- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
valla kızlar şu internet olayı erkekleri çok değiştirdi. şimdi bu arkadaş o gün seninle görüştü senden çok etkilendi filan ya ertesi gün muhtemelen bi tık daha güzelini yakaladı ona yöneldi aynı cümleleri ona kuruyor.
adamların tek derdi güzellik olmuş ne kadar güzelsen o kadar aşık olunası birisin ve senden daha güzelini bulunca seylerinin dikine gidip sana bir açıklama bile yapmıyorlar. resmen navigasyon aleti gibi uzuvları var töbe töbe
yakın zamanda bunu yasadığım için seni çok iyi anlıyorum su an, elin silmeye gitmiyor cünkü adam çok gercekci konusmus seni inandırmış. bir açıklamayla geri dönermiş gibi geliyor sana, adamı kabul etmesen de o açıklamayı istiyorsun. silersen hersey muallakta kalacak merak edeceksin hep.
ben de aynı durumdayım net bi sey bekledim tamamen silip engellemek için, silersem çok önemsediğimi düşünür ve ne olduğunu bir daha asla öğrenemem dedim, ama silmezsem bu durumu kabullenmiş gibi oluyordum bi tepki vermeliydim(bizde farklı durumlarda var engel olan). o yüzden yılbası gecesini bekliyorum. sarhoş olduğu bir gece arayıp dökülmüştü, biliyorum o gece de sarhoş olacak. eğer beni aramazsa tamamen emin olmuş olucam ertesi günü tek kelime etmeden silicem. çok düşündüm içim ancak öyle rahat edicek
Bana da aynı şekilde olmuştu biz görüşmüşük daha sonra birden konuşma kesilmişti. Sonra durup durup kafasına estiğinde yazıyodu bende sildim oda bi daha yazmadı.
kızlar cocuk bugün twittera ne güzel bir gün bugün Bugün evden çiktiğimda ilk hissettiğim; tüm sıkıntılar gitti huzur geldi yazmıs silmem en cok onu rahatladı sanırım
kızlar cocuk bugün twittera ne güzel bir gün bugün Bugün evden çiktiğimda ilk hissettiğim; tüm sıkıntılar gitti huzur geldi yazmıs silmem en cok onu rahatladı sanırım
size misilleme yapıyor ise ergenlikten cıkamamıs derim.
tatlım rahatlamış olsa sallamazdı belliki bozulmuş (not bozulmuş yerine başka bi tabir kullanacağımda banlanmaktan korkuyorum 2 kelime g ile başlıyor)
umarım dediğin gibidir sanki direk yeni birini bulmus mutluymus hissine kapıldım
aksine gayet samimi sıcak davrandım ikimizde kıvamında ilgilendik beni tanıdıktan sonra sansının döndüğünü söyledi yani son görüşmeden sonra ondan sadece 1 mesaj bekledim iyi geceelr veya günaydın yada en basitinden napıyosun diye hiçbiri yok tamam ilk mesajı sadece 1 kez attım genelde o attı ama ne biliyim son bulusmamız mükemmeldi
yalnız dertli kızla ikimizin de giriş gelişme sonuc inanılmaz benzerlikler gösteriyo bu durumda ben tipik çapkın 2 türk erkeğiyle karsı karsıya olduğumuzu ve yarından sonra kesinlikle üzerine gitmememiz gerektiğini düşünmeye başladım:)
onunki de ona yazmamasına ragmen sürekli online görülüyormuş. ben yine ilk günler onu uzun uzun cevrimiçi izlediğimde (bildiğin sayfasını açıp beklemek) ayy acaba yazmak istiyor da cesaret mi edemiyor diye düşündüğümü bilirimbildiğin uçmuşum yani ! 15 yasında liseli kız da değilim ki nedir bu tripler..
