ediyorum

ve kızlar aradı konustuk özür diledi normalde kontrollu biriyimdir fakat o gün kontrol edemedim kendimi dedi senden ayrıldıktan sonra oturdum düşündüm dedi ben seni üzerim sen iyi birisin dedi bende dedimki böyle bi acıklama yapabilirdin zor değildi dedim allah yolunu acık etsin iyi geceler dedim senin arkadaslıgını kaybetmek istemem dedi allah yolunu acık atsın deme bana dedi bende dedimki düşmanım değilsin sonucta selamımı veririm dedim korktugunu cesaret edip mesaj atamadıgını ne söyleyecegini bilemediğini söyledi beni tanımıyorsun dedi seni üzerim ben felan hala şoktayım ya neyse iyi geceler diyerek hala yazıyoru kestirip attım ve kötü oldum ya klişe erkek cümleleri klişe bahaneler üretti anlayacagınız ama en azından artık birsey beklemicem ondan ve diğer erkeklerden

mesaj geldiği ve kafanda netleştirdiğin için için mutluyum ama bana mesaj gelmedi halbuki hep onlinedı. gerçi normal şartlarda adımı ben atmalıydım ama burnum düşse almam yerden sonuç olarak biliyorum ki bi erkek yazmak istese yazar kesinlikle hiçbirşey onu durdurmaz. hayal kırıklığı yaşıyorum doğum günümü bekleyip silmeli miyim yoksa şimdiden mi silsem ya da hiç silmesemde bi kenerda mı klasa karar veremiyorum. havalara girmesini istemem sonuçta

ilişkinizi bilmiyorum ama onunda klişe bahaneler üretecegine eminim her türlü için acıyor onu söyleyim netlestiği içinde acıyor suan içim netlesmesede acıyordu yani her türlü üzüyorlar

ilişkinizi bilmiyorum ama onunda klişe bahaneler üretecegine eminim her türlü için acıyor onu söyleyim netlestiği içinde acıyor suan içim netlesmesede acıyordu yani her türlü üzüyorlar

evet artık tavrımı belirleyip yola devam etmem lazım

Ay saka gbi bian kendmi okuyorum sandim ayni konuyu ayni sekilde yazicaktim. Ayni seyler oldu cikolta faln snra iki gun konstuk 5 gun hic konusmadk snra yilbasmi kutladi baya iltfatlar faln snra iki saat sonra kafam karisik faln yok sen hayllerinin pesinden kos . Neye ugradigimi sasrdim bnde kasma bu kadar arkadasz zaten dedim iyi geceler dedik konu kapandi. Bu erkeklerin derdi ne !!! Telden yaziyorum hatalrin k. Bakma .

Son düzenleme:

kötü oldum ya inan ki yerin dibine girdim ne dicem bilemedim ve kötüyüm nasıl kontrol edemedim kendimi öyle sacmalıkmı olur ya hala düşünüyorum nasıl oldu diye saka gibi

kötü oldum ya inan ki yerin dibine girdim ne dicem bilemedim ve kötüyüm nasıl kontrol edemedim kendimi öyle sacmalıkmı olur ya hala düşünüyorum nasıl oldu diye saka gibi
Aynen hayir saat 00.00da konsmya basladk hatta yazn adalara fln gdelim dedi durduk yere bnde fena fikir degl dedm saat 2 gbi yok sen yakiskli dis gorunuse onm veren seviosn bnim o kadar iddiali oldgum soylenmz dedi. Bnde bune boyle bnden daha iyilerine layiksn klsesi gbi dedm . Kafam karisik dedi bnce tam yorumlari okuyamadm ama gezegenle alakli bsey oldu hepimzn ayni olmus . Valla burnumu yerede dusurmedm ne uzulrek grcm yilbasna dedim ama sastigimda bi gercek ¿ sende hic uzulme yeni yila girdik guzel dileklerle baslayalim bu bizm haytimz sonucta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…