kızlar konunun sahibi olarak ilk haber benden saat 00:00 da mesaj geldi hemde ses kaydı önce kendim gönderdiğimi sandım iptal ettimn sonra baktım ondan kabul ettim yabancı bir yeniyıl sarkısı ses kaydı bende tskler mutlu yıllar yazdım oda tesekkürler demiş gülmüş D: içim rahatladı aynen böle devam mesaj felan atmıcam ne zaman neden sildin dicek merak ediyorum
ve kızlar aradı konustuk özür diledi normalde kontrollu biriyimdir fakat o gün kontrol edemedim kendimi dedi senden ayrıldıktan sonra oturdum düşündüm dedi ben seni üzerim sen iyi birisin dedi bende dedimki böyle bi acıklama yapabilirdin zor değildi dedim allah yolunu acık etsin iyi geceler dedim senin arkadaslıgını kaybetmek istemem dedi allah yolunu acık atsın deme bana dedi bende dedimki düşmanım değilsin sonucta selamımı veririm dedim korktugunu cesaret edip mesaj atamadıgını ne söyleyecegini bilemediğini söyledi beni tanımıyorsun dedi seni üzerim ben felan hala şoktayım ya neyse iyi geceler diyerek hala yazıyoru kestirip attım ve kötü oldum ya klişe erkek cümleleri klişe bahaneler üretti anlayacagınız ama en azından artık birsey beklemicem ondan ve diğer erkeklerden
mesaj geldiği ve kafanda netleştirdiğin için için mutluyumama bana mesaj gelmedi halbuki hep onlinedı. gerçi normal şartlarda adımı ben atmalıydım ama burnum düşse almam yerden sonuç olarak biliyorum ki bi erkek yazmak istese yazar kesinlikle hiçbirşey onu durdurmaz. hayal kırıklığı yaşıyorum doğum günümü bekleyip silmeli miyim yoksa şimdiden mi silsem ya da hiç silmesemde bi kenerda mı klasa karar veremiyorum. havalara girmesini istemem sonuçta
ilişkinizi bilmiyorum ama onunda klişe bahaneler üretecegine eminim her türlü için acıyor onu söyleyim netlestiği içinde acıyor suan içim netlesmesede acıyordu yani her türlü üzüyorlar
evetartık tavrımı belirleyip yola devam etmem lazım
Kızlar 2 haftadır bir cocukla görüşüoruz.Yakın bir arkadasım aracılıgıyla tanısmıstık.Çocuk beni foursquareden ekledi, sonra facebooktan ekledi. Görüştük felan yemek yiyelimmi dedi yemek yedik.Bana benle huzurlu oldugunu söyledi.Çikolata almıs onu verdi basit birsey belki ama zamanın cabuk gecmesinden yakındı.Böyle güzel bi an bitmesin felan dedi bu söylediklerinin sabahı ne aradı ne sordu.Bugün 3. gün sadece az önce fourqUarede bi chek inimi begenmiş.İlginc normalde mesaj atardı, sasırdım acıkcası üzüldümde ,ortada birsey yokken, böyle davranmasına anlam vermedim.Bende arayıp sormuyorum, cünkü bana göre o konusmalardan sonra kendisi yazmalıydı.Şimdi ne yapmalı bilemedim.Size danısıyım dedim.Mesaj atsammı birsey mi oldu ?diye beklesemmi? ama facede hep cevrimiçi ve paylasımda bulunuyor birsey oldugu yok yani simdiden cevaplar için tesekkürler:)
Ay saka gbi bian kendmi okuyorum sandim ayni konuyu ayni sekilde yazicaktim. Ayni seyler oldu cikolta faln snra iki gun konstuk 5 gun hic konusmadk snra yilbasmi kutladi baya iltfatlar faln snra iki saat sonra kafam karisik faln yok sen hayllerinin pesinden kos . Neye ugradigimi sasrdim bnde kasma bu kadar arkadasz zaten dedim iyi geceler dedik konu kapandi. Bu erkeklerin derdi ne !!! Telden yaziyorum hatalrin k. Bakma .
Aynen hayir saat 00.00da konsmya basladk hatta yazn adalara fln gdelim dedi durduk yere bnde fena fikir degl dedm saat 2 gbi yok sen yakiskli dis gorunuse onm veren seviosn bnim o kadar iddiali oldgum soylenmz dedi. Bnde bune boyle bnden daha iyilerine layiksn klsesi gbi dedm . Kafam karisik dedi bnce tam yorumlari okuyamadm ama gezegenle alakli bsey oldu hepimzn ayni olmus . Valla burnumu yerede dusurmedm ne uzulrek grcm yilbasna dedim ama sastigimda bi gercek ¿ sende hic uzulme yeni yila girdik guzel dileklerle baslayalim bu bizm haytimz sonucta ..kötü oldum ya inan ki yerin dibine girdim ne dicem bilemedim ve kötüyüm nasıl kontrol edemedim kendimi öyle sacmalıkmı olur ya hala düşünüyorum nasıl oldu diye saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?